Запитване относно напомпването при NO-Explode ???

IN

10.03.08
14:24

Здравейте.Искам да попитам тези от вас,които са взимали този продукт http://www.maxefect.com/bb/magazin/muskulno-narastvane/bsn-no-xplode.html?flypage=shop.flypage дали е ефективен наистина,напомпва само когато го взимаш или резултата е траен.И като какво точно се води - креатин,гейнър...? Вреден ли е ?
Благодаря.

10.03.08
18:07

При някои действа от първата доза (аз лично го усетих от първия път, макар и не силно), други (човека, с който тренирам) от 3 мерителни лъжици НИЩО не усеща, а го пие вече втора седмица (и в нетренировъчни дни)!!! Въпросният човек е на 50 години, ако това е от значение...

10.03.08
18:58

Гледай къде пускаш темата , преместих ти я тук защото няма работа в раздела за хранене .
Представлява азотен бустер + креатинова матрица , има индивидуално действие - на всеки различно .
Теми за продукта колкото искаш , само да има кои да ги търси ...

11.03.08
07:46

Този продукт е направо страхотен. Следвай оказанията на производителя и ще видиш че действа. Аз като го взимах имах чувството че ще излетя. А напомпването е страхотно (аз правех по 10-12 повторения).
ПС: лично за мен това е най-добрия продукт (не че съм ги пробвал всички де).

11.03.08
09:41

казано от podlecii на 11.03.08, 07:46:

Този продукт е направо страхотен. Следвай оказанията на производителя и ще видиш че действа. Аз като го взимах имах чувството че ще излетя. А напомпването е страхотно (аз правех по 10-12 повторения).
ПС: лично за мен това е най-добрия продукт (не че съм ги пробвал всички де).

Да NO-EXPLODE е добър ама видях, че в БГ има вече SuperPump250 - пробвал съм ги и двата ама от SuperPump250 съм по-доволен, а и цената му е по евтина с 20 лв. На мен ми излезе от американски сайт към 98 лв. - 2 лв разлика!? Цената е супер.
За всеки различно при теб може No-explode да е по-ефикасен, но аз усетих SuperPump250 много по-добре.

Мнението беше редактирано от PikaSo на 11.03.08 09:45.

11.03.08
18:24

Прекалено скъп за нетрайните резултати,които дава...Лично при мен се “износи” за 2-3 седмици,но през това време наистина се усеща като енергия,напомпване и покачване в резултатите.Именно поради това сега изпробвам White Flood,който стига за много повече време и ако ефекта от него е постоянен-ще е номер 1 при този тип продукти.Ако предпочиташ хапчета пък,вземи си Animal Pump.

Д-

11.03.08
18:45

казано от 4oKuTo на 11.03.08, 18:24:

Прекалено скъп за нетрайните резултати,които дава...Лично при мен се “износи” за 2-3 седмици,но през това време наистина се усеща като енергия,напомпване и покачване в резултатите.Именно поради това сега изпробвам White Flood,който стига за много повече време и ако ефекта от него е постоянен-ще е номер 1 при този тип продукти.Ако предпочиташ хапчета пък,вземи си Animal Pump.

Какво значи постоянен?

11.03.08
19:05

казано от Даниел - Трибоеца на 11.03.08, 18:45:

казано от 4oKuTo на 11.03.08, 18:24:

Какво значи постоянен?

Ами имах предвид действието му да се усеща на всяка тренировка във времето,когато се приема...Някои продукти постепенно губят ефекта си.
P.S.:То е ясно,че рано или късно тялото се приспособява,но един период от 2 месеца ще е идеален.После следва малка почивка и зареждаме наново...

Мнението беше редактирано от 4oKuTo на 11.03.08 19:08.

Д-

11.03.08
19:08

Ясно. Помислих си, че искаш да си напомпен 24/7 през цикъла.

17.03.08
00:45

Аз си взех екслоуда и при мен действа безотказно и то само от 1 лъжица. Първият път даже ме замая от превъзбуждане, а иначе от 1 седмица го пия и ефектите са на лице - клякане с щанга +10кг, френско разгъване +5кг и т.н.. Доволен съм общо взето и си струва парите според мен.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1