Суроватачен протеин+BCAa+L-glutamin+l-arginin+l-karnitin

03.03.08
07:26

вапроса ми е следния направих си хранителен режим и сам си зел тези добавки
Ultra White Pro-JC
BCAa-BioTech
L-arginin-JC
L-glutamin-JC
L-karnitin-FitMax

права кардио сутрин в 7 часа а тренировката я права след работа кам 18:00.Тежа 90кг висок сам 174.Стаж кам 2 години и малко та вапроса ми е следния кога кое да пия и по колко ето как смятам да ги пия аз и дали е добре или е малко или много
преди кардио-Л-карнитин 1000мг+30г протеин+2таблетки БЦАа+Л-глутамин 4.5г
преди тренировка с тежести-30г.протеин+2таблетки Бцца+4.5г.Л-глутамин+Л-аргинин 2таблетки
след тренировка-30г.протеин+2 таблетки бцца+4.5г глутамин +Л-аргинин 2 таблетки
в не тренировачни дни преди сън-4.5г.Л-глутамин+2таблетки Л-Аргинин

какво ви е мнението и си даите препоръките

03.03.08
17:10

Л-карнитина, аргинина и глутамина трябва да ги пиеш всеки ден. БЦАА да речем само преди и след тренировка. Протеина най-добре след, може и преди. Диетата ти трябва да е много силна, за да изчистиш мазнина и да запазиш мускул. Успех!

03.03.08
17:24

казано от armando на 03.03.08, 17:10:

Л-карнитина, аргинина и глутамина трябва да ги пиеш всеки ден. БЦАА да речем само преди и след тренировка. Протеина най-добре след, може и преди. Диетата ти трябва да е много силна, за да изчистиш мазнина и да запазиш мускул. Успех!

Л-карнитина ще го пия секи ден глутамина също ми е секи ден аргинина също ми е секи ден мен ме интересува по точно кога като час и по колко да пия при положение че права кардио сутрин

03.03.08
17:42

Л-карнетина бих ти препоръчал да си го разделиш на два приема - преди тренировката сутрин, и преди тренировката следобяд.
БЦАА също ги пий преди и след всяка тренировка.
Л-глутамина след тренировка около 30 минути.
Л-аргинина май се пие преди лягане. (за него обаче съм несигурен)
Протеинче си удряй сутрин след кардио, и вечер след силова. Сутринта, ако не пиеш протеин, просто приемай храна богата на белтъци.

07.03.08
14:10

ахам е аз почнах ги пия преди кардио 30г протеин+2 таблетки Бцаа +4г глутамин+1000мг Л-карнитин+1 геипфрут след кардиото 1 таблетка бцца
преди тренировка с тежести пия 4г глутамин+30г протеин+3 таблетки аргинин+500мг или 1000мг карнитин+3 таблетки бцаа
след тренировка 4г глутамин+30г протеин+3 таблетки Бцаа преди лягане 3 таблетки аргинин
в не тренировачни дни вечер преди сън 30г протеин 4 г глутамин 3 таблетки аргинин

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1