искам да попитам за една марка

15.03.08
19:16

здравейте фитнес маняци. Искам да попитам за една марка суплементи. World’s food nutrition едно момче ми предложи да си купя от тази марка креатин защото имал много добър ефект и се чудя дали да си купя и аз. Досега съм опитвал креатин на оптимум и съм що годе доволен и се колебая дали да си купя на оптимум ила да опитам този на тая марка? какво мислите?

15.03.08
19:43

Става добри са им продуктите и креатина също.От него доста сила качих и обеми респективно само лошото е, че по едно време започнаха да ме болят бъбреците и то доста продължи тоя период - 1-2 месеца може би и 3.От протеина им също съм доволен, но от него нямах оплаквания всичко си беше тип-топ

16.03.08
00:52

казано от BOR на 15.03.08, 19:43:

Става добри са им продуктите и креатина също.От него доста сила качих и обеми респективно само лошото е, че по едно време започнаха да ме болят бъбреците и то доста продължи тоя период - 1-2 месеца може би и 3.От протеина им също съм доволен, но от него нямах оплаквания всичко си беше тип-топ

ами благодаря ти удовлетворен съм от това че си качил сила щото на мене точно това ми трябва но тва за бъбреците ме тревожи. знам че креатина преебава бъбреците и сигурно от уърлд фууд нутришън не са се съобразили с тва. и в крайна сметка препоръчваш ли ми го?

16.03.08
01:33

Как да ти препоръча нещо, от което са го болели бъбреците?!?
И ако той ти го препоръча, ти ще си рискуваш ли бъбреците ей-така???
Пишеш, че си що-годе доволен от креатина на Оптимум. За мен той е от най-добрите на нашия пазар. Може би не си го приемал по най-добрия начин, щом не си доволен от него?
Незнам дали си запознат, но креатина се усвоява по-добре, ако се приема със въглехидратна напитка и в никаквъ случай в комбинация с кофеин, защото се неутрализират.

16.03.08
05:02

казано от mitaka101 на 16.03.08, 01:33:

Как да ти препоръча нещо, от което са го болели бъбреците?!?
И ако той ти го препоръча, ти ще си рискуваш ли бъбреците ей-така???
Пишеш, че си що-годе доволен от креатина на Оптимум. За мен той е от най-добрите на нашия пазар. Може би не си го приемал по най-добрия начин, щом не си доволен от него?
Незнам дали си запознат, но креатина се усвоява по-добре, ако се приема със въглехидратна напитка и в никаквъ случай в комбинация с кофеин, защото се неутрализират.

не знам кво да прая вече този креатин на оптимум не мога да го намеря никъде пих една кутийка и се чудя как я донесаха в мойто малко градче и сега сякаш не искат да носят пък и на други места не мога да го открия този креатин на оптимум а пък познавам човек който пие креатин на уърлд фууд и не се оплаква . не знам

16.03.08
16:08

Поръчай си от някой сайт

16.03.08
20:12

Един френд каза че като пиеш креатин трябва  още повече вода  иначе става  тва с бъбреците !!!

16.03.08
20:51

казано от Wrestling_pro на 16.03.08, 20:12:

Един френд каза че като пиеш креатин трябва  още повече вода  иначе става  тва с бъбреците !!!

ами тва съм го чувал че става така с бъбреците мога да кажа че съм пил от най босия креатин и нищо не ми е станало можеби щото пия по 5 до 7 литра вода на ден

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1