Кое ще ми препоръчате ?!

HA

13.03.08
18:14

Здравейте на всички.Искам да попитам какви хранителни добавки бихте ми препоръчали дали са вредни  и иматли нещо общо с химията.Понеже сам на 16 години висок съм 1.80см и тежа 105 килограма.Казахами за хранителни добавки Л-карнитин за отслабване но искам да знам дали са като химята да те надуват и като остарееш да овиснеш като исъхнала слива :D.Благодаря предварително

DA

13.03.08
18:18

не не са химия и няма да стане нищо такова.L-carnetin, fat Burnar мож спокойно да си пиеш

HA

13.03.08
18:24

казано от DaRe_deViL на 13.03.08, 18:18:

не не са химия и няма да стане нищо такова.L-carnetin, fat Burnar мож спокойно да си пиеш

Да но ще ми кажешли по колко хапчета и колко време да ги пия и дали може и 2те наведнуж да се пият?!

DA

13.03.08
18:37

отзад на самите кутии си пише по колко и кога а по добре пии едно от двете

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1