Малк0 пом0щ

Здравейте всички! Посещавам този сайт от няколко месеца и съответно се превърна в мой любим. Накрая реших да се регистрирам и да поискам някакъв качествен съвет от вас в ролята на професионалисти. Ето за какво става въпрос. Изчетох сума ти материали за ВВД, за това какво би трябвало да съдържа и как всеки спори за диетата на другия. За жалост, обаче, не видях никъде ВВД, при която тренировката е около 2 часа следобед- тогава приключвам училище. Бихте ли дали някаква идея за хранителен режим, който да се съобразява долу-горе поне със часа ми на тренировка? И още нещо- гледам да се наспивам, както трябва, за да мога да ставам за училище в 5 часа сутринта, та затова си лягам около 20:30 - 21:00h. Ето информация за мен самия:
Ръст- 173, Тегло - 67кг; на 18 съм;
Гръдна обиколка 115см;
Талия: 73 см;
Ханш: 92 см;
Китка: 17см;
Глезен: 20см;
Ходя на фитнес от 2 месеца, през които качих 6кг и ръката ми стана от 31 см на 34,5см Изял съм до момента около 2 кг гейнър и пия креатин ph.
Ще се радвам, ако ми помогнете! Мерси предварително!

Здравей, добре дошъл в комюнитито! :)

Хвърли ли един поглед над материалите за училище, които сме писали в изданието? Мисля, че тази статия ще ти е от полза.

Мерси. А пречи ли, ако тренировката ми е след училище, а не преди него - както е в самата статия, защото според мен би трябвало да се отрази на храната сутрин и в ранния следобед

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1