28.02.08
17:09
Здравейте.Искам да ми предложите някакъв добър протеин,но да е наистина добър,ако не е,изобщо недейте да пишете.Искам наистина да има ефект и да започне да действа от рано,а не да го взимам 1 година и чак тогава да го усетя.Може дори да са няколко,но ако може да ми дадете линкове с цени.И последно,искам протеина да не е много скъп.Да кажем от порядъка на 20-35 лв (може и да е малко по-скъп,ако наистина е качествен,но да не надвишава 50 лв) и кутията да е за поне 1 или 2 месеца.
Благодаря!
Темата беше редактирана от invoker на 28.02.08 17:12.
28.02.08
17:24
такова животно дето да действа веднага няма
ако ядеш правилно и пийваш добър протеин ще има резултати
а относно критериите ти толкова евтини не са и бг протеините
които за нищо не стават
под 80лв на месец трудно можеш да си купиш качествен протеин
иначе ако искаш нещо тънко и качествено на ASN съм чувал че е добър
1 кило към 60лв
което стига почти за месец
ама пак зависи как го пиеш
28.02.08
17:40
казано от kikidelucia на 28.02.08, 17:24:
такова животно дето да действа веднага няма
ако ядеш правилно и пийваш добър протеин ще има резултати
а относно критериите ти толкова евтини не са и бг протеините
които за нищо не стават
под 80лв на месец трудно можеш да си купиш качествен протеин
иначе ако искаш нещо тънко и качествено на ASN съм чувал че е добър
1 кило към 60лв
което стига почти за месец
ама пак зависи как го пиеш
ASN е 170лв 4500гр. Не знам как смяташ 1 кило да ти стигне за цял месец.Ако пиеш 2 пъти по 30гр на ден тва са ти 60гр на ден по 30 дни в месеца...1800гр на месец суроватка.Иначе протеинът им наистина мисля 4е хич не е зле особено на тази цена.Идва към 70лв на месец. Към авторът : не знам защо си мислиш че тва суроватката е някаква магическа пудра.едва ли не искаш да удариш 7-8 шейк4ета и оп...чудо ръката ти е набъбнала с 3-4 см.Не става така просто забрави.И ако нямаш достатъчно пари въобще не си пилей и малкото финанси за нещо което няма да ти свърши работа а ги вкарай в храна.И най-качественият протеин да си купиш ако не ти е добър хранителния режим само си губиш времето.
————-
1. Не пускай безсмислени постове
2. Използвай бутона РЕДАКТИРАЙ
emzo
Мнението беше редактирано от emzo на 28.02.08 18:31.
аз пия на ASN суроватката Bargain Whey 2270кг 80 дози 75 лева,и съм много доволен от него,ако го пиеш по 2 пъти стига за месец и малко
Мнението беше редактирано от Judo на 28.02.08 18:04.
Много стигат за месец...
Аз приемам много богата на белтъчини храна (а и като количество е добре), и помпам суроватка само след тренировка... То не мое си набавяш протеина само от шеикчета, требва да има и солиден източник.
казано от gigitas на 28.02.08, 18:01:
аз пия на ASN суроватката Bargain Whey 2270кг 80 дози 75 лева,и съм много доволен от него,ако го пиеш по 2 пъти стига за месец и малко
Май този е най-изгодният протеин в тази разфасовка.На вкус как е,че се замислям дали да го пробвам.21 грама протеин на доза ли е наистина,защото American Whey ASN май е по-скъп,а съдържанието уж е еднакво.
28.02.08
18:32
казано от spli7fire на 28.02.08, 17:09:
Здравейте.Искам да ми предложите някакъв добър протеин,но да е наистина добър,ако не е,изобщо недейте да пишете.Искам наистина да има ефект и да започне да действа от рано,а не да го взимам 1 година и чак тогава да го усетя.Може дори да са няколко,но ако може да ми дадете линкове с цени.И последно,искам протеина да не е много скъп.Да кажем от порядъка на 20-35 лв (може и да е малко по-скъп,ако наистина е качествен,но да не надвишава 50 лв) и кутията да е за поне 1 или 2 месеца.
Благодаря!
бате извиняваи много ама с не повече от 50 лв малко трудно ще е качествен и количествен протеина :) и неможе както казаха с няколко дози и хоп аиде 5 санта примерно ;) или си събери повече кинти или изобщо недеи да си зимаш протеин щото за тия пари ще си вземеш някои боклук :)
казано от spli7fire на 28.02.08, 17:09:
Благодаря!
Едвам се сдържах да не се разасмея като го четох тва.
28.02.08
18:56
казано от 4oKuTo на 28.02.08, 18:29:
Май този е най-изгодният протеин в тази разфасовка.На вкус как е,че се замислям дали да го пробвам.21 грама протеин на доза ли е наистина,защото American Whey ASN май е по-скъп,а съдържанието уж е еднакво.
Екстра са им вкусовете ( не 4е това има голямо зна4ение ако вършат работа ). Bargain е концентрат а American Whey е изолат и е съвсем малко по-скъп.20/21 гр е в една доза дам.Bargain мисля 4е съдържа аспартам ( не го пише в бългасрките онлайн магазини но в официалния сайт на АСН го пише ) Абе май няма да сгрешиш и при двата избора.досега не съм чул негативно мнение относно тези продукти :)
казано от KraliMarko на 28.02.08, 18:56:
Екстра са им вкусовете ( не 4е това има голямо зна4ение ако вършат работа ). Bargain е концентрат а American Whey е изолат и е съвсем малко по-скъп.20/21 гр е в една доза дам.Bargain мисля 4е съдържа аспартам ( не го пише в бългасрките онлайн магазини но в официалния сайт на АСН го пише ) Абе май няма да сгрешиш и при двата избора.досега не съм чул негативно мнение относно тези продукти :)
Абе за мен и вкуса има значение,защото не обичам да се насилвам...А пия протеин и по 3 пъти на ден.Значи става този протеин,това е добре,защото си е евтин за американски.
28.02.08
22:35
казано от 4oKuTo на 28.02.08, 19:09:
казано от KraliMarko на 28.02.08, 18:56:
Абе за мен и вкуса има значение,защото не обичам да се насилвам...А пия протеин и по 3 пъти на ден.Значи става този протеин,това е добре,защото си е евтин за американски.
Абе тука се зачетох в някакви източници и гледам 4е тоя аспартам не бил 4ак токова безобиден колкото си мислих въпреки 4е може би са малко пресилени нещата в статията.Все пак си заслужава да се про4ете особено от теб защото се чудиш кой от двата варината на АСН да си вземеш. http://www.bg.yosif.net/med/index13.htm
Ами аз вече съм приемал протеини с аспартам,но не съм се интересувал какво представлява.А то било доста вредно.В крайна сметка май ще взема ON Classic Whey.
29.02.08
09:45
казано от 4oKuTo на 29.02.08, 07:35:
Ами аз вече съм приемал протеини с аспартам,но не съм се интересувал какво представлява.А то било доста вредно.В крайна сметка май ще взема ON Classic Whey.
Еми както си прецениш.В American Whey ASN няма аспартам и плюс това е изолат.Не знам с какви пари разполагаш.няма лошо да си вземеш и ON :)
Значи American Whey е 1360гр за 60 лева или 48 дози а Bargain Whey е 2270гр за 76 лева или 80 дози излиза много по изгодно,а за аспартам дори и да е така не мисля че е в такива дози че да ти окаже някво влияние,аз вече пия пета кофа от Bargain Whey и не мислям да го сменям защото за момента това е най изгодния суроватъчен протеин и съм доволен от него и на вкус също е добър.Но всеки си има мнение и право на избор.
Мнението беше редактирано от Judo на 29.02.08 12:38.
29.02.08
12:39
А ето този гейнър добър ли е http://www.power-beauty.com/index.php?page=catalog&do=more&p_id=18 ?
Мнението беше редактирано от invoker на 29.02.08 19:00.
29.02.08
13:44
казано от gigitas на 29.02.08, 12:32:
Значи American Whey е 1360гр за 60 лева или 48 дози а Bargain Whey е 2270гр за 76 лева или 80 дози излиза много по изгодно,а за аспартам дори и да е така не мисля че е в такива дози че да ти окаже някво влияние,аз вече пия пета кофа от Bargain Whey и не мислям да го сменям защото за момента това е най изгодния суроватъчен протеин и съм доволен от него и на вкус също е добър.Но всеки си има мнение и право на избор.
Е чак пък много по-изгодно...като си вземеш 10lb ( 4500gr ) American Whey ти излиза точно 170 лв ( 9лв повече :roll: ).Плюс това е изолат.Колкото до аспартам4ето и според мен не е в някакви умопомрачителни дози но все пак...по-добре да го няма.Хубавото е 4е все пове4е хора остават доволни от тази марка явно ниската цена не е за сметка на качеството :)
Мнението беше редактирано от KraliMarko на 29.02.08 14:11.
29.02.08
14:00
казано от spli7fire на 29.02.08, 12:39:
А ето този протеин добър ли е http://www.power-beauty.com/index.php?page=catalog&do=more&p_id=18 ?
бе братле нали в първия си пост пишеш 4е си готов да отделиш около 50 лв максимум на месец.Тоя продукт ще ти излиза около 230-250лв на месец.Също така това не е протеин а гейнер.За да си набавиш 25-30 гр протеин от конкретния продукт трябва да изпиеш около 200гр.Ако имаш пари давай ги сигурно ще подейства.
Е чак пък много по-изгодно...като си вземеш 10lb ( 4500gr ) American Whey ти излиза точно 170 лв ( 9лв повече :roll: ).Плюс това е изолат.Колкото до аспартам4ето и според мен не е в някакви умопомрачителни дози но все пак...по-добре да го няма.Хубавото е 4е все пове4е хора остават доволни от тази марка явно ниската цена не е за сметка на качеството :)
имах предвид малката разфасофка на Bargain Whey излиза по на далавера,не всеки може да брой 170 лева наведнъж,иначе съм съгласен с теб че American Whey 10lb е за предпочитане ако имаш парите на лице,сигурно другия месец и аз ще взема голямата разфасофка от American Whey .
Аз също давам 1 вот за суроватката на ASN. Пия го в момента и задоволява изискванията ми. Подсладителят е фруктоза, няма аспартам.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 29.02.08 17:57.
29.02.08
18:08
казано от KraliMarko на 29.02.08, 14:00:
А ето този протеин добър ли е http://www.power-beauty.com/index.php?page=catalog&do=more&p_id=18 ?
бе братле нали в първия си пост пишеш 4е си готов да отделиш около 50 лв максимум на месец.Тоя продукт ще ти излиза около 230-250лв на месец.Също така това не е протеин а гейнер.За да си набавиш 25-30 гр протеин от конкретния продукт трябва да изпиеш около 200гр.Ако имаш пари давай ги сигурно ще подейства.
Пич,аз питам само дали е добър,не искам да ми се прави сметка колко ще ми излезне.
29.02.08
18:19
казано от spli7fire на 29.02.08, 18:08:
казано от KraliMarko на 29.02.08, 14:00:
Пич,аз питам само дали е добър,не искам да ми се прави сметка колко ще ми излезне.
ПИЧ... добър е но не влиза в критериите ти за пудра захар сещаш ли се ? Според мен суроватката е по-добър вариант от гейнера.
29.02.08
21:38
казано от Стоянчо на 29.02.08, 17:56:
Аз също давам 1 вот за суроватката на ASN. Пия го в момента и задоволява изискванията ми. Подсладителят е фруктоза, няма аспартам.
Ми братле Bargain Whey съдържа аспартам ето ги съставките :Ingredients: Ion-exchange whey from protein concentrate, natural flavoring, aspartame, and crystalline fructose.
American Whey НЕ съдържа аспартам :Ingredients: 100% Cold-Filtered Isolate, Ion Exchanged whey, Natural Flavors. No aspartame or artificial flavoring.
Не знам за коя от двете говориш.Знам 4е си пил и по-скъпички протеини.Можеш ли да направиш съпоставка ? Колко нива е под тях ? Осезаема ли е разликата ? Нещо аз не мога да направя кой знае каква разлика въпреки 4е съм пил и от прехвалените марки.
28.09.10
14:47
Взех си Silver PRO на EXPLODE и въпроса ми е с какво да го пия на кутията пише с вода но на мен ми се иска с мляко?
казано от ivcho_18 на 28.09.10, 14:47:
Взех си Silver PRO на EXPLODE и въпроса ми е с какво да го пия на кутията пише с вода но на мен ми се иска с мляко?
С каквото ти душа иска, с това го пий. Аз пък ти предлагам да го пиеш с мляко, белким влезе някой заблуден белтък в организма ти. Занапред не разчитай на български марки. Има вносни протеини, които излизат изгодно.