проблем с гърдите

02.06.05
10:02

ето го и проблема тренирам от 4 месеца и съм забелязал че големината на левия гъден мускул е по-голяма отсолкото на левия
На какво може да се дължи това
на неправилни упражнения или на неправилно изпълнение

02.06.05
13:58

[quote author=“alexfels”]ето го и проблема тренирам от 4 месеца и съм забелязал че големината на левия гъден мускул е по-голяма отсолкото на левия
На какво може да се дължи това
на неправилни упражнения или на неправилно изпълнение

Да не прекаляваш с алкохола, случайно?  :lol:  :lol:

По същество: Прочети старите теми за дисбаланси в структурата на различни части от тялото.

M_

02.06.05
17:11

Ми когато праиш раце слагаи вповечко на лявата ръка.. (1,1,5кг. )

LA

02.06.05
19:57

[quote author=“M_7el”]Ми когато праиш раце слагаи вповечко на лявата ръка.. (1,1,5кг. )

Е що пък като прави ръце?Май говориме за “левия гръден” мускул или кво?

SS

02.06.05
23:04

отбор от пияници са се сабрали тука
ина4е споко и на мене левата е по голема от десната цицка ама ни6о стра6но нема просто си е така :wink:

02.06.05
23:11

[quote author=“sss”]отбор от пияници са се сабрали тука
ина4е споко и на мене левата е по голема от десната цицка ама ни6о стра6но нема просто си е така :wink:

hahahaha :lol: 
КАрай шоу да става.

Ама няма какво да се коркате толкова, те и на жените ни да не са пък перфектна симетрия, ама мен хич не ме е грижа за това специално.  :D

LA

02.06.05
23:20

Ти на мене ли викаш пияница бе келеш?

02.06.05
23:20

[quote author=“tpd”]Ама няма какво да се коркате толкова, те и на жените ни да не са пък перфектна симетрия, ама мен хич не ме е грижа за това специално.  :D

нъли важното е да има пък...
а по темата ми ако добави повече кила за 1-та гърда няма ли възможност да претренира примерно щото тои сигурно ги прави с оптимална тежест

SS

02.06.05
23:42

[quote author=“largozol”]Ти на мене ли викаш пияница бе келеш?

6то 6то да не ме набие6 слу4аино???!?!??!!  :lol:

02.06.05
23:47

[quote author=“sss”][quote author=“largozol”]Ти на мене ли викаш пияница бе келеш?

6то 6то да не ме набие6 слу4аино???!?!??!!  :lol:

ААААЕе, вии мене уважаате ли ма, или не ма уважаате!?!?  :lol:  :lol:

По същество:
Възможно е едната гърда да е по-малко по 2 причини:

1) Не е достатъчно тренирана
2) Претренирана е...

И ако се почне да се товари с по-тежък дъмбел само тя, и ако е малка заради претрениране, съвсем ще се прецака. За това е доста трудничък проблема... Като се има в предвид, че в началото стои генетична “обремененост”.

Но с акъл и воля всичко може да се постигне!

УСпех ви желая.

M_

03.06.05
09:02

[quote author=“largozol”][quote author=“M_7el”]Ми когато праиш раце слагаи вповечко на лявата ръка.. (1,1,5кг. )

Е що пък като прави ръце?Май говориме за “левия гръден” мускул или кво?

Пич сири обуркал сам се мисля че говориш за раце

Много интересна тема сте направили, момчета. Опитайте да говорите смислени неща, а ако искате да се биете - извън форума!
Често в лявата и дясната страна има дисбаланс, ако държиш да го оправиш, просто наблягаш малко повече в тренироеките на изоставащата част.

03.06.05
10:18

[quote author=“D3BEP”]Много интересна тема сте направили, момчета. Опитайте да говорите смислени неща, а ако искате да се биете - извън форума!
Често в лявата и дясната страна има дисбаланс, ако държиш да го оправиш, просто наблягаш малко повече в тренироеките на изоставащата част.

Освен ако, както съм написал и по горе, изоставащата част е такава, поради причината, че претренира повече.

Примерно ако дясната ти е по-малка, много е възможно да претренираш и тъй като си десничар, дясната да обира повече натоварване. И оттук идва и намаления обем. /това не е единствения случай, разбира се/

03.06.05
11:13

Това не е болка за умиране.Просто при тренировка с щанги се получава така че по-силния мускул избутва щангата.Най-просто казано почни да тренираш с дъмбели.При тях няма как да работиш с по-силната част.Може примерно да правиш с двете страни по отделно,като първо почваш с по слабата.Примерно ако правиш преси от лег и лявата гърда ти е по-слаба,почваш с нея само след това с другата

13.03.08
22:27

Ако Слагаш тежести повече на едната страна , напрежението в рацете се променя и гледаи тогажа Разлика в симетрията ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1