BSN NO-Xplode

FS

23.02.08
09:09

Какво мислите за тоя продук: http://www.4fitnessbg.com/profile/no-xplode/ имате ли хубави резултати от него ??? 120 лв не са малко и  се колебая да си взема некой продук и като гледам някой от хората из форумите доста го предлагам и чета коментарите на продукта и се чуда какво ще е вашето мнение :)

__

23.02.08
09:28

добре де малко по надолу питаше за някакви добавки можеше да попиташ и за N.O. XPLODE вместо да отваряш нова тема но както и да е.
относно продукта аз лично го ползвам в момента и съм много доволен.Това което казват за него е истина всичко за напомпването,силата,издръжливоста и тн. и още много хора биха потвърдили това :).И да продукта си заслужава.

FS

23.02.08
09:33

Да извиняма се ... не трябваше да пускам нова тема ... гледам че никой не пишеше в темата и помислих че е заключена за това пуснах тая ами имам и други въпроси към тоя продук как го взимаш ? всеки ден по колко дози в тренировачен ден 3 дори а в почивен 1 в сайта дето е описано лично не разбрах много как се приема и п.с. взимаш ли го с нещо друго или само BSN NO-Xplode ?

Мисля да рискувам тия 120 лв и да го взема

__

23.02.08
09:42

ВИНАГИ се почва с една лъжичка на ден (така пише отзад на етикета)А аз взиам по 1 в тренировъчен и 1 в нетренировъчен ден 2-2:30 часа след ядене и когато тренирам около 45 мин преди трен.Тоест 3 часа преди трениране нетрябва да ядеш(обърква ти яденето но пък си заслужава :P)Някъде бях чел но нз къде беше точно за дозировката:
до 80 кг 1 лъжичка в трен ден до 120 кг 2 лъжички в трен ден над 120 3 лъжички в трен ден.Аз взимам протеин с него за момента.

23.02.08
09:49

Ти си на 16 ве.Експлоуда никак не е за теб.

__

23.02.08
09:55

Oстави го да си троши главата.Аз му казах в една друга тема малко по надолу но си е навил на пръста,че трябва да си вземе нещо.Кво да се прави като неиска да слуша някога може и да разбере,че не е било нужно на тази възраст/стаж да си взима добавки но тои си знае

23.02.08
12:44

На тези години нямаш нужда от НОКС,трябва ти здраво ядене,а може и протеин,витамини...Креатин също няма да е зле.Експлоуда е главно кофеин и таурин,наистина дава енергия и напомпване,може да го опиташ след време,когато чувстваш застой,но засега не си заслужава.

ВИ

23.02.08
13:21

казано от 4oKuTo на 23.02.08, 12:44:

На тези години нямаш нужда от НОКС,трябва ти здраво ядене,а може и протеин,витамини...Креатин също няма да е зле.Експлоуда е главно кофеин и таурин,наистина дава енергия и напомпване,може да го опиташ след време,когато чувстваш застой,но засега не си заслужава.

Една лъжичка от нокса е 20.5гр от които 1гр е таурин и 100мг кофеин. Тоест има доста повече от другите работи.
Донякъе ще се съглася обаче с мнението. На тия години сигурно имаш страшен хъс(поне аз имах много тогава). Ако искаш да си вземеш НО продукт нека това бъде Нитрикс. Според мен ще имаш много по-голяма полза.

23.02.08
14:27

Не знам коя съставка точно колко грама от НОКС-а съставя,но имах предвид,че засилената енергия с неговия прием е главно заради кофеина и таурина,а напомпването трябва да е от аргинина.Повечето продукти от този вид действат по подобен начин,докато организмът не привикне и се стига до увеличаване на дозата,но ефектът вече не е същият.Аз например го усещах първите 2-3 седмици и край.Сега ще почвам White Flood+GreenMag,за да видя дали ще има разлика.

23.02.08
15:10

Ако не се лъжа освен само на 16 си и с малък стаж в залата ... Напълно безмислено е освен че ще си виждаш вените ...

FS

23.02.08
16:53

казано от Валентин Иванов на 23.02.08, 13:21:

казано от 4oKuTo на 23.02.08, 12:44:

Валентин Иванов :
Една лъжичка от нокса е 20.5гр от които 1гр е таурин и 100мг кофеин. Тоест има доста повече от другите работи.
Донякъе ще се съглася обаче с мнението. На тия години сигурно имаш страшен хъс(поне аз имах много тогава). Ако искаш да си вземеш НО продукт нека това бъде Нитрикс. Според мен ще имаш много по-голяма полза.

За този продук предполагам че говориш * http://www.4fitnessbg.com/profile/nitrix/ * ?

Мнението беше редактирано от Flying Steps на 23.02.08 16:54.

26.02.08
14:48

Тъпо е да го вземеш.Още нищо не си развил от потенциала си.После какво ще ти помогне да дърпаш напред - стероиди ли ? Имам предвид 4е можеш да извле4е6 много от организма си преди да почне6 да го стимулираш с по-сериозно продукти които да ти позволят да се развиваш.Не че съм против даже малко по-хард суплементи напротив абсолютно ЗА съм но на съвсем различен етап от развитието.За къде бързаш ? За плажовете ли ? Само ще си профукаш парите и хубавия продукт.

FS

27.02.08
12:44

Ем парите ги профуках ... както и да е :) взех си нитрикс малка опакофка да вида резултата

MO

27.02.08
18:15

Пусни едно впечатление в темата,като свършиш,ако обичаш.

FS

28.02.08
11:26

Оки само да не бъде заключена :) от понеделник почвам :)

BB

28.02.08
12:49

братле аз съм още на 15 но след няколко месеца и аз ще стана на 16 и ми се иска да пробвам Нитрикса , та за тва пиши след околко седмица или 2 как ти се отразява суплемента ... някакви странични ефекти ? също така дали има ефект като сила маса и тн мерси предварително :)

28.02.08
15:22

А цяла тема отворих за ефекта на нитрикса но никой не пожела да пише дано тука намеря отговора на въпроса дали задържа помпането  и през целия ден както казват,дано поне ти да ми отговориш

FS

03.03.08
06:10

Хах хора преди 20 минути започнах да взимам нитрикс и мога да ви кажа че се усеща още от първите дози “леко напомпаване в тялото” като стойш мирно и просто и го усещаш :) хаха това е за сега след няколко дена може би седмица ще пише пак и така до края на опаковката :)

04.03.08
15:46

Искам да попитам просто за приема на глутамин със НОКС отново, защото чета сега във http://www.maxefect.com ли как беше там, че при приемането на НОКС било цитирам “идеално да се приема 10 гр. глутамин на ден” и нещо се обърквам.. Защото някой хора казаха, че не трябва да се приема глутамин докат се взима НОКС и го пишело на опаковката, аз на опаковката никаде не виждам такова нещо! Явно съм сляп!
Мерси предварително!

04.03.08
17:17

Глутамина си е отделна добавка и не съм чел някъде да е иделана или недопустима за комбинация с азотен продукт .

пп:Аз съм глутамин - нон - билийвър .

04.03.08
17:27

Еми и аз съм на същото мнение като цяло, но във форума някой споменаха, че от глутамина драстично му намалявал ефекта на НОКС-а.. и неща просто да си го изхабя ей така, пари струва бе ей! ;)

06.03.08
17:44

ти си мн зле на тая възраст да се пъхаш с некви лаина. Наи интересно ми е как някои хора си мислят че като си вземат някакъв прашец, тои ще им свърши целата работа. да, ама не бате. това са помощни средства, а не основни. ако не ядеш, не спиш, не тренираш както трябва нищо няма да излезе.
Има няколко пича с които тренирам които са на стероиди, и наи ме е яд като кажат хората “Ааа тои е на стероиди” все едно си седи у тях боде се и расте... не става така. те си знаят мат’риала.
та... не ти трябват на 16 години тия неща, ще си развалиш системата от толкова ранна възраст.

06.03.08
18:17

HeartCore ако си прочел цялата темата ще забележиш че вече сме казали на автора че на тез години и стаж няма особен смисъл . Останалото си е негов избор . Не се коси на хората които цъкат срещу използващите АС - нормално е , ако почетат повечко информация ще разберат защо даже иглата не е вълшебна без яденето . И другото което е , понякога дори само това че си мислиш че вземаш нещо което ще ти помогне ти помага ( плацебо му се вика ) .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1