12.03.08
18:15
Значи знам, че трябва да се комбинират , но тъй като са мн скъпи искам да знам ефект от пиене поотделно има ли ? И другото - Кое е по - добре да земам Анимал ТЕСТ или Анимал Пъмп и каква е разликата в тяхното действие ! Ако също ми кажете дали има някакви оплаквания ще съм Мега Благодарен :) Колкото до ANIMAL PUMP то хубаво го вземам на гладно а после преди трен ям ли, защото всички знаем, колко гадно е да си гладен на Фитнес :)
Не...Като вземеш Pumpa 30 минути преди тренировката не трябва да ядеш, или пък да пиеш протеинови шейокве...Ама къв ти е проблема да си направиш яденето 1 час преди тренировката, след 30 мин земаш pump-а и след още 30 тренираш.
За състава им не мога да ти кажа обаче...единствено, че в Pump-а главното е креатин, и че от Animal Test мисля ще имаш по добри резултати, ако не ги комбинираш.
13.03.08
08:09
Аз мога да ти обясня подробно,но ми кажи на колко си години,от колко време тренираш,какви суплементи си използвал и какви ползваш в момента?
Ем аз съм на 19 години , тренирам вече почти година и половина , използвал съм в началото Протеин , Креатин , Декстрози ( най-нормалните) . По-късно вече си взех Cre-Anabol ( това е комбинация от Гутамин . протеинче , креатинче и др ) , останах много доволен , резултатите бяха невероятни . Веднага след това без почивка си взех Nitrox Therapy , прилив на енергия ама нямаше големи резултати . Сега правя малка почивка , все пак повече от 7 месеца пия добавки и може да съм си натоварил бъбреците и черният дроб . Започнах 68 кг - сега съм 88 кг ( без мазнини ) и така . Пуснах темата защото всеки ми казва някакво различно мнение, непълно или пък не е мн ясно , та за това кажи ми моля те за какво точно става въпрос ?
Ако ще вземаш само едното аз съм за Animal PUMP . Представлява креатинова матрица + азотен бустер и енергиен комплекс ( червеното хапче в пакетчето) .
13.03.08
11:45
Animal Test може да бъде взиман заедно с Animal Pump за оптимизиране или с Animal Stak, за да се увеличи максимално произвеждането на хормони. След такъв цикъл е задължително да зимаш Animal M-Stak за да запазиш постигнатите резултати.
Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 13.03.08 11:46.