Пилешко бутче - грамаж

20.02.08
19:26

Въпросът ми е колко грама горе-долу е едно средно пилешко бутче? Прочетох от таблицата в сайта колко протеин съдържа 100 грама пилешко,но  не знам какъв грамаж е средно едно бутче?

MO

20.02.08
19:48

Аз като взимам две бутчета варират от 600-700 грама, говора за цяло. Има и горно.

MA

05.03.08
13:53

как може д апиташ колко грама горе долу е едно пилешко бутче...първо има всякаква големина бутчета...второ това бутче сигурно 50 % е кокал....и трето не се вживявай толкова в тия грамажи...ти сега ако ти кажа че ч бутче е 200 грама какво ше седнеш да го делуш от кокъла и да го мериш ли :Д много хора се вживяват в грамажите и в кантара ама според мене това е излишно...и най-малкото е за хора с много свободно време....

05.03.08
15:27

казано от Maz0hizM на 05.03.08, 13:53:

как може д апиташ колко грама горе долу е едно пилешко бутче...първо има всякаква големина бутчета...второ това бутче сигурно 50 % е кокал....и трето не се вживявай толкова в тия грамажи...ти сега ако ти кажа че ч бутче е 200 грама какво ше седнеш да го делуш от кокъла и да го мериш ли :Д много хора се вживяват в грамажите и в кантара ама според мене това е излишно...и най-малкото е за хора с много свободно време....

по-добре наистина не се вманиачавай в точните грамажи, лично аз винаги гледам на око като имам представа горе-долу колко излиза.

05.03.08
16:16

Най-лесният начин да разбереш е, да си купиш едно кантарче и да го измериш.

23.03.08
09:32

Mazohizm, Не се обиждай,но си много ограничен. Питам,защото изчислявам белтъците,които приемам и затова ме интересува като изям едно бутче,колко грама протеин съм вкарал,а не щото няма кво да правя и меря всичко

Мнението беше редактирано от Kevin_Kostner на 23.03.08 09:35.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1