27.12.04
01:23
Чуда се аз кога най-много ви се ходи на фитнес в смисул в какво състояние трябва да сте , колко часа или кога ви обвзема желание за тренинг! мен точно сега ми се ходи много жестоко на фитнес но няма как в 00:10!
На мене постоянно ми се тренира...
Само дето щом вляза в заата, ме обзема необясним мързел...
На мен напоследък ме мързи но ако искам да се мотивирам вземам снимки или филми на профита и ги гледам и след това съм звяр с железата
27.12.04
11:15
и аз съм го пробвал тва с филмите не съзнателно но определено като гледам некъф такъв филм и тренирам с огромно желание даже и силата ми се покачва :) :lol:
Обикновенно когато съм ядосан на някой или на нещо, а защо не и на себе си, мноо ми се иска да отида в залата да надуя RAMMSTEIN и да направя луд клек (мах например :twisted: ) :)
Най-много ми се тренира обаче когато съм бил в почивка повече от 2-3 седмици.
Това е интересен въпрос. Има една теория за цикличността на процесите, протичащи в тялото, според която, желанието идва и си отива, а нашата задача е точно по такова време да си проведем заниманието. Конкретно за себе си мога да кажа, че се опивам да си приуча тялото да максилмално готово по времето, което съм избрал предварително. Напоследък успявам и това не може да не ме радва. Факторите тук са 90% психологически, затова дерзайте :D
27.12.04
22:47
Ами и на мен ми се случва често да нямам желание, но все пак отивам в залата и започвам, и се получава винаги така че веднага ми идва интереса и желаниетокато започна само да загрявам
това е всъщност един от основните процеси които се случва с нас във спорта, отделянето на хормона симпатикус, който е отговорен за положителните чувства по време на спорт
27.12.04
23:02
много често ми се е случвало да си кажа: “сега нещо не ми е до цяла тренировка - ще направя само 1-2 упражнения за тонус”, но като започна и откарвам цяла тренировка 6-7 упражнения за 60-70 мин. и после съм доволен, че съм започнал изобщо...
..иначе май към 21 часа се чувствам много здрав за тренировка, но не тренирам тогава, че после не мога да заспя много до късно
Мадман, кажи нещо повече за този хормон, моля. Или дай да прочета от някъде...
28.12.04
16:10
Ами и аз много не мога да ти кажа, знам само че тоя хормон се отделя при спортни заниманя, затова ни доставя удоволствие,
много ми се иска да захвана една тема за психологията в спорта, ама това е много писане и нещо нямам време напопследък, но всичко започва във главата, важно е
Този хормон е отговорен и за пристрастяването към спорта. Имаше нещо общо и с адреналина (бяха обвързани по някакъв начин и затова има пристрастяване към спортни упражнения)!
Дали има такъв хормон.Четох в книги (съвремени) че организма реагира на тренировката като опасно за живота и дали ще произвежда изобщо такива хормони щом я води за животозастрашаваща
При спорт се отделят и добрите стари ендорфини (при някои хора в повече), затова се получават и ефекти, като този, който описа bobtosh - и при мен се случва така - хаде ще потренирам малко, но след това не ми се спира.
Иначе, нещата, които ядосват и мотивират, човек е добре да ги “пази” точно за такива моменти - те са безплатни “суплементи”/”стимулатори”... един вид - самопрограмиране - напомняш си ги, докато пътуваш към залата - търсиш екстремум на желанието за самоусъвършенстване - ако го запазиш и в залата (вместо да разговаряш на безсмислени теми с останалите там) - идеално. “Keep the momentum…”
Ако си пуснете и това парче, ще сте машина =)
28.12.04
22:23
[quote author=“avGo”]мноо ми се иска да отида в залата да надуя RAMMSTEIN и да направя луд клек
Евалата avGo 8) 8) 8)
това е най-яката музика във всички смисли на думата :D
Иначе с най-голям кеф блъсвам около 3 ч след ставане сутрин (към 11:30), а преди това здрава зкуска, кафенце...ееех :( Но точно сега ми е адски гадно щото съм почивка до 15-20 януари.....ИСКАМ ЖЕЛЯЗО-О-О :x :x :x
[quote author=“Leo”]
братле кажи още такива парчета луд съм по тях по време на тренировка
28.12.04
23:19
Джордйо здравей, има нещо вярно което казваш, но това е свързано с последствията от тренировката, то всъщност това е принципа на свръхкомпенсъциата, организма се чувства застрашен и се предпазва като се напасва на новите ,,заплахи’’
Стан
[quote author=“DJ MADMAN”]Джордйо здравей, има нещо вярно което казваш, но това е свързано с последствията от тренировката, то всъщност това е принципа на свръхкомпенсъциата, организма се чувства застрашен и се предпазва като се напасва на новите ,,заплахи’’
Стан
Именно чувства се застрашен а ще произвежда хормон дето ни кара да се “унищожаваме повече” няма логика според мен.
[quote author=“Ant-X”][quote author=“Leo”]
братле кажи още такива парчета луд съм по тях по време на тренировка
ми =)
Rob Zombie - почти всичко - най-вече ремиксите
White Zombie: “SuperSexy Swinging Sounds” & някои от “Astro Creep 2000” (Electric Head Pt 1, Creature Of The Wheel, Electric Head Pt 2 и т.н.)
Rammstein - си го знаеш =)
Аз коремните ги правя най-вече на Darkane =)
Има някой много подходящи за тренировка из парчетата на MachineHead
Type-O-Negative… ммм, не - те не са за това - те са за с гаджето, когато сте сами =) Има ефект, пробвайте =) =) =) “October Rust” на Type-O-Negative пробвай с твойта кака и кажи резултата =)
die krupps - to the hilt е яко парче за блъскане,
Fear Factory - Remanufacture (Demanufacture) - също (ремиксираната версия)
Do Not Resuscitate на Testament =)
Някой парчета на Static-X надъхват доста...
ми за зега толкова - аз се кефя и на hard minimal techno, но незнам как биха ти подействали някои от следните:
adam_beyer_and_marco_carolla_-_fokus_reworks_-_c1.mp3
axel_karakasis_-_prolog.mp3
chris_liebing_-_analogon_(speedy_j_rmx).mp3
cristian_varela_-_darknord.mp3
devilfish - Burning.mp3
devilfish_-_live_1999.mp3
gaetano_parisio_-_pain_23.mp3
gps_-_co-ordinate_system.mp3
henrik_b_-_raped_guinea_pig.mp3
intergalactic_phonk_-_the_source_(devilfish_remake).mp3
jamie_bismire_-_ground_006.mp3
junk_project_-_revolve.mp3
lars_klein_-_la_fiesta.mp3
sender_berlin_-_zeitsignal.mp3
slobodan_-_modern.mp3
sons_of_piru_-_oni.mp3
the_advent_-_green_gone_hard.mp3
...
успех, и keep it real =]
http://mp3.online.bg/music/search/mp3search.html
П.С. малко ми е неадекватен поста, но... оправданието е “In Vino Veritas”...