Корем :)

08.03.08
15:20

Здравейте на всички :)
Преди повече от 2 месеца писах за упражнения за корем или по-точно долната част на корема.Тренирах много според вашите препоръки но ниакакъв ама абсолютно никакъв ефект :( ако може да ме посъветвате с още нещо ще ми е от полза :)

08.03.08
16:17

Щом си “тренирал според препоръките”, а не “хранил се според препоръките” съветите не ще да са били добри. Оправяш храненето и всичко ще си дойде на мястото дори без специфични упражнения.

08.03.08
18:42

Никой не ми е давал съвети за храненето.... :( и не мисля,че храненето ще направи толкова много на както и да е.Ако можете да ми дадете препоръки и за храненето.

Храненето е най - важното в този спорт.

09.03.08
11:55

За да ти излезе релефа на корема трябва да махнеш мазнините около него,  това става с хранителен режим (+кардио).

09.03.08
13:52

Кардио?Какво кардио да правя?Защото аз винаги преди тренировка въртя на колелото и накрая крос тренъжор или пътека,но не съм имал ефект до сега

еми ти бягай на пътечка и прави кростренажор,след това се наяж с каквото падне и как ще има ефект?

09.03.08
16:20

казано от jogabonito на 08.03.08, 18:42:

Никой не ми е давал съвети за храненето.... :( и не мисля,че храненето ще направи толкова много на както и да е.Ако можете да ми дадете препоръки и за храненето.

Има значение,защото даже и правиш всичко както трябва в залата, ако храненето ти не е обмислено, стойностно и качествено, няма да постигнеш голям напредък

10.03.08
14:34

Сто човека се изредиха да ми кажат,че храненето е важно,но никой не ми даде съвет  :-/

11.03.08
07:43

казано от jogabonito на 10.03.08, 14:34:

Сто човека се изредиха да ми кажат,че храненето е важно,но никой не ми даде съвет  :-/

От скоро съм във форума и от скоро тренирам, но от личен опит знам, че никой няма да ти даде наготово отговор относно храненето. Прочети в раздела за НВД или изобщо диети за отслабване. Избери си подходящ режим според целите. Или НВД или РБД Докато се ориентирам в режимите на хранене, яко четене падна! :)

11.03.08
10:00

Аз ще потърся,няма проблем,но ми трябва да сваля само от корема а не да свалям килограми 165 съм висок и тежа 60 кг.

Мнението беше редактирано от jogabonito на 11.03.08 17:25.

11.03.08
10:24

Не е възможно да сваляш само от определено място.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1