29.02.08
16:42
Някой пробвал ли я е тази никакви стойности няма на опаковката трябваше да взема нея за цялата седмица защото маджаров е свършила в била както и дядо либен ....
Аз съм я опитвал поради същите причини - изчерпан Дедо Либен в Билла, лично на мен ми се струва гадна и мазна. Почти сигурен съм, че НЕ е обезмаслена.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 29.02.08 20:25.
Да-и аз съм на същото мнение за тази извара.Но вече 2 пъти вземам на Пършевица-пакетирана от по 500гр.-пише че 59ккал/100гр и че е суроватка от краве мляко-белтък.Стори ми се доста добра и май наистина е безмаслена.Вие пробва ли ли сте я?
И Пършевица съм ял и тя беше в найлонов пакет и също ми се стори някак тежка, но не толкова колкото “старс”.
29.02.08
21:37
мен мн не ме интересува дали е обезаслена колкото колко гр протеин има щот ак ое нещо от сорта на 7 гр за 100 гр е мн зле
казано от The Prowler на 29.02.08, 21:37:
мен мн не ме интересува дали е обезаслена колкото колко гр протеин има щот ак ое нещо от сорта на 7 гр за 100 гр е мн зле
...абе и холестерола е хубаво да го няма...
02.03.08
16:08
А има ли вариант тази извара да е с по-малко протеин от обикновено примерно под 10 гр на 100 гр ? понеже не пише калориите, ама по принцип изварите от сирене не трябва л ида са всичките с 10-15 гр протеин ?
казано от The Prowler на 02.03.08, 16:08:
А има ли вариант тази извара да е с по-малко протеин от обикновено примерно под 10 гр на 100 гр ? понеже не пише калориите, ама по принцип изварите от сирене не трябва л ида са всичките с 10-15 гр протеин ?
Ами не би трябвало, но кой да каже със сигурност... Принципно може да се подаде оплакване заради това, че не са указани хранителните стойности. Цял закон за защита на потребителя си имаме :)