02.06.05
10:02
ето го и проблема тренирам от 4 месеца и съм забелязал че големината на левия гъден мускул е по-голяма отсолкото на левия
На какво може да се дължи това
на неправилни упражнения или на неправилно изпълнение
[quote author=“alexfels”]ето го и проблема тренирам от 4 месеца и съм забелязал че големината на левия гъден мускул е по-голяма отсолкото на левия
На какво може да се дължи това
на неправилни упражнения или на неправилно изпълнение
Да не прекаляваш с алкохола, случайно? :lol: :lol:
По същество: Прочети старите теми за дисбаланси в структурата на различни части от тялото.
02.06.05
17:11
Ми когато праиш раце слагаи вповечко на лявата ръка.. (1,1,5кг. )
02.06.05
19:57
Е що пък като прави ръце?Май говориме за “левия гръден” мускул или кво?
02.06.05
23:04
отбор от пияници са се сабрали тука
ина4е споко и на мене левата е по голема от десната цицка ама ни6о стра6но нема просто си е така :wink:
[quote author=“sss”]отбор от пияници са се сабрали тука
ина4е споко и на мене левата е по голема от десната цицка ама ни6о стра6но нема просто си е така :wink:
hahahaha :lol:
КАрай шоу да става.
Ама няма какво да се коркате толкова, те и на жените ни да не са пък перфектна симетрия, ама мен хич не ме е грижа за това специално. :D
02.06.05
23:20
Ти на мене ли викаш пияница бе келеш?
[quote author=“tpd”]Ама няма какво да се коркате толкова, те и на жените ни да не са пък перфектна симетрия, ама мен хич не ме е грижа за това специално. :D
нъли важното е да има пък...
а по темата ми ако добави повече кила за 1-та гърда няма ли възможност да претренира примерно щото тои сигурно ги прави с оптимална тежест
02.06.05
23:42
6то 6то да не ме набие6 слу4аино???!?!??!! :lol:
6то 6то да не ме набие6 слу4аино???!?!??!! :lol:
ААААЕе, вии мене уважаате ли ма, или не ма уважаате!?!? :lol: :lol:
По същество:
Възможно е едната гърда да е по-малко по 2 причини:
1) Не е достатъчно тренирана
2) Претренирана е...
И ако се почне да се товари с по-тежък дъмбел само тя, и ако е малка заради претрениране, съвсем ще се прецака. За това е доста трудничък проблема... Като се има в предвид, че в началото стои генетична “обремененост”.
Но с акъл и воля всичко може да се постигне!
УСпех ви желая.
03.06.05
09:02
Е що пък като прави ръце?Май говориме за “левия гръден” мускул или кво?
Пич сири обуркал сам се мисля че говориш за раце
03.06.05
10:10
Много интересна тема сте направили, момчета. Опитайте да говорите смислени неща, а ако искате да се биете - извън форума!
Често в лявата и дясната страна има дисбаланс, ако държиш да го оправиш, просто наблягаш малко повече в тренироеките на изоставащата част.
[quote author=“D3BEP”]Много интересна тема сте направили, момчета. Опитайте да говорите смислени неща, а ако искате да се биете - извън форума!
Често в лявата и дясната страна има дисбаланс, ако държиш да го оправиш, просто наблягаш малко повече в тренироеките на изоставащата част.
Освен ако, както съм написал и по горе, изоставащата част е такава, поради причината, че претренира повече.
Примерно ако дясната ти е по-малка, много е възможно да претренираш и тъй като си десничар, дясната да обира повече натоварване. И оттук идва и намаления обем. /това не е единствения случай, разбира се/
Това не е болка за умиране.Просто при тренировка с щанги се получава така че по-силния мускул избутва щангата.Най-просто казано почни да тренираш с дъмбели.При тях няма как да работиш с по-силната част.Може примерно да правиш с двете страни по отделно,като първо почваш с по слабата.Примерно ако правиш преси от лег и лявата гърда ти е по-слаба,почваш с нея само след това с другата