Съмнение относно пилешки пържоли - какво мислите?

12.03.08
23:04

Здравейте, няколко пъти съм си купувал пилешки пържоли от кварталния магазин на една фирма - готови, пакетирани във вакумирана опаковка. Като резрежа пържолата забелязвам, че в нея изобщо няма влакна - вътре е пълна с едно такова наподобяващо сърцевината на хляба, но е с цвят на месо и с вкус на месо. Днеска след фитнес един приятел си взе от тия пържоли, ама аз не бях видял, че взима от тях да му кажа да не си взима, защото според мен това не са пържоли, въпреки че изглеждат като такива. Според мен не изглеждат читави въпреки, че на външен вид са досущ като нормални пържоли и човек лесно може да се излъже. Интересуваме вие какво мислите и дали имате опит с такива фирми?
Прилагам 2 снимки.

http://img.data.bg/i.php?show=852605&ctrl_id=kgumyp#img
http://img.data.bg/i.php?show=852606&ctrl_id=c931lq#img

13.03.08
05:35

Е аз често карам на такива купешки боклуци ама като на твоите не съм попадал.
Сменяй фирмата ;)

13.03.08
16:21

В такива обикновенно се слага тесто и соя, ако искаш да ядеш пиле взимай си цяло пиле или разфасовки и ти си ги приготвяй.

13.03.08
21:45

emzo, фирмата съм я сменил отдавна. Намерих една фирма, която дори ги маринова и вкуса става като на домашно приготвени.
Alkorin, ако имах възможност да си ги приготвям сам нямаше да купувам готови. ;)

Мнението беше редактирано от Sincere на 13.03.08 21:45.

14.03.08
08:36

Тогава си взимай от наистина реномирани фирми, за да си сигурен в качеството по скъпо е но ако знаеш иначе какви истории съм слушал за това какво се слага в тея по евтините ...

14.03.08
09:43

И аз за съжаление съм се сблъсквал с такива боклуци.Даже съм вземал такива сурови(без да знам че ще излезнат боклуци) и след като ги размряза стават на каша, след това като ги приготвя на скара без никаква сол и хапна са толка солени че ми се гади.И като ги разрежа изглеждат като тия на снимките горе.С две думи пълни боклуци.Никакъв контрол върху храните в тая държава, тровят ни само с боклуци.Когато си взимам месо гледам да е на реномирана фирма и да пише че съдържа само месо(не че това е гаранция,но все пак е нещо), защото има такива където в съдържанието са изредени 2-3 реда с консерванти, соя и всякакви други химии.

14.03.08
16:24

Трябваше да снимам и етикета, за да знаете коя е фирмата и да не купувате от нея. Ясно си спомням, че в съдържание бяха написали “пилешко месо” - каква наглост само. :shut:

14.03.08
18:35

Снимал не снимал, поне я кажи фирмата.

15.03.08
23:42

казано от emzo на 14.03.08, 18:35:

Снимал не снимал, поне я кажи фирмата.

Не си спомням името, но ще проверя и ще го напиша тук в темата.

Между временно днес пак попаднах на такива “пържоли”.
Снимка 1
Снимка 2
Етикета

Какво мислите? На мен не ми изглеждат читави, искрено се надявам да греша.

16.03.08
00:03

Брехх.. Това на месо не прилича бе. Как го ядеш това, чак пори има. На вкус като пилешко ли е? И каква е цената?

16.03.08
00:12

казано от DooM_MasteR на 16.03.08, 00:03:

Брехх.. Това на месо не прилича бе. Как го ядеш това, чак пори има. На вкус като пилешко ли е? И каква е цената?

Вкуса е на месо, но не мога да кажа, че е на пилешко - странен е и на мен не ми хареса. Цената на опаковката беше 1,45 лева, опаковката е към 130 грама.

16.03.08
02:36

Що не си носиш печени вкъщи, тва са супер боклуци дето си снимал. Пържоли се правят най лесно от всичко.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1