07.03.08
19:43
Здравейте от 2 месеца се занимавам по сериозно с фитнес ,та въпроса ми е следния ,аз имам определен хранителен режим ,от който имам резултат,забелязва се наедряване и оформяне ,искам освен тея 4/5 храненя на ден ( които не мога да зачестя ,заштото съм ученик и не мога да си отделя повече време за ядене) можели преди или след ( вие ще кажете ) тренировка да взимам по една доза гейнер във фитнеса (примерно Мега масс .... не6то си там ) за да си подобря качването на маса . Нямаммного пари затова не мога да взема цяла кутия и да пия както трябва по 3 пъти на ден за да качвам качествено . Ще имали ефект ако взимам по една доза на ден ,от фитнеса ( 35 ст. ;) ) или какво бихтв препоръчали да взема .Благодаря предварително ;)
Засега и здравото хапване ти върши работа. Пръ първа възможност можеш да си купиш суроватъчен протеин. Можеш да пиеш и от гейнера в залата ти.
09.03.08
15:51
Амитогава ще можли да ми кажете по кога да взимам геинера преси или след тренировка ,защото всеки ми казва различно и аз не знам какво да правя ,а суроватъчния протеин до колкото знам след тренировка ,от него ще е достатъчно ли ако взимам единпут наден след тренировка .Извинявам се за глупавите въпроси но не съм на ясно с добавките ,никога не съм ползвал и не искам да объркам нещо ;)
spored men ne e mnogo dobre da se vzimat dobavki nay dobres i vzimay naturalno ima mn po dobur efekt i znaesh che efekta nqma da izchezne
18.03.08
20:01
Трампов като не разбираш по добре не говори така само се излагаш .......
19.03.08
00:10
казано от Atanas Penkov на 09.03.08, 15:51:
Амитогава ще можли да ми кажете по кога да взимам геинера преси или след тренировка ,защото всеки ми казва различно и аз не знам какво да правя ,а суроватъчния протеин до колкото знам след тренировка ,от него ще е достатъчно ли ако взимам единпут наден след тренировка .Извинявам се за глупавите въпроси но не съм на ясно с добавките ,никога не съм ползвал и не искам да объркам нещо ;)
Интересен аватар.Трудно се забелязва половия орган от толкоа мускули...