29.02.08
15:16
Здравейте пичове. Наскоро си взех Сторм на Универсал. На кутията пише че се пие 30мин преди и веднага след тренировка. На гладно ли се пие за оптимален ефект и как да го пия през почивните дни?
Storm-a е креатинова матрица така че около час което си е нормално за ядене преди тренировка . На опаковката не пише ли в почивни дни как се пие ? Сигурно е по 1 доза сутрин .
01.03.08
14:36
Storm е направен специално, за да се взима заедно с shock therapy. Сигурен съм, че не са ти го споменали в магазина, а? ;)
Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 01.03.08 14:46.
Никой нищо не ми е казвал за подобна комбинация. А и все пак това си е креатинова матрица - без Шок терапи мисля че ще има добър ефект
Трябва да има.Storm си е в ТОП-а на креатиновите матрици заедно с Size On,Clout,Green Mag…
Даниел - двата продукта са независими , можеш да ги комбинираш можеш да пиеш и само които ти искаш се пак не всички са фенове на азота или искат да позлват азот + някакъв друг креатин а не тоя които фирмата е решила да сложи :)
Пий го не го гледай , стига да тренираш,ядеш , и почиваш както трябва резултат ще има ;) .
Мнението беше редактирано от GH0$T на 02.03.08 05:53.
01.03.08
20:43
казано от GH0$T на 01.03.08, 18:37:
Даниел - двата продукта са независими , можеш да ги комбинираш можеш да пиеш и само които ти искаш се пак не всички са фенове на азота или искат да позлват азот + някакъв друг креатин а не тоя които фирмата е решила да сложи :)
Пий го не го гледай , стига да тренираш,ядеш , и почиваш както трябва резълтата ще има ;) .
Знам, че могат да се взимат отделно като пак дават резултат. Просто му споменах, защото бях сигурен, че не са му споменали в магазина, че по принцип Storm+shock therapy са създадени да се допълват и да се взимат заедно.
;)
Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 01.03.08 20:43.
02.03.08
08:54
Storm заедно със Sizeon и Green Magnitude са най-тачените креатинови матрици като ефект-цена съотношение. Няма да сбъркаш със Storm. Ако не го комбинираш с Shock Therapy или Анимал Пъмп взимай по 2 дози в тренировъчен ден и по 1 в почивен. Моята лична класация на креатинови матрици Sizeon е на първо място ,след това е Сторм. Пил съм ги и двата само да отбележа.
казано от LawrenceTaylor на 02.03.08, 08:54:
Storm заедно със Sizeon и Green Magnitude са най-тачените креатинови матрици като ефект-цена съотношение. Няма да сбъркаш със Storm. Ако не го комбинираш с Shock Therapy или Анимал Пъмп взимай по 2 дози в тренировъчен ден и по 1 в почивен. Моята лична класация на креатинови матрици Sizeon е на първо място ,след това е Сторм. Пил съм ги и двата само да отбележа.
Голям минус на Size On обаче е цената.Стига за месец,докато Storm и Green Mag могат да ги откарат 2…А е по-скъп и от двата.Бях се насочил към него,но тези съпоставки ме накараха да си взема Green Mag,освен че е добре за White Flood-a(CL Stack).
02.03.08
10:14
Всеки сам си прави сметка. Когато разчиташ на парите на родителите отсяваш,когато сам се издържаш ти е по-лесно да избираш
02.03.08
13:51
Откъде го взе,и на каква цена ако не е тайна? :)
Значи Сторм-а го взимам горе-долу от седмица и за сега ефекта е предимно повече енергия в залата и почти липса на умора. Тепърва очаквам максимални резултати. Поръчах си Сторм-а от dobavki-bg.com цената беше около 100лв с доставката - далаверка си е като се има предвит че ще стигне за повече от 40 дена.
04.03.08
19:58
А каква е разликата между Shock Therapy и Animal Pump?
04.03.08
20:33
Ох,леле,ма вие изобщо не обичате да четете, сигурно сте и на принципа Аз да тренирам,ти да растеж!!! Учудвам ви се,хвани,разтърси се,писано е по тази тема, погледни им съставките и сам ще установиш, трябва да се научите да разпознавате добавките коя каква е само по съставките
06.03.08
11:20
казано от 4oKuTo на 02.03.08, 09:47:
казано от LawrenceTaylor на 02.03.08, 08:54:
Голям минус на Size On обаче е цената.Стига за месец,докато Storm и Green Mag могат да ги откарат 2…А е по-скъп и от двата.Бях се насочил към него,но тези съпоставки ме накараха да си взема Green Mag,освен че е добре за White Flood-a(CL Stack).
Green MAGnitude™ - 835 g. - 110 лева (от вносителя)
Storm - 760g. - 114.80 лева (от вносителя)
SizeOn 1290 g. - 119.99 лева (от вносителя)
SizeOn е с друга технология. При него месец ти е достатъчен. Другите са на друг принцип, затова и са направени да се взимат по-дълго.
Като гледам разликата в цената е минимална! Все пак SizeOn е един от най-добрите продукти правени някога, а и за мен си е най-добрия креатин. Другите два ги уважавам също много. Ти ще си прецениш...
Ако искаш да купиш нещо наистина качествено за 1 месец и за малко пари си вземи Green Bulge на Controlled Labs за 70 лева. До сега не съм прочел някой да е недоволен от ефекта му. :-)
Мнението беше редактирано от Z@ki на 06.03.08 12:04.
Изборът съм го направил отдавна,а за да взема нещо го проверявам с огромно количество теми и ревюта в www.forum.bodybuilding.com и www.bulknutrition.com