21.03.04
20:06
Из форума на доста места се споменаха разни билкови продукти, които по естествен начин повишават нивото на тестостерона в кръвта или спомагат за по-доброто му използване от организма! Emil_Mlo беше споменал снощи няколко неща, ама аз запомних само Простатин! Ако знаете такива продукти ви моля да напишете какво представляват (т.е. как действат) и къде се продават естествено!
vish v aptekata to i na suplementi gi imat golemite amerikanski firmi kato universal znachi tezi bilki sa babini zabi ,uhimbe , ekdisten tova sa tezi koito povishavat testosterona . Za prostatina si vrushtam dumite tva ne iskam da go preporuchvam na nikoi zashtoto na toshkov neshtata sa mu bokluci nikakva higiena prosto laina kakto vika image .
po-zdravi
22.03.04
13:47
Ако ще вземаш Трибестан(бабини зъби :shock:) гледаи да е българска фирма,защото съм чел много статии в които пише че само Българският съдържа стероидни сапонини които повишават тестостерона.
Освен изброените ot emil_mlo има подобен препарат като трибестана мисля че се казваше иохимбин.Пък има и други препарати които повишават тестостерона не са стероиди,но не са и билки-примерно зма,цигапан и т.н.Накрая да кажа че сега ползвам трибестан и зма но или нямам ефект или трябва да мине известно време от приема им.
az li4no sym izkliuchitelno dovolen ot tribestana
za 2 sedmici s nego kachih 5 KG za biceps. (prav s prav lost)
[quote author=“vanisher”]az li4no sym izkliuchitelno dovolen ot tribestana
za 2 sedmici s nego kachih 5 KG za biceps. (prav s prav lost)
Ama tva e sila!A kolko masa ka4va e drug vupros!
22.03.04
14:33
Правите една основна грешка - от билки мускули няма да качите. Последователността на ефектите я бъркате.
Билките се приемат за спомагане на организма (както и трибулуса в частност). Въпрос “колко ще кача от трибестан?” е меко казано смешен. Трибестанът ще помогне на хормоналната система (доколкото е възможно), от това ще последва по-добро състояние на организма и чак от там вече ще имаш повече енергия, сила, от което следва и промяната на килограмите.
Аз също пия трибестан (приемам го под формата на билка). Пряко въздействие не мога да усетя (все пак това не е енергетик като ефедра, клебутерол и т.н.). Определено обаче усещам подобрение в състоянието ми и най-вече ме кара да се чувствам по-бодър, тъй като аз спя доста малко и подобни ефекти ги усещам бързо.
Просто ви съветвам - ако ще е трибестан, да е български и да е на билка. Колкото до другите билки, внимавайте какви са и най-вече как се преработват на таблетки - защото от едното до другото разликата може да е убийствена и дори да няма прилика.
Не очаквам чудеса от такива продукти! Най ми е любопитен Екдистена, тъй като няма много инфо за него! Пък и мненията на по-запознатите, с които съм приказвал са меко казано различни! Въпроса ми е към тези, които са го ползвали и го ползват - колко долу горе излиза цената на един цикъл! Какви са дозировките, андрогенни свойства има ли, токсичен ли е за черния дроб и т.н.!
22.03.04
23:11
Хех, пак сте хванали приказката за афродизиаците, ми редно е да споменем и някои за дами - билката Дамяна е половостимулиращо средство за дами.
14.04.04
10:50
По горе казахте че трибулуса повишава силата и не влияе директно върху трупането на маса.А комбинацията трибулус+креатин ще ми даде ли сила и издържливост без сериозно качване на маса?И колко време преди състезание да започна приема за мах ефект?
Между другото излязал е продукт с екстракт от трибулус(250мг)+креатин(50мг).Има го в аптеките.Че някои се оплакваха че не могат да си намерят.
koi tribulus shte mi prepory4ate ?!
sega si kupih na JK “Tribulus 1000” 500mg i se chudq shtot na Sopharma e syshatta cena syshtite broiki no tabletki po 250mg
Koi BG Tibulus e nai dobyr ?
30.04.04
13:20
Каква е цената му като билка и таблетки и имате ли някакви оплаквания от него?