Проблем с Alfa Burner

13.03.08
07:26

Здравейте, скоро започнах приема на Alfa Burner и имам чувствтоо че има неприятни странични ефекти като прилошаване, сърцебиене и отпадналост. Ако някой има поглед върху продукта ще съм благодарен ако го сподели ;)

13.03.08
08:54

Чие производство е ? Като питате давайте линк към продукта, ако няма такъв, което е първия проблем препишете етикета !
При проблеми с кръвно налягане проблемни са:
кофеин
йохимбин
и някои др. стимуланти.

13.03.08
10:02

Това да не е Alfa burn на Scitec? :) В капсула съдържа 8 мг йохимбин.
При мен също имаше странични ефекти-замаяност,сърцебиене,треперене,но след няколко приема намаляха.
Ще ти помогне ако си с нисък % подкожни мазнини.

13.03.08
21:42

Ами точно за Alfa burn на Scitec става съпрос. Ами за колко приема става въпрос? Досега съм го вземал 2 пъти. Първият мога да го определя като сериозно размазващ - не можах ден и половина да се оправя. Вторият беше по-добре, но през ноща от сърцебиенети не можах да заспя, а и преди това ми прилоша в залата и не успях да си завърша упражненията. Ако ще пречи така през целия период на прием по-добре май да го спра :( . Нямам много мазнини, просто исках по-бърз резултат в проблемните области.

15.03.08
17:38

След 5-6 пъти тези странични ефекти намаляха,но и от самото начало не са били толкова силно изразени.Сърцебиене имаше, но само около час след приема,вечер нямах проблеми.На тренировката ми също не пречеше.В по-късен етап когато тялото напълно привикна увеличих дозата.През времето когато го приемах избягвах да ям сирене,тъй като то съдържа тирамин,намаляващ ефекта на йохимбина.
Пробвала съм го и с кофеин-направо полудяваш!
На доста хора не им понася,но аз останах доволна.
Ти по колко капсули и как го пиеш?Да не би да го вземаш в големи дози?

Мнението беше редактирано от Zlatina на 15.03.08 17:41.

15.03.08
19:54

Още първитя път като го езех ми стна доста зле. Имах чуството че припадам, просто ми се зави всичко и сериозно ми прималя. След това започнах силно да треперя и ме обля доста гореща вълна. Взех само 1 хапче. Реших да изчакам мяколко дена заощото не бях сигурен дали е от него. Следващият път изпих едно сутринта при което се появи само треперене и сърцебиене но за 1-2 часа ми мина. Вечерта перди тренировка пак взех, и на предпоследното упражнение започна да ми се гади затова и спрях. През ноща имах сърцебиене и не можах да заспя. Оттогава не съм взимал. Питах инструктора дали знае за такива странични ефекти, каза че за чак толкова силни не е чувал. И така оттогава не съм взимал и се чудя дали да го хвърлям а съм взел само 3 хапчета.

15.03.08
20:01

Просто нямаш толеранс към йохимбина.
Намери си кофеин на таблетки, започни да го пиеш от 100мг дневно и постепенно вдигни до 2 приема по 200мг.Изкарай 1-2 седмици така и тогава пробвай йохимбина(като го пробваш спри кофеина !!!), ако тогава имаш същите оплаквания го отпиши от списъка ти със суплементи.
Ако пък тогава ти понася ще имаш много добри резултати с него ;)

15.03.08
20:20

Благодаря много за отговорите :) .  Ще пробвам и с кофеин въпреки че скоро спрях кафето :D

Д-

15.03.08
23:17

Щом не ти понася даден продукт обикновенно се спира, а не се продължава с надеждата, че ще спрат страничните ефекти, особенно щом има сърцебиене.

16.03.08
17:21

Знам, че би трябвало да го спра, но не ми иска ей така да се откажа от възможностите който ми дава продукта. Сега пробвам на половин доза, и мисля че няма проблеми. После ще я увелича. Това разбира се ако отново не се почви нещо, тогава край и ще тряба да избера нещо друго.

17.03.08
16:15

И половин доза попречи на съня ми. Отново учестен и силен сърдечен ритъм. Това беше с Alfa Burner.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1