Трибестан... прецакня?

12.03.08
06:57

Та.. нали един от ефектите на трибестан е да “дигаш самолета”. Някой случайно да е забелязал след приемането на трибестан самолета да си стои наполовина излетял, по-малка чувствителност, а преди да е почвал трибестан да е нямал подобни проблеми?
Става дума за българския трибестан и ако някой пита- няма замесени стероиди или нещо подобно.

12.03.08
07:53

казано от Nazgull на 12.03.08, 06:57:

Та.. нали един от ефектите на трибестан е да “дигаш самолета”. Някой случайно да е забелязал след приемането на трибестан самолета да си стои наполовина излетял, по-малка чувствителност, а преди да е почвал трибестан да е нямал подобни проблеми?
Става дума за българския трибестан и ако някой пита- няма замесени стероиди или нещо подобно.

1. На колко години си?
2. Защо си посегнал към трибестана за стимулация на “самолета”, ако си под 40г?
3. Не мисля, че проблема е от него - според мен има психологически проблем. Беше ли притеснен, имаше ли прекалено много очаквания от продукта? Страхуваше ли се да не се издъниш?
Отговори си на тези въпроси и мисля, че ще намериш проблема!
Според мен няма от какво да се притесняваш. Трибестана няма открити досега странични ефекти. Така че няма от какво да се притесняваш!
Успех!

12.03.08
14:46

Ха,ти си на 16-17г.предполагам.Вземаш трибестана за повече хормон и по-големи мускули.Само че хипофизата лимитира тестостерона ти.Ти като се напъваш да го повишиш,тя пък подтиска тестисите.Така може дори да го понижиш,вместо увеличение.Освен това знаещите писаха тук,че прекалено високият мъжки хормон се превръща в женски чрез сложни биохимични реакции.И третия вариант е натоварване на черния дроб и/или бъбреците.Тогава те изхвърлят ускорено разни вещества.Престоя им в кръвта се съкращава,а концентрацията им спада.Трябва да го спреш.Правиш пауза и започваш с минимални дози,които постепенно увеличаваш.

12.03.08
18:38

Мерси за отговорите. Иначе след месец правя 19. Ще спра с “бабините зъби” за 2 седмици и после остатъка от опаковката ще го довърша по малко и повече няма да си взимам

12.03.08
21:34

Въобще информацията за трибестана е много малко и съвсм обща.Освен тестостерона увеличава и женския хормон естрадиол с 60-70 %.Намаля значително холестерола в кръвта.От който пък се изработва хормона тестостерон.При по-нисък холестерол от необходимото,може да спаднат и хормоните.Нещата са доста объркани.

13.03.08
07:14

А, само да попитам, в момента пия: протеин, бцаа, л-карнитин, пируват. Продуктите са на now и ОN. Възможно ли е и те да въздействат лошо на либидото?

13.03.08
08:13

казано от Миро на 12.03.08, 14:46:

Ха,ти си на 16-17г.предполагам.Вземаш трибестана за повече хормон и по-големи мускули.Само че хипофизата лимитира тестостерона ти.Ти като се напъваш да го повишиш,тя пък подтиска тестисите.Така може дори да го понижиш,вместо увеличение.Освен това знаещите писаха тук,че прекалено високият мъжки хормон се превръща в женски чрез сложни биохимични реакции.И третия вариант е натоварване на черния дроб и/или бъбреците.Тогава те изхвърлят ускорено разни вещества.Престоя им в кръвта се съкращава,а концентрацията им спада.Трябва да го спреш.Правиш пауза и започваш с минимални дози,които постепенно увеличаваш.

Приятел, това е Бабнини зъби... не е тестостерон от синтетичен произход. Приема на трибестан увеличава СИНТЕЗА  на тестостерон. Ти не го вкарваш изкуствено в готов вид. Тотално бъркаш нещата.

JO

13.03.08
09:05

абе стига го купували тоя Трибестан, че цената му стана по-висока от тази в САЩ. :)

13.03.08
09:10

За тия 4 добавки не съм чел оплаквания  за подобни проблеми.Това че ги вземаш,предполага някакви тежки изтощаващи тренировки.Откъдето може да стане това.От преумората.Почивка,спане ще регулират нещата.Освен това,преди си имал много ниско кръвно под 100.Което се отразява неблагоприятно.Четах една статия преди време.Голямото количество мазнини отслабват действието на тестостерона.Самите те ускоряват неговия метаболизъм и изхвърлянето му от организма.Недостигът на хормон пък води до още по-силно натрупване на мазнини.И кръгът се затваря.При изчистването им,концентрацията и ефектите на тестостерона се засилват.По-голямата мускулна маса изгаря по-лесно мазнините и т.н.Може да има и друго обяснение за проблема.Преди си бил на 16-17 г,в пубертета.Имал си обичайната за тая възраст свръхвъзбудимост.Сега от тренировките и добавките нещата се балансират като при повечето мъже.А ти го възприемаш субективно като някакъв проблем.

13.03.08
11:20

казано от jorro на 13.03.08, 09:05:

абе стига го купували тоя Трибестан, че цената му стана по-висока от тази в САЩ. :)

Така е. Мисля, че на един мъж до към 40 - 50 не са му нужни подобни неща. Трибестана няма странични ефекти, поне не доказани. Но нали се сещате, че това е вид форсиране на организма. А всяко такова не води до добро. Аз бих посъветвал да се приемат чайове... от билката. В трибестана така или иначе има пълнежи.
Но все пак... използвайте собствената си хгормонална система. Не я форсирайте, за да ви служи дълго време. Билките са за предпочитане, но всяко нещо над нормалното е вредно. Добре е това да се има предвид!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1