13.09.06
14:21
някои може ли да ми даде рецепта за шеик може да е и то наи протите Благодаря предварително
[quote author=“Master_bg90”]някои може ли да ми даде рецепта за шеик може да е и то наи протите Благодаря предварително
:roll: :?: :roll: :?: :roll: :?: :roll: :?: :roll: :?:
13.09.06
14:59
Tази рецепта я бях чел и мисля че е на арни: 250 мл. прясно мляко+ 250 гр. ванилов сладолед+3 яйчни белтъка(сурови, обаче не е много желателно с тея салмонели и птичи грип), но яйчнитев белтъци можеш да ги замениш с извара и ако искаш можеш да добавиш мед или пасиранбанан за енергия
13.09.06
15:42
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: МОЛЯ :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
13.09.06
16:19
еми така пишеше, незнам
Chushko написа:
400 грама пилешко бон филе с 2 обелени домата и малко вода, разбиваш и гълташ
Това пробвал ли си го... :shock: - 4е ми е писнало да дъвча пиле вече... :wink:
В 100 грама пилешко бон филе има 23-25гр протеин. Повечето хора не могат да усвоят над 50-60 грама бавен протеин (като този от пилешкото) на един прием, а голяма част от него, освен ако не е сутрин или след тренировка - ще бъде метаболизирана като глюкоза, не като аминокиселини. Та тия 400гр пилешко, за да не ги похабявате - ги пиите на 2 пъти :wink:
28.11.06
11:51
Въобще не вярно това,качествените гейнъри дори не са по-евтини от протеините(справка http://nutritiontarget.com/cart/index.php?target=categories&category_id=326) Цените са не много ниски...
05.03.08
19:44
Еми аз сам чувал ,че някои бодибилдари пият сорово яйце,соево брашно(продава се в диетичните магазини),портокалов сок и захар или мед който кавото предпочита.Всичко това се смесва в шейкара.Аз лично не сам го пробвал , смятам да го пробвам . Ако някои ко пробва да каже дали е хубаво.