28.02.08
13:56
На 19 години сам,от седмица и половина зимам Л-карнитин,Л-карнизин,и едни други аминокиселини,сачетано сас правилно и добро хранене, Във седмицата правя по 3,4 кардио тренировки след основната ми тренировка за деня, има ефек и мисля да ги продължа + Протеин но след две седмици почивка.
Искам да съчетая орелифяването със качване на мусколна маса,мислих си за някакъв креатин но неискам да се надувам с вода......
Препорачайтеми някакъв суплемент или суплементи.....
28.02.08
19:33
kre alkalyn не задържа вода и креатин етил естер също.Има и други форми на креатин разтърси се малко за да видиш кое ще ти свърши най-добра работа.
Мнението беше редактирано от KraliMarko на 28.02.08 19:37.
Аз имам един креатин преди време го бях взимал мн сам доволен от него и качих доволно.....
100% HPLC TESTED CREATINE MONOHYDRATE NA SCITEC
ако започна да пия от него и го сачетая със Л-карнитина и Л-карнизина след зарейдащата доза,и си вдигна кардио тренировките дали ще постигна йелания ефект.... ????
Не!Това е креатин монохидрат които задържа вода.Има различни видове креатин.Колегата в горния пост ти е написал каква форма на креатина да търсиш.
Че то една от функцията на креатина не е ли да задържа вода?В смисъл нали мускула е по-голмята си част вода и с креатина се стимулират клетките да задържат повече вода и поради това ти нараства мускула.....
Мнението беше редактирано от QcK на 04.03.08 17:54.
Значи ако взема креатин които незадарйа вода ще постигна това което замислям .. ???
Бе това с надуването са митове според мен..аз пия монохидрат и не съм се надул,а пия по 4-5 литра вода на ден
казано от franzy на 05.03.08, 11:39:
Значи ако взема креатин които незадарйа вода ще постигна това което замислям .. ???
Да
05.03.08
11:56
казано от franzy на 05.03.08, 11:39:
Братле трудно и многоооо бавно се качва страшно чиста мускулна маса.Не очаквай да стоиш релефен в период на качване.Има си ВВД след известно време минаваш на НВД и така.Дано да си ектоморф така ще ти е по-лесно това което искаш да постигнеш.Няма начин да не омазниш леко в период на качване но можеш да си помогнеш като подбереш добавките.
Мнението беше редактирано от KraliMarko на 05.03.08 11:58.
Според мен недей съчетава чистенето с трупането на маса, защото е сложна работа, много изчисления и то точни, абе трудно постижимо е. Изчисти се, орелефи пък после пак ще трупаш маса.
То неми е толкова до масата в момента,че да зимам този креатин искам нещо за сила зада иамам по добри постожения във фитнеса....иначе си деиствам за орелефяването,просто имах предвит че този креатин ще ми дава сила няма да задаржа вода и ще кача някои друг сант на мускулите ...... и като пия Л-карнозин и Л-карнитин и АМИНО 1500 .....