Избор на хранителна/и добавка/и

04.03.08
20:59

Здравейте.Искам да ви помоля да ми помогнете и кажете кое от следните неща (или ако можете вия да ми препоръчате нещо друго) да си взема с цел покачаване на мускулна маса.,.Продуктите са следните (на които  съм се спрял):

PNCE 6 componentniq protein
ASN American Whey 3lbs
ASN Bargain Whey
BSN Nitrix

Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете.С някой от следните продукни (или някой друг) се надявам да постигна голям ефект..и моля ви не ме нападайте с “с 1 кутия няма станеш Рони” спокс знам и затова питам за най-доброто от което ще кача повече/много мускулна маса.Благодаря ви предварително.

05.03.08
07:33

и четирите продукта са различни, но ако можеш да си ги купиш (първите 2 и последния) ще стане добър стак
1.6 компонентен протеин - добър е като заместител на хранене и за преди лягане - осигурява постоянен поток от аминокиселини
2.суроватъчен изолат - за преди и след тренировка
3.NITRIX - креатинова матрица (но не само)

ВИ

05.03.08
07:51

Първите 3 са хранителни продукти. Нитрикса е био-активна добавка и при положение че се храниш добре, само той мже да направи сериозна разлика. Иначе american whey пред Bargain whey, пред 6 компонентния, в който ако не се лъжа има и растителен белтък.

05.03.08
12:59

Аз съм за Американ Уей-я, защото си е протеин изолат и е най-изгоден!

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 05.03.08 12:59.

05.03.08
20:30

Благодаря и на трима Ви, че ми отговорихте...но все още се чудя дали “6 компонентния на ПНЦЕ” или “Американ Уей на АСН” .. моля Ви разяснете ми малко повечко от кой от двата продукта ще натрупам маса (МУСКУЛНА) един приятел днес ми подметна идеята за някой гейнър, но нещо им нямам  мн мн вяра на гейнърите... и затова се насочвам към протеина.Също така си мислях и примерно ако взема този “6 компонентния” към него да си взема и някакви аминокиселини (протеина сутрин и преди ляганя, а аминото преди и след тренировка)... мола ви дайте си пак  мнението и ми отговорете.Благодаря ви отново.

05.03.08
20:42

Уей е суроватъчен протеин-той се усвоява по-бързо от организма и е подходящ тогава когато имаш нужда бързо да захраниш тялото си-примерно сутрин след ставане и след тренировка.6 компонентния е смесица от няколко вида протеин и се усвоява по-бавно.ТОй е подходящ за през деня или преди лягане.Ти си избираш.За мен бързия(суроватъчния) е задължителен,а другия е глезотиика от която няма лошо.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1