HELP!

Темата е заключена.

значи с 1г стаж сам,178см, 68кг.Рацете ми вървят доста обаче гърдите и рамота доста изостават не растат седят си някви никакви ддз мн странно,рамото ми е някво малко а раката няква голяма рамото не е мраднало сяка6 от както сам почнал да тренирам.Сички ипражнения ги правя по 4 серии по 10 повторения.Да сменя програмата си ли какжо да напрая нз.Да си зема някви добавки креатин,амино или протеин ...Ето каква е програмата ми по която тренирам:
1ден - гърди
Изтласкване на щанга от лег, полулег,обратен лег и флайс
2ден - раце
3ден - почивка
4ден - гръб и трапец
5ден - рамо
Раменни праси с лост зад врат,после пред врат,растваряне в страни с дъмбели и и растваряне в страни от седе6 за задно рамо
6-7 ден почивка

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 14:21.

14.03.08
18:17

И откъде ти хрумна да правиш 4 серии по 4 повторения?

14.03.08
19:19

сериите хубаво 4 ама 4 повторения не става.Аз правя 8-10 и разнообразявай.Стресирай мускулите.Успех

оппаа гре6ка по 10 повторения прая

аз лично рамото го тренирам предимно с 10-12 повторения,само последните серии ми се случва да стигна до 6-8.Ако трябва намали тежестите и ще видиш,че ще има ефект.Успех ;)

15.03.08
23:12

Това, което правиш за рамо ми се струва достатъчно, явно другаде е проблема. Пусни снимка да те видим, може само да ти се струва, че са ти изоставащи...

TI

15.03.08
23:43

еми аз мисла че 4х4х10 за рамо са доста. прави ги 4х3 с различни повторения различните упражнения. така брая на общите серии ще стане 12. малко по добре според мен. за предното рамо прави нещо др. мисля че един вид раменни преси в тренировка са достатъчни. замени ги с вертолет или повдигане на щанга(дъмбели) напред. преите ги прави по тежко 6-8 повторения. предното рамо с 10ина повторения. разтварянето 8-10, а това от седеж(наклон) над 10 бройки. мисля че така ще успееш да разчупиш застоя. ако искаш си измисли още една тренировка за рамене и ги редувай през седмица. другата тренировка може да е
1разтваряне встрани
2веролет
3преси с дъмбели
4 пек дек машина
като сериите пак са общо 12-14. също може и от подредбата на тренировката да идва проблем. значи ръцете веднага след гърди е доста лошо за трицепса. а раменете също се товарят при гърба и на другия ден ти ги тренираш доста тежко. мисля че ако смениш местата на ръцете и гърба всичко ще стане доста по добре. и според мен ще преодолееш застоя. надявам се да бяхг полезен. успех.

благодаря за съдеиствието 6те побвам ся да виим ко 6а стани

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1