Посъветвайте ме за протеин.

08.03.08
13:13

Здравейте! Мисля от другата седмица да си купя млечно-яйчен протеин. Моля да ми дадете съвети как да го приемам - след тренировка, преди тренировка, като заместител на хранене докато съм на училище? Как би било най - удачно? Ето малко информация за мен: 175 см. 14 год. 59-60 кг. Ходя на фитнес от 3 месеца.

Темата беше редактирана от mitko777 на 08.03.08 13:18.

08.03.08
13:21

Млячно-яйчния протеин се усвоява бавно,затова е удачно да се приема преди лягане или през деня като заместител на хранене.Добър избор за преди и след тренировка е Суроватъчният протеин,който се усвоява по-бързо от организма.Заложи на западна марка-Optimum,ASN,Syntrax,Now Foods.

08.03.08
13:25

Благодаря ти за бързия отговор. Сега се двоумя дали да взема този като заместител на хранене докато съм на училище или суроватъчен за преди/след тренировка. Кое според вас ще бъде по добре? (Сега 2рата ми закуска когато съм на училище е 2 кисели млека)

08.03.08
14:56

Вземи си суроватъчен за преди и след тренировка.Хранене докато си на училище протеинови барове или кислео мляко.

08.03.08
15:07

Благодаря! Значи в понеделник ще купя суроватъчен протеин.

09.03.08
12:08

казано от mitko777 на 08.03.08, 15:07:

Благодаря! Значи в понеделник ще купя суроватъчен протеин.

Не купувай български!

ИВ

09.03.08
12:40

От тук можеш да си избереш едни от най-качествените суроватъчни протеини в света : nowbg.com/index.php?option=com_content&task=category&sectionid=4&id=13&Itemid=36

Бавен протеин казеин : nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=38&Itemid=36

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1