08.03.08
15:57
Здравейте..Искам само да попитам с какво е хубаво да се комбинира този продукт, в продължение на колко време да го приемам,и по колко на ден да го приемам...Висок съм 175/61 кг.
Благодаря.
Аз тъкмо свършвам първия си месец с този продукт. Вземам 1 табл. 3 пъти на ден с храната. Сега през втория месец ще вземам 2 табл. 3 пъти на ден. Общо взето не е лош продукта макар да очаквах малко повече. Качил съм около 2 кг., но това е нормално при положение че увеличих двоино приема си на протеин (само месо без протеин на прах).
ПС. Относно с какво да го комбинираш ти предлагам SWOLE v.3 (но не съм го взимал, така че...)
Благодаря за мнението.
Удачно ли е да си взема Swole v3 - Syntra - EC - 100% Whey Gold Standard . И дали ще има ефект да взема 100% Whey Gold Standard и Swole v3..Незнам кое е по-добре и трите да ги взимам или комбинация от две.
Мнението беше редактирано от Uk на 12.03.08 21:35.
Според мен ефекта от синтрата е плацебо.По-добре си вземи суол+протеин и може би азотен бустър.По-добре ще е.
Според мен си вземи Swole V.3 и Syntra. Винаги е добре да взимаш и по един протеинов шейк след тренировка, но не е чак толкова от значение ако хапваш например пил. пържола 30мин след трен.
казано от vatchev на 12.03.08, 21:36:
Според мен ефекта от синтрата е плацебо.По-добре си вземи суол+протеин и може би азотен бустър.По-добре ще е.
Пробвал ли си продукта? Ефекта определено не е плацебо, продукта не е за начинащи - следва да се взема от хора които имат тренировъчен стаж и хранителния им режим е на ниво. За начинаещи по-добре наблягайте на протеин + креатин/креатинова матрица и добро хранене. Не става да си похарчиш парите за 1-2 опаковки синтра и да нямаш пари за храна и после продукта не работи...