Въпросче за Л-карнитин.

BO

08.03.08
17:56

Значи имам излишни мазнини не са много но си имам в областа на корема.От понеделник започвам да бягам редовно,също така “подновявам” тренировките в залата.Въпроса ми е дали да си взема някакъв Л-карнитин да ускоря процеса или няма нужда,питам ви защото сам немога да преценя,а и незнам каква е ползата от него(всмисъл колко и как ще ми помогне).Бих се радвал ако ми отговорите ;)

08.03.08
19:50

парво си направи нвд преди да си зимаш карнитин щото без правилно хранене това бягане или кардио некво само ще тормозат и нема да сваля помага само да не дебелеш повече знам го от личен опит наи важно е храната

BO

08.03.08
20:40

Добре,задължително ли е да е някаква определена диета или може да се лишавам просто от въглехидрати(не напълно разбира се),газирани напитки и подобни?

Става и второто. В днешно време не много хора успяват да спазват диети. Яж качествени храни просто.
Карнитина само ще ти е от полза. Взимай смело.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1