23.02.08
09:09
Какво мислите за тоя продук: http://www.4fitnessbg.com/profile/no-xplode/ имате ли хубави резултати от него ??? 120 лв не са малко и се колебая да си взема некой продук и като гледам някой от хората из форумите доста го предлагам и чета коментарите на продукта и се чуда какво ще е вашето мнение :)
23.02.08
09:28
добре де малко по надолу питаше за някакви добавки можеше да попиташ и за N.O. XPLODE вместо да отваряш нова тема но както и да е.
относно продукта аз лично го ползвам в момента и съм много доволен.Това което казват за него е истина всичко за напомпването,силата,издръжливоста и тн. и още много хора биха потвърдили това :).И да продукта си заслужава.
23.02.08
09:33
Да извиняма се ... не трябваше да пускам нова тема ... гледам че никой не пишеше в темата и помислих че е заключена за това пуснах тая ами имам и други въпроси към тоя продук как го взимаш ? всеки ден по колко дози в тренировачен ден 3 дори а в почивен 1 в сайта дето е описано лично не разбрах много как се приема и п.с. взимаш ли го с нещо друго или само BSN NO-Xplode ?
Мисля да рискувам тия 120 лв и да го взема
23.02.08
09:42
ВИНАГИ се почва с една лъжичка на ден (така пише отзад на етикета)А аз взиам по 1 в тренировъчен и 1 в нетренировъчен ден 2-2:30 часа след ядене и когато тренирам около 45 мин преди трен.Тоест 3 часа преди трениране нетрябва да ядеш(обърква ти яденето но пък си заслужава :P)Някъде бях чел но нз къде беше точно за дозировката:
до 80 кг 1 лъжичка в трен ден до 120 кг 2 лъжички в трен ден над 120 3 лъжички в трен ден.Аз взимам протеин с него за момента.
23.02.08
09:55
Oстави го да си троши главата.Аз му казах в една друга тема малко по надолу но си е навил на пръста,че трябва да си вземе нещо.Кво да се прави като неиска да слуша някога може и да разбере,че не е било нужно на тази възраст/стаж да си взима добавки но тои си знае
На тези години нямаш нужда от НОКС,трябва ти здраво ядене,а може и протеин,витамини...Креатин също няма да е зле.Експлоуда е главно кофеин и таурин,наистина дава енергия и напомпване,може да го опиташ след време,когато чувстваш застой,но засега не си заслужава.
23.02.08
13:21
казано от 4oKuTo на 23.02.08, 12:44:
На тези години нямаш нужда от НОКС,трябва ти здраво ядене,а може и протеин,витамини...Креатин също няма да е зле.Експлоуда е главно кофеин и таурин,наистина дава енергия и напомпване,може да го опиташ след време,когато чувстваш застой,но засега не си заслужава.
Една лъжичка от нокса е 20.5гр от които 1гр е таурин и 100мг кофеин. Тоест има доста повече от другите работи.
Донякъе ще се съглася обаче с мнението. На тия години сигурно имаш страшен хъс(поне аз имах много тогава). Ако искаш да си вземеш НО продукт нека това бъде Нитрикс. Според мен ще имаш много по-голяма полза.
Не знам коя съставка точно колко грама от НОКС-а съставя,но имах предвид,че засилената енергия с неговия прием е главно заради кофеина и таурина,а напомпването трябва да е от аргинина.Повечето продукти от този вид действат по подобен начин,докато организмът не привикне и се стига до увеличаване на дозата,но ефектът вече не е същият.Аз например го усещах първите 2-3 седмици и край.Сега ще почвам White Flood+GreenMag,за да видя дали ще има разлика.
Ако не се лъжа освен само на 16 си и с малък стаж в залата ... Напълно безмислено е освен че ще си виждаш вените ...
23.02.08
16:53
казано от Валентин Иванов на 23.02.08, 13:21:
казано от 4oKuTo на 23.02.08, 12:44:
Валентин Иванов :
Една лъжичка от нокса е 20.5гр от които 1гр е таурин и 100мг кофеин. Тоест има доста повече от другите работи.
Донякъе ще се съглася обаче с мнението. На тия години сигурно имаш страшен хъс(поне аз имах много тогава). Ако искаш да си вземеш НО продукт нека това бъде Нитрикс. Според мен ще имаш много по-голяма полза.
За този продук предполагам че говориш * http://www.4fitnessbg.com/profile/nitrix/ * ?
Мнението беше редактирано от Flying Steps на 23.02.08 16:54.
26.02.08
14:48
Тъпо е да го вземеш.Още нищо не си развил от потенциала си.После какво ще ти помогне да дърпаш напред - стероиди ли ? Имам предвид 4е можеш да извле4е6 много от организма си преди да почне6 да го стимулираш с по-сериозно продукти които да ти позволят да се развиваш.Не че съм против даже малко по-хард суплементи напротив абсолютно ЗА съм но на съвсем различен етап от развитието.За къде бързаш ? За плажовете ли ? Само ще си профукаш парите и хубавия продукт.
27.02.08
12:44
Ем парите ги профуках ... както и да е :) взех си нитрикс малка опакофка да вида резултата
27.02.08
18:15
Пусни едно впечатление в темата,като свършиш,ако обичаш.
28.02.08
11:26
Оки само да не бъде заключена :) от понеделник почвам :)
28.02.08
12:49
братле аз съм още на 15 но след няколко месеца и аз ще стана на 16 и ми се иска да пробвам Нитрикса , та за тва пиши след околко седмица или 2 как ти се отразява суплемента ... някакви странични ефекти ? също така дали има ефект като сила маса и тн мерси предварително :)
А цяла тема отворих за ефекта на нитрикса но никой не пожела да пише дано тука намеря отговора на въпроса дали задържа помпането и през целия ден както казват,дано поне ти да ми отговориш
03.03.08
06:10
Хах хора преди 20 минути започнах да взимам нитрикс и мога да ви кажа че се усеща още от първите дози “леко напомпаване в тялото” като стойш мирно и просто и го усещаш :) хаха това е за сега след няколко дена може би седмица ще пише пак и така до края на опаковката :)
Искам да попитам просто за приема на глутамин със НОКС отново, защото чета сега във http://www.maxefect.com ли как беше там, че при приемането на НОКС било цитирам “идеално да се приема 10 гр. глутамин на ден” и нещо се обърквам.. Защото някой хора казаха, че не трябва да се приема глутамин докат се взима НОКС и го пишело на опаковката, аз на опаковката никаде не виждам такова нещо! Явно съм сляп!
Мерси предварително!
Глутамина си е отделна добавка и не съм чел някъде да е иделана или недопустима за комбинация с азотен продукт .
пп:Аз съм глутамин - нон - билийвър .
Еми и аз съм на същото мнение като цяло, но във форума някой споменаха, че от глутамина драстично му намалявал ефекта на НОКС-а.. и неща просто да си го изхабя ей така, пари струва бе ей! ;)
ти си мн зле на тая възраст да се пъхаш с некви лаина. Наи интересно ми е как някои хора си мислят че като си вземат някакъв прашец, тои ще им свърши целата работа. да, ама не бате. това са помощни средства, а не основни. ако не ядеш, не спиш, не тренираш както трябва нищо няма да излезе.
Има няколко пича с които тренирам които са на стероиди, и наи ме е яд като кажат хората “Ааа тои е на стероиди” все едно си седи у тях боде се и расте... не става така. те си знаят мат’риала.
та... не ти трябват на 16 години тия неща, ще си развалиш системата от толкова ранна възраст.
HeartCore ако си прочел цялата темата ще забележиш че вече сме казали на автора че на тез години и стаж няма особен смисъл . Останалото си е негов избор . Не се коси на хората които цъкат срещу използващите АС - нормално е , ако почетат повечко информация ще разберат защо даже иглата не е вълшебна без яденето . И другото което е , понякога дори само това че си мислиш че вземаш нещо което ще ти помогне ти помага ( плацебо му се вика ) .