27.12.04
20:20
Скоро бях в магазина на JK на пиротска 12 за добавки и ми дадоха каталог на фирмата. Ето тук съм го снимал.
Ако минавате от там може да го вземете, защото мисля, че има доста инфо за добавките... може да е добре дошла тази информация и за начинаещи и дори за напреднали...
п.с. разбира се не трябва да се забравя и за търговския характер на един такъв каталог, но въпреки това са описани точно суплементите като цяло...а и нали е FREE :lol:
27.12.04
20:45
мерсим за инфото!
27.12.04
22:26
братле този каталог е доста старичък скоро трябва да излиза новия за 2005
27.12.04
22:32
ами тогава не съм в час и аз... :oops: просто мацката от магазина реагира така все едно вчера е излязъл и затова помислих че е нещо ново... хмм
Междо другото ,аз като го гледах този каталог ми се стори доста бос и главно с рекламна цел без много стоиностна информация.
по-здрави
28.12.04
00:07
ама че работа, май се излагам с инфото за тоя каталог :oops: а и 3 от мненията са мои.. май си говоря сам тука.. :lol: абе някой модератор направо да я забърше тая тема :wink:
Е не бе споко . Такива неща трябва да се опсъждат то за това е форума. Иначе http://www.sncway.com/ им е сайта на тези :) можеби ще го качът каталога и на сайта. Интересното е ,че не са ни сложили на връзките си в сайта ,а на тях е само другият им сайт :)))) за разлика на това ,което пише.
по-здрави