06.03.08
11:58
Здравейте,взех си NOW FOODS Creatine Monohydrate Прах - 600 гр и в понеделник ще почна да го взимам та някой който си го е вземал има ли вътре лъжичка ? или как измервате зареждащите дози дето са по 10 гр и след тия 5 дена по 5гр аз имам няква лъжичка ама незнам дали ще ми върши работа и до колко да я пълня ЕТО СНИМКА :
06.03.08
12:05
Не знам колко е тая лъжичка, но 5 грама са една чаена лъжичка.
В креатина на NOW няма лъжичка вътре.
06.03.08
12:12
ОК мерси геогри! значи първите 5 дена 2 лъжички разбити в вода и после по 1 чаена лъжичка. п.с. дали в аптеките имат такива лъжички специални за прах ~oO~ някой знае ли ?
06.03.08
12:13
Първите 5 дена по 4 лъжички за да станат 20 грама.
После по 2 на ден за да са по 10.
06.03.08
12:48
да де исках да кажа 2 лъжички преди тренировка и 2 лъжички по 10 грама
А п.с. да попитам веднага ли да ги пия тоест пия дозата и почвам веднага да тренирам и като свърша веднага да изпия и другата доза или да има някво време преди изпия дозата ????
06.03.08
15:56
Аз ползвам кантарче (грамажник), за да си измервам всичко прецизно.
06.03.08
21:51
казано от Даниел - Трибоеца на 06.03.08, 15:56:
Електронен ?
07.03.08
08:25
казано от Иван Станков на 06.03.08, 21:51:
казано от Даниел - Трибоеца на 06.03.08, 15:56:
Електронен ?
Ай
07.03.08
19:44
Специално за креатин монохидрат, няма чак такова значение да е свръхточно премерено 5гр. Дали ще е малко повече или малко по-малко... не е фатално.
07.03.08
21:28
За да не пускам нова тема,искам да питам тук нещо. Напоследък на все повече места чета вместо 5 гр. креатин дневно,да се взимат по 10. Това не е ли един вид предозиране,с цел по-голям ефект ли го правите? В статията на сайта за креатина пише че по-големите дози не носят по-големи резултати,а и на опаковките на самите кутии чета че трябва да се взимат 5 грама. Скоро пак мисля да направя цикъл с креатин и затова се интересувам по колко да взимам (май вече не остана човек който познавам и да взима 5 г - всеки взима 2 х 5 в периода на поддържане).
И вторият ми въпрос е по-бързо ли ще напредвам ако редовно взимам креатин? Примерно 2 месеца пия креатин 1 почивам после пак 2 пия и така. Досега съм го взимал по 2-3 пъти годишно но ще има ли опасност ако го взимам постоянно с паузи по 1 месец между циклите ? Очаквам отговор и на двата ми въпроса,мерси предварително
08.03.08
02:13
казано от Kevin_Kostner на 07.03.08, 21:28:
За да не пускам нова тема,искам да питам тук нещо. Напоследък на все повече места чета вместо 5 гр. креатин дневно,да се взимат по 10. Това не е ли един вид предозиране,с цел по-голям ефект ли го правите? В статията на сайта за креатина пише че по-големите дози не носят по-големи резултати,а и на опаковките на самите кутии чета че трябва да се взимат 5 грама. Скоро пак мисля да направя цикъл с креатин и затова се интересувам по колко да взимам (май вече не остана човек който познавам и да взима 5 г - всеки взима 2 х 5 в периода на поддържане).
И вторият ми въпрос е по-бързо ли ще напредвам ако редовно взимам креатин? Примерно 2 месеца пия креатин 1 почивам после пак 2 пия и така. Досега съм го взимал по 2-3 пъти годишно но ще има ли опасност ако го взимам постоянно с паузи по 1 месец между циклите ? Очаквам отговор и на двата ми въпроса,мерси предварително
Всеки продукт е за себе си. При повечето дозата е 5 гр, при някои 10, при някои 20, при някои няма нужда от зареждане при други има... Като си купиш креатина виж какво пише на опаковката.
За втория въпрос е желателно да се отговори при определена информация за самия теб. Като от колко време тренираш, как ти понася креатина, как си с телосложението, как си с храната...