BSN NO-Xplode / Endorush сравнение?

27.02.08
16:23

Онзи ден отидох до “Жълто” да попитам дали дават no-explode на дози защото исках да го пробвам преди да дам 120лв. Продавачката веднага скочи и ми каза, че имат на дози но готови разтворени и ми посочи едно червено шишенце (пак на BSN) и на него пишеше EndoRush. 3 пъти попитах сигурна ли е че това е no-explode и защо не го пише никъде, тя ми каза че е 100% същото. И взех си го (10лв беше шишето, 4 дози), прибрах се и какво да видя в сайта на BSN - EndoRush = energy drink. Нищо общо с NO-XPLODE.

Ta това което се опитах да кажа е не се доверявайте на продавачката в този магазин, освен ако не знаете наистина какво правите или си купувате, не разчитайте на съвети от там!

Димитър Михайлов: смених името на темата, тъй като не отговаряше на развилата се дискусия по-долу.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 03.03.08 14:05.

Може обаче да се окаже права :) Мисля, че бях чел в темата на Валентин Иванов, вносителя на BSN, за нещо такова.
Разгледай сам -> http://www.bb-team.org/forums/viewthread/28351/P120/#276147

edit
http://www.4fitnessbg.com/profile/endorush/ ;)

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 27.02.08 16:36.

ВИ

27.02.08
16:58

Да, формулата е същата, единственото, което липсва е креатина, тъй като при продължителен престой във водата би се окислил и утаил като монохидрат.
По тази причина по принцип са херметически затворени NO-Xplode и Cellmass.
По принцип има и мостри на нокса, селмас, синта 6, десерт и дори на атро-фекса, но явно са ги свършили в Жълто. ще им изпратим пак.
А иначе хареса ли ти Ендоръша? На нас ни ги изкупиха за два дни и не успях да го опитам?

27.02.08
18:08

казано от Валентин Иванов на 27.02.08, 16:58:

Да, формулата е същата, единственото, което липсва е креатина, тъй като при продължителен престой във водата би се окислил и утаил като монохидрат.

Не знам наизуст какъв креатин има в Нокса и не ме интересува, но при престой във вода става на креатинин.Би следвало да го знаеш това.Ако изобщо формата на креатина в нокса става на креатинин.Ама .....

ВИ

27.02.08
18:51

казано от emzo на 27.02.08, 18:08:

казано от Валентин Иванов на 27.02.08, 16:58:

Не знам наизуст какъв креатин има в Нокса и не ме интересува, но при престой във вода става на креатинин.Би следвало да го знаеш това.Ако изобщо формата на креатина в нокса става на креатинин.Ама .....

Става на креатинин в киселинна среда, във вода с pH близко до неутралното не настъпва взаимодействие и затова креатинина се утаява, без да се разтваря.
Ако си на друго мнение, цитирай източник, но без интернет, моля те.

27.02.08
21:49

В Endorush освен креатина липсва и азотния бустър и тук вече разликата става голяма (надявам се) и за това останах толкова разочарован, а endorush е същите пари, +- няколко лева и не си струва. А кога да очакваме дозички от no-explode?

28.02.08
04:54

казано от Baleto на 27.02.08, 16:23:

Ta това което се опитах да кажа е не се доверявайте на продавачката в този магазин, освен ако не знаете наистина какво правите или си купувате, не разчитайте на съвети от там!

Винаги се доверявам на лелчето в ” Жълто”. Досега не ме е изментила нито веднъж!

ВИ

28.02.08
06:37

казано от Baleto на 27.02.08, 21:49:

В Endorush освен креатина липсва и азотния бустър и тук вече разликата става голяма (надявам се) и за това останах толкова разочарован, а endorush е същите пари, +- няколко лева и не си струва. А кога да очакваме дозички от no-explode?

Аааа, не! Прочети си внимателно етикета:

ENDORUSH’S proprietary energy and performance matrix consists of:

NOX (Endurance & Performance ) Fusion™: Nitrix oxide (NO) is produced naturally in the body and plays a role in the opening, or dilation, of blood vessels (i.e. vasodilation). NOX Fusion™ is intended to support NO production, particularly in the brain and skeletal muscles, where it serves as a catalyst for the performance and energy enhancing effects of the ENDORUSH formula.

L-Arginine Alpha-Ketoglutarate (AKG): Arginine is a conditionally essential amino acid and a precursor to nitric oxide (NO). Science suggests that chemically bonding AKG to arginine may enhance its conversion into NO, thereby increasing blood NO levels. NO stimulates vasodilation (i.e. opening of blood vessels) and may be involved in the
muscle growth (hypertrophic) response to exercise.

L-Citrulline Malate & L-Citrulline Alpha-Ketoglutarate (AKG): The amino acid citrulline is considered the body’s “preferred” precursor to arginine for synthesizing NO. Bonding AKG to citrulline is thought to enhance this process. Malic Acid participates in the ATP re-synthesizing Krebs cycle. Chemically bonding Malic acid to Citrulline (yielding Citrulline Malate) thereby supports muscle ATP levels.

L-Histidine Alpha-Ketoglutarate (AKG): Histidine is an amino acid and a precursor to the neurotransmitter histamine. Histamine affects vasodilation via NO. Histidine AKG is considered a superior form of histidine for dietary supplementation.

Ketoisocaproate potassium (KIC-K): Potassium is an electrolyte and is crucial to muscle function and performance. Alpha-ketoisocaproate (KIC) is a precursor to the branched-chain amino acid leucine, the most potently anabolic of the amino acids. KIC has long been used as a muscle “anti-catabolic” agent.

RC-NOS™ (Rutaecarpine 95%): Rutaecarpine is an alkaloid extracted from the fruit Evodia rutaecarpa. Experimental studies indicate that rutaecarpine stimulates NO production thus causing vasodilation.

Дозички на НОКСА имаме и сега. Зависи от Жълто кога ще зареждат. Ако не ти се чака, може да ти пратим една, като само за транспорта ще трябва да платиш (около 5лв).

Мнението беше редактирано от Валентин Иванов на 28.02.08 06:41.

28.02.08
12:32

Какво ще рече дозички на НОКСА? Endorush, NO-EXPLODE или друг продукт?

Иначе ако трябва да преведем етикета буква по буква ето какво пише: “NOX Fusion™ is intended to support NO production” = “NOX Fusion е предназначен да подпомага синтеза на NO” (а не че снабдява тялото директно с него).

Ти си си решил своето и това е... Лично от BSN, USA да ти пратят имейл пак няма да повярваш, нали? ;)

Дозичките на NO Xplode са си нормални мостри в пликче. Не е ендоръш спокойно!

28.02.08
15:13

Готов съм да се разубедя в случай че видя достоверни факти. Единственото нещо което съм видял е етикета на EndoRush, който е достатъчно красноречив че не съдържа нито N.O., нито креатин които ги има в no-explode. Това е всичко.

И цялата тази тема беше за това, че бях подведен от продавачката в ЖЪЛТО. Ако някой може да ми каже къде мога да намеря истински мостри на no-explode ще се радвам да си купя за да го пробвам.

П.С. Валентине пиши ми на ЛС ако искаш да се разберем за тези дозички че темата стана офтопик.

BB

03.03.08
14:00

Относно формата на креатина в продуктите на BSN прочетете тук/ако разбирате английски де/.
http://supplementpolice.com/Complaint.pdf

Д-

03.03.08
14:22

казано от bbfan на 03.03.08, 14:00:

Относно формата на креатина в продуктите на BSN прочетете тук/ако разбирате английски де/.

Заради това нещо беше станал супер голям скандал в САЩ. Всичко се беше надигнало против BSN. Съдиха ги, заради CellMass ако не се лъжа (не ми се чете). Иска беше свързан с това, че в CellMass се оказа, че няма една от главните съставки, която е обявена на етикета - CEM3.

Интересно ми е какво стана с делото? Валентине имаш ли инфо по този въпрос?

03.03.08
16:57

Онзи ден отидох до “Жълто” да попитам дали дават no-explode на дози защото исках да го пробвам преди да дам 120лв. Продавачката веднага скочи и ми каза, че имат на дози но готови разтворени и ми посочи едно червено шишенце (пак на BSN) и на него пишеше EndoRush. 3 пъти попитах сигурна ли е че това е no-explode и защо не го пише никъде, тя ми каза че е 100% същото. И взех си го (10лв беше шишето, 4 дози), прибрах се и какво да видя в сайта на BSN - EndoRush = energy drink. Нищо общо с NO-XPLODE.

Димитър Михайлов: смених името на темата, тъй като не отговаряше на развилата се дискусия по-долу.

Стига си злословил по адрес на въпросната дама от магазин “Жълто”. Тя определено е доста коректна и разбира пъти повече от теб. Ако нещо не си в час вземи и прочети по сайтовете какво пише за въпросните продукти вместо да хленчиш как са те изработили с 10 лева! Петниш името на човек който от доста време се интересува от добавки, а ти най вероятно си на 18 ;)
Замисляйте се малко преди да пускате такива теми!!

ВИ

03.03.08
17:17

казано от Даниел - Трибоеца на 03.03.08, 14:22:

Заради това нещо беше станал супер голям скандал в САЩ. Всичко се беше надигнало против BSN. Съдиха ги, заради CellMass ако не се лъжа (не ми се чете). Иска беше свързан с това, че в CellMass се оказа, че няма една от главните съставки, която е обявена на етикета - CEM3.

Че стана-стана. Само че това се оказа една от най-глупавите и неподплатени атаки срещу БСН.
Обвиненията не издържаха и една седмица в съда, уж “независимата” лаборатория й беше отнет лиценза, след това беше затворена и сега шефовете й са подсъдими за измами.
А накрая както може би се досещате, спонсора зад тази атака се оказа конкурентна фирма. Ако следите новините ще научите името й.
А причината за подобни смешни(смешни защото Селмас вече е бил изследван в независима лаборатория и е доказано че си съдържа каквото трябва) е , че тази година БСН става първата компания за добавки която ще се качи на американската борса(вече е оценена на милиарди) и ще реши основния си проблем-производството не успява да задоволи търсенето. Сега когато буквално всяка седмица на сайта им се появява съобщение - out ot stock, това отваря вратичка на доста фирми имитатори да си продават нещата. Като почнат да произвеждат повече, тази вратичка ще се затвори. Затова са тези атаки.

Д-

03.03.08
19:21

Е с тая вратичка така го казваш, че все едно BSN държи 100% от пазара за добавки. Сещам се за доста конкурентни фирми на BSN и за много неща може да се поспори на тази тема.

Вярно е, че е една от най-добрите марки за добавки на пазара ама наред с нея има доста други, които не й отстъпват било то в качество, продажби, ефект на добавката и др. Преувеличаваш нещата в някои постове.

И що да са “смешни” тези обвинения, хубаво, че е изследван в независима лаборатория ама като гледам тези, които са ги съдъли и те са го изследвали в такава. Не е имало гаранция, че лабораторията на BSN не е била като тази, която ги е съдила. -> Понякога независимата лаборатория се оказва зависима, затова, че тези обвинения не са смешни освен ако не си  правил ти изследванията на продукта за BSN.

Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 03.03.08 19:49.

04.03.08
13:20

казано от Калоян Георгиев на 03.03.08, 16:57:

Стига си злословил по адрес на въпросната дама от магазин “Жълто”. Тя определено е доста коректна и разбира пъти повече от теб. Ако нещо не си в час вземи и прочети по сайтовете какво пише за въпросните продукти вместо да хленчиш как са те изработили с 10 лева! Петниш името на човек който от доста време се интересува от добавки, а ти най вероятно си на 18 ;)
Замисляйте се малко преди да пускате такива теми!!

Да, коректна е. Да, разбира от добавки много повече от мен. Истината обаче е, че ми продаде ЕндоРъш а ми каза че това е НО-експлоуд.

Ако нещо не си в час вземи и прочети по сайтовете какво пише за въпросните продукти вместо да хленчиш как са те изработили с 10 лева!

EndoRush
NO-Xplode

Сега ти прочети в официалния сайт на БСН. Аз прочетох и затова пуснах тази тема - в ЕндоРъш ги няма ключови съставки на НО-Експлоуд. Не претендирам да съм по-умен от нея но в случая това са неуспорими доказателства, че бях излъган от нея (дали беше умишлено не знам).

ВИ

04.03.08
14:16

казано от Даниел - Трибоеца на 03.03.08, 19:21:

Е с тая вратичка така го казваш, че все едно BSN държи 100% от пазара за добавки. Сещам се за доста конкурентни фирми на BSN и за много неща може да се поспори на тази тема.

Вярно е, че е една от най-добрите марки за добавки на пазара ама наред с нея има доста други, които не й отстъпват било то в качество, продажби, ефект на добавката и др. Преувеличаваш нещата в някои постове.

И що да са “смешни” тези обвинения, хубаво, че е изследван в независима лаборатория ама като гледам тези, които са ги съдъли и те са го изследвали в такава. Не е имало гаранция, че лабораторията на BSN не е била като тази, която ги е съдила. -> Понякога независимата лаборатория се оказва зависима, затова, че тези обвинения не са смешни освен ако не си  правил ти изследванията на продукта за BSN.

Що се отнася до конкуренцията, няма смисъл да спорим, надали ще те убедя. За момента само мъсълтек имат близки продажби, а БСН са склонни да инвестират все повече пари в разработки за да увеличат дистанцията с останалите, съвсем скоро и нокса и селмаса и нитрикса ще са с нови формули.
Що се отнася до тестовете- да и ние сме го тествали в БГ лаборатория и нямаше и 1% отклонение. А продуктите им се тестват ежедневно в независими лаборатории, защото всеки национален , или по-голям отбор си го изисква.

Д-

04.03.08
16:39

Тестването е ясно, всяка по-голяма USA компания за добавки го прави. CofA’s трябва да има постоянно. Относно продажбите, към MuscleTech бих прибавил и още някои марки. Нещата в САЩ за някои неща са, както и в България. BSN си е една от най-скъпите фирми в САЩ, имам предвид като цена на продукти, на много хора там не им се дават много пари за добавки затова и прибягват до по-евтини фирми, но също така качествени. Това си го има по принцип във всяка държава. Има и скъпи марки, които започват да изгряват на хоризонта, а продажбите им растат! От тук следва, че пазара за BSN няма как да не намалее. Също така тези марки започнаха да правят по-качествени продукти в някои категории от BSN. Незнам откъде си толкова сигурен за тези неща, че MuscleTech се приближавала до BSN, а другите явно според теб са много назад. Не съм срещал организация, която да издава годишните отчети на фирмите производители на добавки относно продажбите, за да можеш да сравниш нещата. Според мен ако не ти изпратят отчети на фирмите за сравнение, не можеш да кажеш коя марка къде се намира. Може да се съди от правената реклама и популярността, но това не е точен индикатор за тези неща!

Относто MuscleTech - като гледам кой са културистите спонсорирани от тях, не мисля, че са закъсали за средства, които да влагат в разработки, за да дръпнат и те напред.

Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 04.03.08 17:01.

04.03.08
18:34

Аз не съм вещ като вас в годишните отчети за продажби на компаниите, но имам възможността да ползвам интернет (каквото и да значи това). Та в bodybuilding.com има класации за най-продавани продукти в съответните класове и BSN далеч не е окупирала всички места. Има разни незначителни фирмички като Nutrex, Muscletech, Controlled labs и една нещастна компания - Universal, които от години държат първите места в някои класове и непомня някои да ги е измествал от там.

Д-

04.03.08
19:17

Bodybuilding.com е само един от показателите. които могат да се посочат в защита на моето твърдение.

04.03.08
20:11

Само да вметна, че ако се гледат годишните обороти на фирмите - то съществуват фирми които далеч не се ограничават в предлагането на Sports Nutrition и оборотите им са далеч по-големи от фирмите предлагащи само добавки за спортисти. Спортистите са малка шепа хора които употребяват добавки на фона на всички останали. Но не мисля, че е от значение годишният оборот. Има компании с малък оборот, но добри продукти - просто им липсва реклама. Има и прехвалени скъпи и рекламирани продукти... които просто не работят чак толкова добре.

Това с изследванията и лабораториите е прекалено субективно. Компании с милиони долари печалба винаги могат да завъртят нещата в своя полза.

Д-

04.03.08
20:21

казано от Калоян Георгиев на 04.03.08, 20:11:

Само да вметна, че ако се гледат годишните обороти на фирмите - то съществуват фирми които далеч не се ограничават в предлагането на Sports Nutrition и оборотите им са далеч по-големи от фирмите предлагащи само добавки за спортисти. Спортистите са малка шепа хора които употребяват добавки на фона на всички останали. Но не мисля, че е от значение годишният оборот. Има компании с малък оборот, но добри продукти - просто им липсва реклама. Има и прехвалени скъпи и рекламирани продукти... които просто не работят чак толкова добре.

Това с изследванията и лабораториите е прекалено субективно. Компании с милиони долари печалба винаги могат да завъртят нещата в своя полза.

Става дума за оборотите специално при добавките, не говорим за други деиности. Така е не е от значение, но в нашия случай говорим за компания, която продава най-много. Не говорим дали има и дали няма.

04.03.08
21:28

Така де говоря само за хранителни добавки - витамини, минерали, протеинчета и др такива ;)

ВИ

05.03.08
07:15

Добре, за да не се леят празни приказки ще потърся и ще публикувам източник на информация относно продажби.
Има си официални статистики за продажбите. Всеки голям пазар има такива, а всяка голяма компания,вкл. и БСН имат официална статистика колко продават, даже скоро влезнаха в няколко класации(най-бързо растящата частна корпорация в САЩ-27 място;първата компания за добавки в топ 500)
Заки-освен бб.ком има още няколко големи, които ще те ориентират-GNC,VW,VS,ND,netrition.net. ще забележиш,че БСН присъстват навсякъде. Вярно че не са първи на всякъде, но те не правят всичко, затова няма какда бъдат първи по витамини. Те са първи в няколко раздела- креатин и nitric oxide продукти и са в първите места със Syntha 6 при протеина.
Калояне-говорим за спортс нютришън. За хелт продуктите е съвсем друга история и други са действащите лица, а дали има сравнение в обемите не мога да кажа.
Не искам да се заяждам и да превръщаме темата, в моята марка е най-хубавата, защото това е нещо неопределимо-всеки си има предпочитания. Но знам че БСН са първи по продажби и това си е сух факт, изразяващ се в цифри.

Д-

05.03.08
09:53

Добре де тва никои не го успорва, първи, първи OK. Ама ти говориш по такъв начин, че все едно държат 100% от пзара. Има поне 5-6 марки за, които се сещам, където заемат много голям процент на пазара за добавки.

BSN може и да е първа по продажби ама до нея има много други компании, които заемат голям дял на пазара. Затова, че вместо да говориш такива неща може да отдадеш и малко уважение към другите марки, които внасяш -  една от тях държи хубав дял на пазара.

“Вярно че не са първи на всякъде, но те не правят всичко, затова няма какда бъдат първи по витамини.”  Ето пак почваш... Значи ако почнат да правят витамини, задължително ще са номер 1 и там нали?

Тези първи места, където ги пишат са пълни глупости. Специално за Nitric Oxide-да ще ти кажа следното. За един No-Explode ще действа перфектно, за друг НЕ. На този другия ще му действа перфектно примерно SuperPump250. Виждал съм и съм чувал много такива оплаквания. За креатина е същото.

По тая тема няма стигнеш с мен до никъде, затова предлагам всеки да си остане с мнението. Времето ще покаже ;)

Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 05.03.08 09:55.

DE

05.03.08
13:42

Какво му се чудите, че преувеличава. Чувам, че разправя, че прави реклама на BSN по списанията за 20 000 лв. всеки месец (може и да е така не, чета списания освен playboy ама там съм виждал само една 2 реклами), да не говорим за продажбите, които разправя, че правел... Внася контейнери всеки месец - има няма един контейнер е 20 тона. Всеки ще си прецени, но за мен той обича да преувеличава за някои неща.

Мнението беше редактирано от DexterJackson на 05.03.08 13:58.

ВИ

05.03.08
14:48

казано от DexterJackson на 05.03.08, 13:42:

Какво му се чудите, че преувеличава. Чувам, че разправя, че прави реклама на BSN по списанията за 20 000 лв. всеки месец (може и да е така не, чета списания освен playboy ама там съм виждал само една 2 реклами), да не говорим за продажбите, които разправя, че правел... Внася контейнери всеки месец - има няма един контейнер е 20 тона. Всеки ще си прецени, но за мен той обича да преувеличава за някои неща.

Не съм казвал никъде, че даваме по 20 000 на месец за реклама, въпреки че не е много далече от истината(поискай ценоразписа от плейбой и ще видиш колко лесно е, а ние пуснахме материали в още 6 списания(от които плейбой беше най-евтиното).
Един контейнер с добавки далече не е 20 тона. Да речем че говорим за 25 футовия и го наблъскаш до горе ще тежи около макс 5-6 тона.
Искам още да кажа, че внимавам какво говоря и държа на думата си. Хората, които ме познават знаят че самочувствие си имам и в повече, но няма за какво да се извинявам. Занимавам се и с други неща освен с добавките(даже те са ми повече за удоволствие) и не съм си позволявал да говоря празни приказки и лъжи.

Мнението беше редактирано от Валентин Иванов на 05.03.08 15:04.

Д-

17.03.08
01:21

казано от Валентин Иванов на 03.03.08, 17:17:

Че стана-стана. Само че това се оказа една от най-глупавите и неподплатени атаки срещу БСН.
Обвиненията не издържаха и една седмица в съда, уж “независимата” лаборатория й беше отнет лиценза, след това беше затворена и сега шефовете й са подсъдими за измами.
А накрая както може би се досещате, спонсора зад тази атака се оказа конкурентна фирма. Ако следите новините ще научите името й.
А причината за подобни смешни(смешни защото Селмас вече е бил изследван в независима лаборатория и е доказано че си съдържа каквото трябва) е , че тази година БСН става първата компания за добавки която ще се качи на американската борса(вече е оценена на милиарди) и ще реши основния си проблем-производството не успява да задоволи търсенето. Сега когато буквално всяка седмица на сайта им се появява съобщение - out ot stock, това отваря вратичка на доста фирми имитатори да си продават нещата. Като почнат да произвеждат повече, тази вратичка ще се затвори. Затова са тези атаки.

Изглежда делото не е свършило все още. Като гледам няма резултат от делото, а BSN са сменили CEM3 с AVPT…

http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=106533071

17.03.08
01:28

казано от Даниел - Трибоеца на 17.03.08, 01:21:

казано от Валентин Иванов на 03.03.08, 17:17:

Изглежда делото не е свършило все още. Като гледам няма резултат от делото, а BSN са сменили CEM3 с AVPT…

http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=106533071

Ауу.Нима това значи,че Вальо ни е излъгал?@!

Д-

17.03.08
01:43

Може и да не е. Специално в темата на bb.com, която е от 2 дена мисля, че не се споменава, че делото е свършило. Само по това не може да се съди за развитие по темата, но вече CEM3 няма.

Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 17.03.08 01:44.

ВИ

17.03.08
01:49

“Ауу.Нима това значи,че Вальо ни е излъгал?”
За кое да съм излъгал? Прегледах линка и не видях никаква новина. Да, БСН сменят СЕМ3 с AVPT, но това нещо е планово и се планира отдавна. Нали се сещаш че ако го оповестят предварително, никой няма да купува старите продукти, всички ще чакат.
Иначе нищо ново обвниненията отпадат, БСН остава неопетнена. Това не е първото дело срещу тях и досега не са губили, просто има 1000 фирми които имат интерес да се шуми. Причината както изтъкнах е предстоящото листване на БСН на американската борса. Още повече че всеки знае как действат продуктите  и 4 те топ продукта продължават да се продават невероятно добре и да са харесвани от милиони спортуващи, а всеки един сериозен отбор си прави независими лабораторни тестове за да е сигурен в съдържанието. Просто е невероятно как само една Лаборатория е установила несъответствие с етикета. Това което не е странно е че се доказа че лабораторията е тясно свързана с конкурентна фирма и беше затворена и лиценза й отнет за злоупотреби.
Повече за AVPT в темата на BSN при вносителите. Мисля че тази тема отиде доста офтопик.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1