L-Carnitine

27.12.04
20:31

малеее само като си помисля че скоро трябва да почвам да чиста и направо ми се отщява да тренирам вече.Затова реших да се обърна към по-компетентните.Въпросът ми е:Вместо да “чистя” по традиционния начин,няма ли да е по добре да си взема л-карнитин??Какви са рисковете да пострадат мерките ми? Кажете кое е по-добро според вас - Л-карнитин или по-малко въглехидрати и повече кардио???

27.12.04
20:44

Ако взимаш карнитин и ядеш банички след това, така може и до сумо борец да стигнем! Така че карнитинът не е божествената добавка!
Вземи се зарадвай че ще чистиш по-добре,, защото така ще “диша” тялото ти!
Намали поетапно въглехидратите, протеина го застопоряваш по 2,2 грама на телесно тегло! Кардио задължително! Тренировките можеш да не ги мардаш - серии, брой повторения, поскедивателнист! Внимавай с тежестите, че заради липса на въглех. няма да имаш същата сила.
Успехи

27.12.04
20:54

Не е задължително ,да намаляваш въглехидратите за сметка на протеините ,както каза aeshna! Хранителният режим при релефа е нещо индивидоално и зареди това има много режими. Пробвай и сам прецени ,кой деиства за теб.
по-здрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1