08.03.08
12:21
Извинявам се,че пускам нова тема за нещо,което сигурно е коментирано вече,но имам някакъв проблем и не мога да ползвам търсачката.Въпроса ми е следния какво бихте препоръчали за възстановяване след тренировка по бокс?Отначало си мислех за някакъв гейнер до Април,тъй-като тогава ще имам възможност да отделя повече средства за добваки.Спрял съм на Muscle juice,тъй-като съм чувал добри отзиви за него.Освен бокса за сега отделям и един ден за силова подготовка с щанги,като отново от Април смятам да включа два дни работа с щанги (единия ден тяга,другия ден клек),а един ден отделям само за набирания и пуловър.Не е иделана програма,но нямам възможност да отделям повече време.За тогава съм се спрял на After Max,като се колебая дали да не поръчам всичко по отделно(протеин,креатин и тн.),или мога да разчитам на коректност от оптимум за точното количество в доза:)
Извинявам се за дългия пост.Ако модераторите преценят нека преместят темата в друг раздел
Здрасти,значи скоро доиде при мен едно момче със същите искания.Отговора е че след тренировка ти трябва нещо за въстановяване.Наи-добре си купи отделно следните продукти - кре-алкалин,глутамин и протеин,като можеш да ги пиеш и преди тренировка особено креатина.По време или преди бокс можеш да пиеш някаква изотонича напитка или такава с карнитин за повече енергия.
Благодаря,за отговора,в края на месеца ще направя такава поръчка.А дотогава удачно ли е да изпия една опаковка от посочения гейнер,или да помисля за някакъв суроватъчен протеин и декстроза.За съжаление за този месец мога отделя,100 лева за добавки,което не е достатъчно,но няма как.