24.01.08
22:26
Така...
Около 1 месец не бях трениралк, респективно не бях тренирал и краката. Преди 3-4 дена почнах отново и направих тренировка за крака. На другия ден - никакви проблеми, правих си ръце. Следващата сутрин обаче се събудих с адски болки в десния прасец. Както спа все едно ми режат прасеца - такова чувство. Като ужасна мускулна треска. Някой знае ли приема на какво би предотвратил подобни случаи в бъдещето - сигурно сте го изпитвали, защото и преди ми се е случвало (вероятно не е рядкост) и знаете, че е доста кофти тръпка!
Благодаря предварително.
Темата беше редактирана от ozo на 24.01.08 22:27.
На мен ми се е случвало да се събудя, а прасецът(някой от прасците) да ми е като на камък и да боли. Доколкото знам, това се нарича крампа.
Масажираш го и отминава.
Не знам, дали при теб е същото.
25.01.08
07:40
И аз така знам. На мен ми се е случвало на раменене и на трицепсите, макар че предният ден не съм правил нищо за тях. Може и да е от липса на магнезий, доколкото знам.
казано от ozo на 24.01.08, 22:26:
Така...
Около 1 месец не бях трениралк, респективно не бях тренирал и краката. Преди 3-4 дена почнах отново и направих тренировка за крака. На другия ден - никакви проблеми, правих си ръце. Следващата сутрин обаче се събудих с адски болки в десния прасец. Както спа все едно ми режат прасеца - такова чувство. Като ужасна мускулна треска. Някой знае ли приема на какво би предотвратил подобни случаи в бъдещето - сигурно сте го изпитвали, защото и преди ми се е случвало (вероятно не е рядкост) и знаете, че е доста кофти тръпка!
Благодаря предварително.
и аз съм го имал
минава. максимум 4 дена
05.03.08
20:16
казано от ozo на 24.01.08, 22:26:
Така...
Благодаря предварително.
вероятно това ще е схващане от само себе си ... моите крака са много слаби особено прасците и понякога се сабуждам през ноща и прасеца ми е свит много много наватре и наистина тва са адски болки , тогава ставам по най-бързият начин и стоя върху крака който ме боли поне 1 минута всичкита тежест отива към него и ми минава след това пак лягам , масажирам го и сам готов ... друг пат ако ти стане така пробвай по този начин ;)