29.02.08
11:44
7 часа(Хранене 1) - 100 гр. овесени ядки, 4 яйчени белтъка, 300 гр. плодове или чаша сок
10 часа(Хранене 2) - нискомаслено кисело мляко
13 часа(Хранене 3) - 100 гр. месо(пилешко, пуешко, телешко или риба), 100гр. ориз(или картофи)
15 часа(Хранене 4) - 200 гр. плодове, 50 гр. ядки(орехи или бадеми)
17часа(Хранене 5) - протеинова напитка(или обезмаслено мляко, извара, соево брашно)
19 часа(Хранене 6) - 100 гр месо(пилешко, пуешко или риба), 100гр. салата
22 часа(Хранене 7) - 2 филии хляб(пълнозърнест), 200 гр. извара
ако има някакви забележки казваите !!!
29.02.08
16:50
протеинът горе долу го докарваш ( хубаво е да вкараш още 100гр месо или 5 яйца или протеинов шейк ).Всъщност не знаем колко кг си така 4е може и да не ти е достаъчно гледай да го направиш 2.5 гр на кг.Въглехидратите ти са зле.От първото ядене можеш да намалиш плодовете.Сложи ги в 10.00 с млякото (дано да е доста млякото поне дна кофичка и плодовете не е лошо да са банани ).13.00 е добро храненето.Следващото не ми харесва много.В 17.00 пак пиеш протеин без въглехидрат.19.00 вкарай и картофи 200гр.Хубаво е изварата преди лягане защото е бавен протеин така 4е я остави там.Напиши между кои яденета ти се пада тренировката защото е важно.Напиши с какъв метаболизъм си.Колко кила си колко си висок? Напиши я обновена диетата и пак ще я коментираме.
висок сам 176 тежа 83 кг ми аз сам ендоморфен лесно омазнявам и от това мее страх наи много! сега 6те дам и обновената диета!
7 часа(Хранене 1) - 100 гр. овесени ядки, 4 яйчени белтъка
10:30 часа(Хранене 2) - нискомаслено кисело мляко 2 банана
14 часа(Хранене 3) - 150гр. месо(пилешко, пуешко, телешко или риба), 100гр. ориз(или картофи)
15:30 часа(Хранене 4) - 200 гр. плодове, 50 гр. ядки(орехи или бадеми)
17часа(Хранене 5) - протеинова напитка(или обезмаслено мляко, извара, соево брашно)
19 часа(Хранене 6) - 150 гр месо(пилешко, пуешко или риба), 100гр. салата , 100гр. ориз(или картофи)
22 часа(Хранене 7) - 2 филии хляб(пълнозърнест), 300 гр. извара
ето тва е обновената добавих о6те месо и промених 4асовете на приемане на храната защото не се съобразих че в 13 няма да мога защото ще сам в час и нестава !
и пропуснах в петото хранене след тренировката да добавя и две филиики хляб с мармалат или нещо подобно!
29.02.08
17:15
еми не съм сигурен тогава 4е ВВД е наи-подходящата за теб.Мисля 4е 6те трбва да наблегнеш най-ве4е на белтъчините.Зле са ти яденетата преди и след тренировката.не е хубаво да са бързи въглехидратите преди тренировка.Също така нямаш никакъв протеин преди нея.След тренировка трябва да вземеш бърз въглехидрат с протеина.Виж някакви нисковъглехидратни диети може би са по-подходящи но задължително увеличи белтъчините.Виж как стои въпросът с добавките кои ще са ти най-подходящи за чистене на мазнини и т.н.
а с тази ниско ваглхидратна диета може ли да се качва мускулна маса и в сащото време да се чисти
Мнението беше редактирано от rosen на 29.02.08 17:22.
аз искам да качвам НВД то нее ли за чистене аз искам да качвам мускулна маса или понеже сам ендоморфен склонен кам натрупване трябва да използван НВД???????????????
29.02.08
18:04
Прегледай го това http://www.bb-team.org/articles/908 и това http://www.bb-team.org/articles/912/ лошото е 4е не мога да говоря от собствен опит защото на мен грам мазнина не може да ми се лепне но ще поразгледам пове4е материали по-късно и пак ще пиша.разбира се 4е може да се качва и по-други начини освен ВВД но той за мен е най-лесния.при теб надали ще свърши желаната работа.
в един друк форум ми казаха да правя високо протеинова диета с ваглехидратно зареждане на 3 дена тва ми го каза администратора на форума мислите ли чее правилно!
29.02.08
22:48
Ако искаш го пробвай тва което са ти казали може и да подейства.Има и друг вариант.Да изчистиш мазнините с една нисковъглехидратна и високобелтъчна диета и оттам ве4е да почнеш да увеличаваш въглидратите малко по малко докато намериш точния им грамаж който ти позволява да качваш мускулна маса без да се освинваш прекалено.Ето какво казва Милош Сарчев ( много известен културист ): “За съжаление има хора, които остават заблудени и си мислят, че е възможно да качват чиста мускулна маса. По-лесно ще е за вас, ако психически се подготвите и знаете, че без някой друг сантиметър в талията е немислимо.Нека фактът, че трупате мазнини, да не ви смушава. Трябва да знаете, че да поддържате изчистена и релефна фигура, докато се опитвате да качите мускулна маса, е, меко казано, невъзможно”.
Абе с пробване ще стане може и да сгрешиш първия път ама недей да се отказваш.Поинтересувай се още и почвай.Пиши как вървят нещата 4е ми е интересно кое как ще ти подейства.айде успех
тка намерих нещо интересно ако искаш го виш мисля че ще те заинтрегува!!!!!!! http://www.fitbul.com/article3.htm
Мнението беше редактирано от rosen на 01.03.08 07:15.
01.03.08
09:09
казано от rosen на 01.03.08, 07:15:
тка намерих нещо интересно ако искаш го виш мисля че ще те заинтрегува!!!!!!! http://www.fitbul.com/article3.htm
дам тая статия я бях чел преди известно време в един от дневниците тук във форума.еми честно казано на мен ми изглеждат пресилени нещата.не може да се отрекат приемуществата на въглехидратите.най-долу обаче се казва 4е би била най-полезна за хора които имат подобен на твоя метаболизъм така 4е...абе както и да го въртиме ще трбва да почнеш нисковъглехидратна високобелтъчна диета пък после дали ще увеличиш въглехидратите постепенно до някакво ниво ти ще си прецениш според това което постигаш.само да отбележа 4е според мен едно от най-важните места кудето трябва да приемеш въглехидрати е веднага след тренировката.А тоя пич от др форум по колко белтъчини и въглехидрати ти препоръчва да приемаш и колко въглехидрати в зареждащия ден ?
7 часа(Хранене 1) -5 яйчени белтъка и 200мл. Прясно мляко
10:30 часа(Хранене 2) - нискомаслено кисело мляко 1 банан
14 часа(Хранене 3) - 150гр. месо(пилешко, пуешко, телешко или риба
15:30 часа(Хранене 4) - 200 гр. плодове, 50 гр. ядки(орехи или бадеми)
17часа(Хранене 5) – 500мл прясно мляко и 2 яични белтъка
19 часа(Хранене 6) - 150 гр месо(пилешко, пуешко или риба), 100гр. салата
22 часа(Хранене 7) - 300 гр. извара
ето и променената диета в която сам премехнал ваглехидратите като картофите и ориза
протеина е около 200 грама ваглехидратите около 65грама а Калориите са 1500
Затова предлагам дни за зареждане с въглехидрати до 1.5 грама на килограм тегло веднъж на 7 до 14 дни. Допълнителните въглехидрати ще спомогнат за зареждане с гориво за предстоящите тренировки и ще ускорят метаболизма.
ето това е от един саоит което означава че ако се водя по него кам 120-130 грама на секи 7 до 14 дни
01.03.08
10:07
еми както казах според мен ти трябва въглехидрат след тренировката задължително.точно от плодове да си набавяш останалите не ми се вижда най-удачно.не се страхувай да вкараш малко ориз вместо тея ябълки круши цитруси и т.н. :) банана мисля 4е ок. С 65гр въглехидрати гледай да не припаднеш в залата :) Внимавай с тренировките трябва да ги съобразиш с този нисък прием на въглехидрати.
П.П. Алооооо няма ли да се включи няко който има лични впечатления от подобни диети ? ! Честно казано 65 гр ми се вижда много малко за цял ден.Ако някой го е пробвал да каже какви са резултатите.Чувал съм че поне 1 гр на кг телесно тегло е хубаво да се вържат.
Тука гледам едно зареждане на всеки 5 дни горе долу с около 2/2.5 гр въглехидрати на кг.Сутринта не е лошо някакъв кисел плод да хапнеш ( ще събуди храносмилателната ти система ) и не падай под 2.5/2.7гр белтъчини на кг телесно тегло.Ако можеш скъси малко паузите между първите три хранения.
Мнението беше редактирано от KraliMarko на 01.03.08 10:24.
тогава ще вкарам ориз или картофки за да кача малко ваглехидратите и сичко е ок ще фкарам бавни преди тренировка и барзи след нея иначе протеина ми е в норма
в четвартото хранене ще добавя нишесте направено с мляко а в 5тото една филиика хляб по този начин мисля 4е ще се дигне садаржанието на ваглехидратите