28.02.08
06:54
Здравейте,искам да кача малко кг в момента съм на 17г и сам 60кг по 3-4 пъти на ден се храня и искам да попитам от тези 3 неща кое е най-доброто за покачване на кг,надявам се да ме насочите правилно.
Гейнер
ABB Extreme XXL 6.07 Lbs. Massive Chocolate
Ultimate Nutrition Muscle Juice 10,45lbs или да си взема
Протеин
Optimum 100% Whey Protein, 2.273kg (5lbs.)
Кое е най-доброто от тези 3 неща за покачване на кг?
ами гейнера няма да ти помогне много да качиш маса .Трява ти повечко белтък така че си вземи някой протеинче
28.02.08
13:54
Значи от това Optimum 100% Whey Protein, 2.273kg ще кача по бързо кг отколкото с гейнер така ли? Защото аз знам че по принцип от гейнера се качва по бързо маса,поне така съм чувал де ?
Кое значи да взема гейнера или протеина ?
на кратко мускулът расте от белтъчините,а гейнерът не е толкова богат на белтъчини .Един гейнер съдържа около 20% белтък докато един добър протеин съдържа 4 пъти повече. Вземай протеина..
28.02.08
17:53
както ти казаха с протеин ще правиш мускули,а с геинера ще качваш просто маса.Ако искаш просто да качиш маса си вземи геинера,а ако искаш мускули си вземи протеин :) А и аз също съм за протеина ;)
Мнението беше редактирано от ___ZOB___MACHINE___ на 28.02.08 17:54.
29.02.08
10:02
Проблема ми е че аз просто искам да кача повече кг и да стана по як,защото имам явно някакъв проблем,значи преди да почна да тренирам бях 55кг като започнах да тренирам за 2седмици качих 5кг и станах 60кг за 1 месец станах 61кг значи 6кг качих за месец,обаче бях спрял да тренирам и спаднах пак на 55кг и после като почнах да тренирам пак станах до 60кг и не мърдам,повече от 61 немога да кача незнам защо ,пия гейнер обаче пак до там ,заковавам на 60-61 и край? на 17г съм и се храня редовно без да спазвам някакви диети просто ям каквото има в къщи.
Моля помоггнете мисля че проблема ми е че май съм с бърз метаболизъм???
29.02.08
10:18
казано от Technogym на 29.02.08, 10:02:
Проблема ми е че аз просто искам да кача повече кг и да стана по як,защото имам явно някакъв проблем,значи преди да почна да тренирам бях 55кг като започнах да тренирам за 2седмици качих 5кг и станах 60кг за 1 месец станах 61кг значи 6кг качих за месец,обаче бях спрял да тренирам и спаднах пак на 55кг и после като почнах да тренирам пак станах до 60кг и не мърдам,повече от 61 немога да кача незнам защо ,пия гейнер обаче пак до там ,заковавам на 60-61 и край? на 17г съм и се храня редовно без да спазвам някакви диети просто ям каквото има в къщи.
Моля помоггнете мисля че проблема ми е че май съм с бърз метаболизъм???
Еми братле проблемът ти се крие в тоя пост който си написал сам.Може ли да не си оправил хранителения режим и да се 4удиш защо не качваш?!Още пове4е 4е преди си бил 55кг станал си 61 еми яденето трябва също да се увеличи ( качествено ядене имам предвид ).Защо си мислиш че добавките са някаква магия което действа независимо от всичко друго.Това са хранителни ДОБАВКИ Те не могат да заместят едно истинско хранене а само се добавят към целия режим.Няма смисъл да си купуваш каквото и да е.Само ще си профукаш парите.Щом си с толкова бърз метаболизъм трябва да се зареждаш със страшно много въглехидрати ( Качествени !!! ) има и полезни мазнини които е хубаво да приемаш.Абе с една дума въобще не си за добавки ти.Съвсем друг ти е проблемът.
29.02.08
11:04
аз се храня редовно просто нещо забивам на 60 кг и това е ??
29.02.08
11:38
казано от Technogym на 29.02.08, 11:04:
аз се храня редовно просто нещо забивам на 60 кг и това е ??
добре напиши си хранителният режим.( не е достатъчно редовно а качествено ).напиши го и аз ще ти се извиня ако съм те подценил.
06.03.08
06:59
Понеже сутрин ходя на училище много от рано започваме в 8:00 и се храня така:
7:30 - Кифла
9:50 - Пица,Сандваич или нещо друго
13:00 - Обяд,Месо,Супа и др,+ Гейнер
16:00 - Може Банан или нещо друго
19:00-20:00 вечеря квото има
21:00 нещо сладко
7:30 3 белтъка и 1 жълтък и овесени ядки или само едното
9:50 аз по това време ям 1-2 банана с 2 кисели млека
Но иначе по-добре си вземи протеин.
06.03.08
10:35
казано от Technogym на 06.03.08, 06:59:
Къде отиваш ти...никъде едва ли не ! Както си и знаех проблемът ти е в хранителния режим.Прочети необходимите материали състави си нова диета почни да я спазваш и чак тогава започни да мислиш за добавки.Те са ти последната грижа така като гледам.Ето прегледай ги тея неща http://www.bb-team.org/articles/1542/ и това http://www.bb-team.org/articles/914/ и това http://www.bb-team.org/articles/1466/ и още много други теми и статии има ако се разтърсиш и действай.
казано от Technogym на 06.03.08, 06:59:
Мале-мале, това на нищо не прилича... Ако искаш да растеш, за твоите 60 кила ти трябват ок.140-180гр. белтъчини дневно, разпределени равномерно в 5-6-7 приема на храна. При сегасшното ти ядене надали се събират и 50гр. белтъци... Горещо ти препоръчвам да изчетеш всички статии от тук http://www.bb-team.org/diets/, като обърнеш внимание на тези, които са за покачване на теглото.
06.03.08
13:07
Добре,не може ли просто да ми направите един хранителен режим примерно в толко часа еди какво си в толко еди си кво ?? много ще съм ви благодарен ако го направите :)
06.03.08
13:43
казано от Technogym на 06.03.08, 13:07:
Добре,не може ли просто да ми направите един хранителен режим примерно в толко часа еди какво си в толко еди си кво ?? много ще съм ви благодарен ако го направите :)
И ние ще сме ти много благодарни ако ни дадеш по някой друг лев. Айде не бъди мързелив ами почвай да четеш.Като напишеш някакъв по-качествен режим ще го коментираме пак и всеки ще си изкаже мнението и препоръките
Айде живей, това е само примерно:
1.първа закуска - 5 белтъка+1 жълтък+5 супени лъжици овес и натрошено сирене и в тигана за малко;
2.втора закуска - кофичка кисело мляко+3-4-5- лъжици овес
3.обяд - пиле (или риба) с ориз или картофи
4.следобедна закуска - 4-5 белтъка+няколко филии пълнозърнест хляб+някакъв зеленчук
5.вечеря - пиле (или риба) със салата
6.преди лягане - 150-200гр. извара
06.03.08
16:17
казано от Стоянчо на 06.03.08, 15:09:
1.първа закуска - 5 белтъка+1 жълтък+5 супени лъжици овес и натрошено сирене и в тигана за малко;
4.следобедна закуска - 4-5 белтъка+няколко филии пълнозърнест хляб+някакъв зеленчук
6.преди лягане - 150-200гр. извара
Не си прав братле не трябваше да изготвяш диета от нулата защото точно заради този прословут мързел да се поинтересуваш ( даже от нещо което би трбвало да те влече щом си тръгнал да се занимаваш с него ) и услужливостта на пичаги като теб нивото на тоя форум пада драстично.Точно 256 теми за диети за покачване на ММ има и 147 статии и подобни оба4е на всеки който му хрумне си отваря нова тема със същия до болка познат въпрос.И най - важното е 4е на този който пита ще му е 30 пъти по-полезно сам да намери информация и да си я обясни защо точно тва по това време в еди какво си определено количество а не механично да прилага някаква диета без грам да осъзнава защо го прави.
06.03.08
21:37
да попитам от гейнер можели да се натрупат мазнини?
07.03.08
11:43
Много ви благодаря на всичките,ако има още нещо ще питам тук ;)
казано от KraliMarko на 06.03.08, 16:17:
казано от Стоянчо на 06.03.08, 15:09:
6.преди лягане - 150-200гр. извараНе си прав братле не трябваше да изготвяш диета от нулата защото точно заради този прословут мързел да се поинтересуваш ( даже от нещо което би трбвало да те влече щом си тръгнал да се занимаваш с него ) и услужливостта на пичаги като теб нивото на тоя форум пада драстично.Точно 256 теми за диети за покачване на ММ има и 147 статии и подобни оба4е на всеки който му хрумне си отваря нова тема със същия до болка познат въпрос.И най - важното е 4е на този който пита ще му е 30 пъти по-полезно сам да намери информация и да си я обясни защо точно тва по това време в еди какво си определено количество а не механично да прилага някаква диета без грам да осъзнава защо го прави.
...ами пуста услужливост...