10.03.08
19:53
Значи реших да взимам L-carnitine и си взех българския “боклук” на Nutrim, 60 хапчета по 500 mg. Дози като за 15 дена. Знам че трябва да се взима 1 месец и след това 2 седмици почивка. Аз го пих 15 дена... (2 х 1 g) и утре ми свършва 1-вата опаковка. Въпроса ми е дали не е по-добре да си взема вместо още 1 опаковка L-carnitine, някакъв fat burners… Не че от L-carnitine няма полза... има... забързва метаболизма и помага за свалянето на някое друго кило. Идеята ми първоначално беше да взимам 1 месец Л-карнитина и след 15 дена почивка да взема фет бърнър за да мога да изчистя всичко. Но сега се чудя какво да правя.
P.S. Моля само без коментари относно това че ползвам български L-carnitine, защото първо аз не съм максималист и единствената ми цел е да си стопя коремчето и да сваля още 5 кг.
Докато си вземаш продукти на скапани марки няма особено значение дали ще вземеш карнитин фетбърнер и т.н... Като не си максималист пии си от въпросния карнитин и чакай да подейства... а ако решиш че все пак искаш да ускориш нещата ще трябва да отделиш повече финанси!
глеи ся то е по добре да пиеш едновремено и Л-карнитин и фат бърнер щото карнитина забързва метаблизма и т.н а фат бърнера повдига температурата повечето бърнери са с карнитин а до това са добавките до ся сам пил добавки на различни фирми и бих казал че наи важното е храната нема валшебни хапчета