Awe taq trenirovka mi izglejda gnila!!!!!!!

Темата е заключена.

22.03.04
14:17

Примерна тренировъчна програма за вариант 2 (3 дневна)

1 ден - гърди, рамо
2 ден - почивка
3 ден - крака, трицепс
4 ден - почивка
5 ден - гръб, бицепс
6 ден - почивка
7 ден - почивка

1 ден

Повдигане на щанга от хоризонтална лежанка - 3 х 10,8,8 (пирамида)
Повдигане на дъмбели от наклонена лежанка - 3 х 10,8,8
Милитъри преса - 3 х 10
Разтваряне на дъмбели встрани - 3 х 10
3 ден

Клякане с щанга - 3 х 10,8,6 (пирамида)
Лег екстензия - 3 х 10
Повдигане на щанга от хоризонтална лежанка с тесен хват - 3 х 10, 8, 8 (пирамида)
Френско сгъване - 3 х 10
5 ден

Мъртва тяга - 3 х 8,6,6 (пирамида)
Чукове - 3 х 8,8,6 (пирамида)
Бицепсово сгъване с щанга - 3 х 8
Скотово сгъване - 3 х 8
Програмата е за натрупване на мускулна маса и е съсредоточена изцяло върху базовите упражнения.

Struvat mi se prekaleno malko serii i prekaleno malko uprajneniq za muskulna grupa.Q kajete vie ne pravite li po pove4ko serii i uprajneniq???
Molq za burz otgovor!!!

P.S.Ne iskam da obijdam nikogo za6toto az ne razbiram mnogo no prosto pitam za da sum siguren :!:  :!:  :!:  :!:  :!:

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 11:49.

Науката казва, че с течение на опита в залата сериите и тежестите трябва да се увеличават, за да може да се забелязва ефект. За тежестите може и да е така, но моментът със сериите не стои точно по този начин и светилото за много трениращи, Дориян Йетц, го опровергава. Запознайте се с негови системи на трениране и ще забележите, че той прави “едва” 1-2 серии за упражнение.

Повечето момчета тук тренират от година-две. Имат някаква основа, но правят грешка, че се хвърлят на професионални принципи, много серии и като цяло упражнения, за които всъщност не са сигурни как им въздействат. (не искам да обидя никого, всички, дори и аз сме минали по този път).

В този ред на мисли, програмата, която TheGreatIceMan цитира от нашия сайт, отговаря напълно на тренировъчния период, за който е предназначена. Границата с претренирането при начинаещите се преминава много лесно по простата причина, че те не знаят организма си все още, не знаят къде е тавана на физическите му сили и от там следват редица “главоболия”.

Конкретната програма я използвах аз миналата зима, на петата година в залата. Качих 10 кг за 5 месеца (със солидно хранене, разбира се). Тази система е изпитана, затова не мислете, че нареждам упражненията както ми скимне.

Пробвайте!

22.03.04
14:52

Otli4en otgovor!!!Mnogo blagodarq no iskam da znam dali 2 uprajneniq za muskulna grupa ne sa malko???Imam predvid 4e spored men trqbva kum 1 den da se vkliu4i i 6tanga s obraten naklon i o6te ne6to.Pls otgovori i na tva!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1