04.03.08
15:18
Добър ли е тоя кре алкалин или да си взема друг?Ако някой го е пробвал нека каже какво му е мнението.
Искам да питам и може ли да го пия заедно с бцаа,глутамин и азотен бустер на веднъж?
Темата беше редактирана от Nike09 на 11.03.08 21:53.
04.03.08
15:35
Моето мнение е да грабнеш една опаковка green bulge на controlled labs , мисля че няма да съжаляваш и цената е същата колкото тази на kre alkalyn на weider
Креалкалина си един и същ така че този или друг все едно..Можеш с бцаа и глутамин да го комбинираш,но не и с буустер.В него има креатин така че няма смисъл.Друг вариант е в почивен ден да пиеш креатин а в тренировъчен буустера , но не си заслужава.Или едното или друготo избери.
Не съм съглесен.Бустер+креатин е екстра.Примерно в НО-експлоуд на БСН или Нитрос на Синтракс няма креатин.Креатин+бустър е офертата!
казано от vatchev на 04.03.08, 18:58:
Не съм съглесен.Бустер+креатин е екстра.Примерно в НО-експлоуд на БСН или Нитрос на Синтракс няма креатин.Креатин+бустър е офертата!
майтап ли си правиш? :lol:
за синтракса не знам, но в експлоуда има креатинова матрица
Не си правя майтап.ДО колкото помня четох,че креатина в НОКС-а е само за напомпване и е добре с него да се приема креатин.
Нека да почакаме и за други мнения,но ако трябва ще потърся къде беше написано това.
vatchev - не знам дали усещаш, но в писаното от теб няма логика.Как креатин само за напомпване ? Той има съвсем друга роля.
Няма нужда от допълнителен креатин в NO-EXPLODE.
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/30061/
Объркал съм се.Валентин е написал “Креатина в НОКСА е само 1 грам и е с цел енергия в тренировката.”
Но това не променя факта,че в Но-Експлоуд-а има доста малко креатин и
бустъра може да се комбинира с допълнително креатин!
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 04.03.08 20:30.
Ако продукта съдържа само ААКГ и тогава към него се добави креатин става екстра.Само че аз имах в предвид продукт от типа на Анимал Пъмп които съдържа етил естер и допълнителен прием на креатин е ненужен.
И понеже темата е Креалкалине на Weider, ще кажа че всички други фирми може и да предлагат крелкалин, но този е със специална транспортна матрица, от екстракт с канела. Лично съм го пробвал, по 4 капсули 50 минути преди тренировка и няма да спра да го препоръчвам. В момента на пазара съществува и Maximum Krea-Genic, което е подобрена формула на креалкалин.
Можеш да го комбинираш с трибестан или Testo-X-Plode. Другите аминокиселини, глутамини - те не се комбинират, те просто се взимат паралено.