Ръката по-голяма от рамото?

DE

17.03.08
03:22

Само според мен ли е много грозно ръката по обем да е по-голяма от рамото?
В залата, в която тренирам, много момчета блъскат като луди за ръце, пък тренират рамо веднъж или 2 пъти месечно.. не повече..в резултат ръцете са им много несъразмерни на фона на рамената..
Вие как мислите?

17.03.08
03:55

Естествено, че е по-добре всичко да е съразмерно и пропорционално. При някой съм забелязал, че просто доста им вървят ръцете за сметка на рамото и така се получава леко дисбаланс. Принципно не вярвам някой да не се съгласи с мнението ти.

Всичко трябва да е съразмерно. Ако нещо порасне и другото трябва да порастне.

17.03.08
18:24

Абсолютно съм съгласен.
ПС.: А да не говорим за дисбаланса между долна и горна част на тялото. В моята зала има момчета, които НИКОГА не тренират крака.

17.03.08
15:56

аз съм забелязал ( лично при мене ) примерно : когато тренирам рамена и като застана в профил пред огледалото ... не изглеждам толкова добре както когато сам треирал бицепс и трицепс . можеби е така щото ръцете не са ми големи ...спрямо рамото .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1