Изчистена преса и големи ръце ?

11.03.08
16:18

Хора ако може да ми дадете съвет какво да правя ще съм много благодарен .
Първо всеки ми казва че за да растът бицепса и трицепса трябва да ям по 5 - 6 пъти на ден и въобще мн ядене за да кача маса . Но едновременно с това идва лятото и трябва да се чисти пресата таа да ви питаам може ли едновременно да се рааботи за сваляне на мазнините от корема(не че съм дебел нещо ама искаам по релефен да стана) и за маса на ръце,гръб ...

SA

11.03.08
16:38

Ами то независимо дали иска6 да 4ити6 или да ка4ва6 се яде 4-5 пъти важното е какво яде6.Наблягаи на белтаците а храни като вафли..кроасани.. и такива сладки изделия ги отсртрани.прави след всяка тренировка с 6танги кардио +коремни преси.

11.03.08
17:09

е да ама нали ако тичам там кардио мардио се губи от масата като се тоопят мазнини или бъркаам нещо

ZO

11.03.08
17:59

От личен опит ще ти кажа-да,възможно е.Сега тука някой сигурно ще започне да ми философства как няма начин това да стане заради калорииния баланс и т.н.-няма смисъл,не се хабете.За храненето мога да ти препоръчам НВД,но с МНОГО протеин-по 3.3гр./кг.,упражненията да са базови.Кардиото можеш да го правиш,ако си с бавен метаболизъм,по половин час три пъти седмично.Ако лесно сваляш няма смисъл от кардио.

11.03.08
18:14

Здрасти Цецо , виж какво по-принцип , ако го правиш както го искаш може да стане но има едно голямо НО , голям прием на белтъци в порядъка от 3,3 до 5-6 грама на телесно тегло и малко въглехидрати около 100-150 гр. и то основно бавно разградими и незабравяй   
и добавки естесвено основно белтъчни , а кардиото повече от 4-5 пъти на седмица не.Всичко е индивидуално според човека в общи линии товае без да знам твоите немога да ти кажа нищо повече.

11.03.08
18:35

казано от playgodg на 11.03.08, 18:14:

Здрасти Цецо , виж какво по-принцип , ако го правиш както го искаш може да стане но има едно голямо НО , голям прием на белтъци в порядъка от 3,3 до 5-6 грама на телесно тегло и малко въглехидрати около 100-150 гр. и то основно бавно разградими и незабравяй   
и добавки естесвено основно белтъчни , а кардиото повече от 4-5 пъти на седмица не.Всичко е индивидуално според човека в общи линии товае без да знам твоите немога да ти кажа нищо повече.

еее типа ко напраи (5-6 гр/кг не е ли много).Тои да не е културист? Незнам, може да греша, но според мен това е много.

11.03.08
18:54

Емии благодаря за съветите момци ще намаля въглехидратите за сметка на белтъците поечко яйца и кисело мляко
иначе съм висок 1.77 и тежа 65 кг
Ето пик http://www.picvalley.net/v.php?p=u/4/778_745.JPG
А относно добавките пробвах гейнер някъв там ми казаха че е най-добре за маса обаче само 2 - 3 пъти го зех щото си мисля, че ще качвам и на корем така .. Кажете, ако може някакъв протеин дали мога да зимам само след като правя ръце а пък на гърди примерно не ми тря за маса да не зимам или нз и аз вече .. :D

11.03.08
20:52

казано от ceco_metal на 11.03.08, 18:54:

Ето пик http://www.picvalley.net/v.php?p=u/4/778_745.JPG

хахахаха стига беее,какво ще чистиш?@!Че ти си скелет!Я се хвашай яко да тренираш стига се занимава с глупости!

12.03.08
13:29

Ти ако почниш да чистиш си приготви парцел в орландовци (това в кръга на шегата разбирасе). Не ти трябва нито да сваляш, нито да чистиш мазнини. Трябва да качиш едни 10-15 кила преди да мислеш за релеф и тем подобни глупости

12.03.08
13:49

Е даа ама стаа въпроос ся като качвам маса или поне се мъча да кача да не повлияе тва на корема да пусна някое шкеембе лятото че си е мамата :D

12.03.08
14:13

Малей,кви са тия тънки ръце.И ребрата ти се виждат под кожата.Като щека си.

12.03.08
15:59

Цецо, нямаш нужда да чистиш, то няма какво да стопиш освен мускул. Качвай маса чисто и остави чистенето на другите :)

12.03.08
16:42

Ок ппаак благодаря за съветите :)
като щека съм бате ма все пак се занимавам с карате и спазвам определена категория ама явно ще се минава в по - горната :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1