ANADROX MHP

02.03.08
08:30

здравейте взех си ANADROX на MHP и сега ме интересува всеки ден ли трябва да го приемам или само в тренировачен
щото нищо не пише на опаковката

LA

02.03.08
08:51

Всеки ден трябва да се приема по 8 капсули. Аз не мога да ви разбера,вие като си купувате не питате ли продавач-консултантите как да ги приемате щом не сте наясно. имай предвид,че ще ти трябват 2 опаковки за пълен ефект. 8 на ден. 2 пъти по 4

02.03.08
13:05

Купувал съм го през нета щото в търговище няма от каде ддругаде да си вземеш нещо качествено аз съм си взел от голямата 224капс?Ще ми трябва ли още една.Нещо да ми предложиш в комбинация за по голям ефект

02.03.08
13:35

Драсни някои ред като почнеш да го взимаш как ти деиства.

Д-

02.03.08
14:01

Не е казано, че трябва да вземеш 2 опаковки. Начина на приемане е 4 капсули на ден, а за максимални резултати 4 капсули сутрин и 4 капсули следобяда.

LA

02.03.08
14:41

Като съм казал 2 опаковки съм имал предвид максималните резултати с 8 капсули на ден,нима всички ние не желаем максималните резултати от един продукт!!!

11.03.08
08:56

Да ви кажа за ква чорба ми е тоя нитрофолин сутрин и после ако не го пия преди тренировка то само фат бърнъра ше работи може да се зима макс. 8 седмици демек 2 големи опаковки и после си почиваш...

11.03.08
10:58

има ефект братлета след тая вземам още една опаковка за сила не съм усетил но за енергия и термо ефект(вече се и вижда)продукта  е супер

Мнението беше редактирано от divaca на 12.03.08 11:17.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1