13.03.08
07:26
Здравейте, скоро започнах приема на Alfa Burner и имам чувствтоо че има неприятни странични ефекти като прилошаване, сърцебиене и отпадналост. Ако някой има поглед върху продукта ще съм благодарен ако го сподели ;)
Чие производство е ? Като питате давайте линк към продукта, ако няма такъв, което е първия проблем препишете етикета !
При проблеми с кръвно налягане проблемни са:
кофеин
йохимбин
и някои др. стимуланти.
Това да не е Alfa burn на Scitec? :) В капсула съдържа 8 мг йохимбин.
При мен също имаше странични ефекти-замаяност,сърцебиене,треперене,но след няколко приема намаляха.
Ще ти помогне ако си с нисък % подкожни мазнини.
Ами точно за Alfa burn на Scitec става съпрос. Ами за колко приема става въпрос? Досега съм го вземал 2 пъти. Първият мога да го определя като сериозно размазващ - не можах ден и половина да се оправя. Вторият беше по-добре, но през ноща от сърцебиенети не можах да заспя, а и преди това ми прилоша в залата и не успях да си завърша упражненията. Ако ще пречи така през целия период на прием по-добре май да го спра :( . Нямам много мазнини, просто исках по-бърз резултат в проблемните области.
След 5-6 пъти тези странични ефекти намаляха,но и от самото начало не са били толкова силно изразени.Сърцебиене имаше, но само около час след приема,вечер нямах проблеми.На тренировката ми също не пречеше.В по-късен етап когато тялото напълно привикна увеличих дозата.През времето когато го приемах избягвах да ям сирене,тъй като то съдържа тирамин,намаляващ ефекта на йохимбина.
Пробвала съм го и с кофеин-направо полудяваш!
На доста хора не им понася,но аз останах доволна.
Ти по колко капсули и как го пиеш?Да не би да го вземаш в големи дози?
Мнението беше редактирано от Zlatina на 15.03.08 17:41.
Още първитя път като го езех ми стна доста зле. Имах чуството че припадам, просто ми се зави всичко и сериозно ми прималя. След това започнах силно да треперя и ме обля доста гореща вълна. Взех само 1 хапче. Реших да изчакам мяколко дена заощото не бях сигурен дали е от него. Следващият път изпих едно сутринта при което се появи само треперене и сърцебиене но за 1-2 часа ми мина. Вечерта перди тренировка пак взех, и на предпоследното упражнение започна да ми се гади затова и спрях. През ноща имах сърцебиене и не можах да заспя. Оттогава не съм взимал. Питах инструктора дали знае за такива странични ефекти, каза че за чак толкова силни не е чувал. И така оттогава не съм взимал и се чудя дали да го хвърлям а съм взел само 3 хапчета.
Просто нямаш толеранс към йохимбина.
Намери си кофеин на таблетки, започни да го пиеш от 100мг дневно и постепенно вдигни до 2 приема по 200мг.Изкарай 1-2 седмици така и тогава пробвай йохимбина(като го пробваш спри кофеина !!!), ако тогава имаш същите оплаквания го отпиши от списъка ти със суплементи.
Ако пък тогава ти понася ще имаш много добри резултати с него ;)
Благодаря много за отговорите :) . Ще пробвам и с кофеин въпреки че скоро спрях кафето :D
15.03.08
23:17
Щом не ти понася даден продукт обикновенно се спира, а не се продължава с надеждата, че ще спрат страничните ефекти, особенно щом има сърцебиене.
Знам, че би трябвало да го спра, но не ми иска ей така да се откажа от възможностите който ми дава продукта. Сега пробвам на половин доза, и мисля че няма проблеми. После ще я увелича. Това разбира се ако отново не се почви нещо, тогава край и ще тряба да избера нещо друго.