11.03.08
22:48
начи на 18 години 67 кг. имам малко мазнина на пресата как да я изгоря тази мазнина аз я карам така
преди тренирофка хапвам отивам в залата правя кардио 400 калории горна част на пресата коремни 3 по 20 долна част 3 по 20 и повдигане на краката 3 по 20 като се варна след тренирофка ям половиун кг лимони половин банани и половин портукали и след това чак вечерта ям стабилна храна дайте мнения дали е добре така или ако смятате че не е дайте ми някакво предложение
преса са прави с много кардио и серии като за бицепс примерно
не съм професионалист, сигурен съм че мнението ми не е компетентно, но на мен тва ми действа най-добре
час - два кардио на ден + 3х30 преси
и тва през ден
диетата също е изклучително важна
като ти ядеш някви плодове въглихидрати работи... които май не тряя
рупай само пиле хаха
да можеш да сваляш от пресата трябва да я тренираш 2-3 пати седмично защото много се напомпва и не можеш да сваляш а за кардиото сам на същотото мнение че трябва кардио с корема освен че аз смятам че 1-2 часа кардио са прекалено много дори и професионалните култористи не вартят по толкова или поне аз не сам чул и видял такова нещо
13.03.08
12:58
аха ясно значи щото се чудя за кво ми стои издута отгоре пресата нямам много мазнина малко е но аз правя секи ден коремни и кардио и може от това да е издута дето много се напомпва
казано от Petros на 13.03.08, 12:58:
аха ясно значи щото се чудя за кво ми стои издута отгоре пресата нямам много мазнина малко е но аз правя секи ден коремни и кардио и може от това да е издута дето много се напомпва
Всеки ден е много.Два или три пъти седмично и не ги прави с тежест че още повече ще порасне.
ДИетата е ключа към пресата.Кардиото помага да стане по бързо.ПРочети малко из сайта и си направи диета.И не се претоварваи.