Мнения за хр. режим

KE

14.03.08
14:09

Здравейте. На 22г съм, 85кг. Ето го и хранителния ми режим:
10:00 - овесения ядки с прясно мляко
12:30 - 5 белтъка + 1 жълтък + салата
13:30 - 14:00 - пил. пържола(или риба тон) + ориз
14:30 - тренировка
16:00 - овесени ядки с кисело мляко
19:30 - пържола с ориз
21:00 - 2-3 белтъка

Преди и след трен пия протеин. Знам че програмата не е кои знае какво но все пак искам да знам приемлива ли е. нямам амбиции да се вманиачавам в спазването на диети и точни часове. Това което го написах знам че мога да го изпълня и искам да знам как е. И най важното - ако мойе да ми кажете преди и след трен какво е за предпочитане да се яде? Мерси предварително

15.03.08
23:55

Приемлива е. Сутрин може повечко белтъчини (зависи колко мляко пиеш де). След тренировката - бърз въглехидрат е по-добре от овеса.

16.03.08
00:24

казано от kEnVeLo на 14.03.08, 14:09:

Здравейте. На 22г съм, 85кг. Ето го и хранителния ми режим:
10:00 - овесения ядки с прясно мляко
12:30 - 5 белтъка + 1 жълтък + салата
13:30 - 14:00 - пил. пържола(или риба тон) + ориз
14:30 - тренировка
16:00 - овесени ядки с кисело мляко
19:30 - пържола с ориз
21:00 - 2-3 белтъка

Преди и след трен пия протеин. Знам че програмата не е кои знае какво но все пак искам да знам приемлива ли е. нямам амбиции да се вманиачавам в спазването на диети и точни часове. Това което го написах знам че мога да го изпълня и искам да знам как е. И най важното - ако мойе да ми кажете преди и след трен какво е за предпочитане да се яде? Мерси предварително

релеф маса ? какво целиш с тоя режим. И в двата случая мног малко ми се струва белтъка.
Като нямаш пари за ядене не си купувай протеин ами яйца, мръвки и т.н.
Сутринта можеш също малко повече да ядеш само овесени и мляко е недостатъчно

KE

16.03.08
01:08

Е 2 пържоли, 5 яйца, 2 порции протеин, кисело и прясно мляко - това малко ли е? Какво повече трябва да ям. Сутрин може ли с овеса да хапвам още 3 яйца.
2. След трен какво ми препоръчвате вместо овес
3. Креатина и протеина в нетренировъчен ден как да го пия( сутрин, вечер, заедно, поотделно или как)
4. Тренирам за качване на мускулна маса. Да придобия по едър вид, защото са ми слаби ръцете, а гърбът ми е като на манекенка :)
5. След трен бърз въглкехидат , а преди трен пак ли или белтък или смесено

17.03.08
04:01

1.сутрин можеш да ядеш прясно мляко с ове + 1 доза протеин;
2.след тренировка имаш доза протеин и след ок.1 час храна - месо с ориз или картофи (бърз въглехидрат трябва, а овеса е бавен).
3.Протеина го пий сутрин на закуска и после още една порция следобед.
4.ами успех!
5.преди тренировка - бавен въглехидрат - овес, кафяв ориз + доза суроватка.

KE

17.03.08
17:42

Стоянчо мерси много за информацията

Диетата ти е правилна за невманиачен човек, белтъка ти е напълно достатачен, мнения от типа 2,5-3гр. белтък на кг. за човек не зимащ стимуланти са исказани или от некомпетентен човек или с цел реклама да си взимаш повече от необходимото протеин на прах.
Както каза Стоянчо бавен въглехидрат 30-тина мин. преди тренировка(Аз лично използвам 1-2банана, те не са от най-бавните, но пък имат свойството да обудряват). След тренировка бърз въглехидрат, и единственото което мога  да добавя, е веднага след ставане 2 лъжици мед(или 20-30 грама бърз въглехидрат) и 20грама бързо освояващ се белтък(избурат е изцяло твой)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1