06.03.08
19:46
Значи на 19 години съм 187см/75кг доста съм слаб от седмица някъде реших да почна да тренирам та да попитам какви гейнери трябва да взимам зада ми се пооформи тялото (не искам кой знае какви резултати просто да си личат мускулите и да си стегна тялото).Ако зимам гейнер и се храня нормално както до сега ще има ли резултат.А дали от гейнер може да се натрупат мазнини.
ПС:сега ям по 3 пъти на ден,за заксука(8-9) 1-2 сандвича,обяд(13-14) хамбургер,дюнер нещо от сорта и вечер (20-21) нещо леко акто печени филии,рибка,пилешки пържоли и тем подобни.Сладки шоколади съм ограничил до минимум и вече от няколко години така си поддържам теглото.Гледам да не се пооливам с хапването зада не надебелея( 8 калс бях 100 килограма ,до 9-ти махнах 35 и станах 65).С такова хранене и ако зимам някакъв гейнър и тренирам в зала ще успея ли да си пооформя мускули по тялото (не говоря за големи)
Само с 3 хапвания нищо няма да направиш пич,най-малко 5 и то доста по обилни от тези който си написал.Ако нямаш време и възможност за почасово и изчислено хапване,гледай просто да вкарваш повече въглехидрати през деня преди тренировка и от по късните часове го карай на белтъчини.
06.03.08
20:12
а ако комбинирам с някакъв гейнер и тем подобни?По принцип ям толкоз оскъдно зада не надебелея
казано от ivelin_dimov на 06.03.08, 20:12:
а ако комбинирам с някакъв гейнер и тем подобни?По принцип ям толкоз оскъдно зада не надебелея
гледай да имаш повече хранения на ден (5-7). яж месо-пилешко, телешко, риба, много зеленчуци, плодове, яйца, извара, картофи, ориз. не се притеснявай да не надебелееш, просто си направи режим и хапвай на 2-3 часа с по-малки порции. има таблица, по която можеш за си изчислиш всичко. препоръчвам ти да си вземеш и суроватъчен протеин. тренирай редовно и не забравяй да почиваш, не искай резултати за наколко месеца, просто си трябва време и постоянство, ако имаш желание. успех!
Daniel ти каза за яденето. Аз ще ти кажа да не си взимаш гейнер, а качествен, западен протеин по възможност изолат - от него мазно няма да качиш - прием: 1 доза сутрин на гладно, 1 доза може преди тренировка (тогава не е задължително), задължително 1 доза след тренировка.
Махни го тоя гейнер . Вземай изолат (протеин) след тренировка . Вземи си и витамини и минерали ( да не са ефервесцентни ) . Направи 3 главни храненя от солидна храна . Те да са нещо такова протеини + въглехидрати (50:50 / 40:60) - месо+ ориз/картофи например обяд и вечеря и овес+мляко закуска . Между главните храненя сложи 2-3 малки хапване ( 2-3 яйца , кисело мляко и тнт) . И ето ти го режима за хранене които ще ти докара едни добри резултати :) .
Мнението беше редактирано от GH0$T на 07.03.08 19:08.