за корема по-специално

17.03.08
20:53

значи мисля че този раздел е правилен , пиша защото всеки човек е с собствена физика и е добре да ме посъветвате. значи преди ходех на фитнес за около 4-5 месеца , сега нямам възможност заради работата но трябва да свалям корема защото ми се е образувало някакво досадно малко шкембе а на човек 65 кила  не стои добре , не може да се каже че имам корем но не може да се каже че е стегнат , значи от 2 дена  чета теми и  значи от 1 седмица сериозно съм решил да започна да го свалям , значи  1 ден ходя и бягам на един стадион ,  усещам че ми деиства добре , на другия ден не бягам но правя преси , и понеше ако правя обикновенни коремни преси  ги правя по над 50 на серия  затова правя V-преси , мисля че много по добре деистват , опитвам се да ги правя максимално правилно и мога да направям максимум 15 затова вярвам че има и ефект (защото някои както беше казал ако правиш над 40 повторения от дадено упражнение не го правиш правилно :) )  и така - 1 ден бягане , на другия ден преси и се редуват , може би събота ще почивам , демек 6 дни в седмицата ще го правя .... обаче имам 1 проблем , ям нередовно , а също и храни които са вредни и нищо няма да успея да направя ако не ми дадете идея какво да почна да ям и  наи важното кога ..... затова ще  помоля някои които сега сваля килца или прави “плочки” да пише какво и кога яде.... аз си мисля  примерно сутрин някви овесени ядки с плодове , през деня салати , и вечерта пак плодове но усещам че само с такива неща няма да се заситя затова си кажете мнението по въпроса...

17.03.08
21:55

щях да пускам подобна тема :) аз по принцип съм спрял месото  за закуска ям кисело мляко + 2 яйца с 1 филия хляб а до края на деня незнам какво трябва да ям по принцип хапвам кашкавал яйца извара картофи ориз или нещо не толкова мазно

също пробвай и вакуумките потърси има теми за тях

18.03.08
06:02

Добре , примерно , днес на закуска съм изял 1 порция овесени ядки със стафиди и ябълки , 1 яице и полвин кофичка килесо мляко , за обяд ще ям супа (без хляб или месо в супата) и салата (Домат , краставица , маруля) и полвин кофичка кисело мляко пак ,  това приемливо ли е , като махна захарта и сладките неща и колата и кафетата а солта минимално количество, само  за вечеря не се сещам какво...

p.p. забравих да кажа наи-важното - с ограничени финанси

Мнението беше редактирано от Kse на 18.03.08 06:46.

18.03.08
08:38

незнам аз ти казвам че щях да пускам отделна тема и видях твойта и имам същия проблем, имам шкембе, долната част на корема ми е е много “напред”  72кг съм и най вероятно се дължи на това че аз се тъпчех по много всеки ден защото по принцип трудно качвам

дано някой който разбира да види тази тема и да ни направи 1 хранителен режим или поне да каже какво трябва да се яде и какво не

AS

18.03.08
09:04

Момчета защо не вземете да попрочетете малко темите...има 1000 такива.А и не вярвам някой да седне да ви прави индувидуални режими на хранене освен ако няма някаква полза от това :)

BU

18.03.08
09:08

Откъм хранителен режим съм бос,но за тази долна,изпъкнала част имам теория.Ако досега не сте тренирали корем или сте правили само коремни преси и упражнения,натоварващи горната част на корема,то тя ще е по-стегната за сметка на долната.Според мен с тренировки за долна част и правилно хранене (което си е задължително) може да се заличи напълно.

Упражнения за долна част на правите коремни мускули:

1.Повдигане на кракта от пейка
2.Повдигане на краката от вис/раменна упора
3.Повдигане на краката до свещ с дъмбел между тях.

И още доста,които не се сещам.

18.03.08
09:39

Абе кой ви каза да не ядете месо бе?!!!!!!!!!!!!!

18.03.08
09:40

Сори, май стана грешка. това може да го изтрият модераторите. Благодаря предварително.

Мнението беше редактирано от dobata на 18.03.08 09:41.

18.03.08
09:50

казано от asdfg на 18.03.08, 09:04:

Момчета защо не вземете да попрочетете малко темите...има 1000 такива.А и не вярвам някой да седне да ви прави индувидуални режими на хранене освен ако няма някаква полза от това :)

достатъчно е само да се изброят храните които трябва да се консумират и които не трябва ... например може ли да се яде мляко в повече (2-3 кофи на ден)

а темите колко съм ги чел...

Мнението беше редактирано от Pavlov на 18.03.08 09:50.

19.03.08
11:58

казано от DeadManWalking на 18.03.08, 09:08:

Откъм хранителен режим съм бос,но за тази долна,изпъкнала част имам теория.Ако досега не сте тренирали корем или сте правили само коремни преси и упражнения,натоварващи горната част на корема,то тя ще е по-стегната за сметка на долната.Според мен с тренировки за долна част и правилно хранене (което си е задължително) може да се заличи напълно.

Упражнения за долна част на правите коремни мускули:

1.Повдигане на кракта от пейка
2.Повдигане на краката от вис/раменна упора
3.Повдигане на краката до свещ с дъмбел между тях.

И още доста,които не се сещам.

братче, не ми се мисли какво става когато изпуснеш дъмбела :)

19.03.08
17:39

Не съм от разбиращите в форума, но ето какво ще ти кажа
За закуска това ябълки нене  просто повече от половин ябълка за закуска не е добре. Половин ябълка най-добре
1 кофичка кисело мляко може да я фкараш към 11.
Това мога да те посъветвам . и малко белтъци може да фкараш .
На обяд просто няма вариант трябва да фкараш месо. , а и не само на обяд.
Препоръчвам червено крехко месо примерно телешко... също може и пилешки гърди, пържоли. НО Най вече Белтъци тва е.
От много пофторения  и много упражнения за корема в период за сваляне нищо няма да свалите като мазнина просто ще стане преса която няма да си личи зад шкембето. Кардио+диета това е вратичката към малко шкембе. за корем може да фкараш крака от вис и коремни преси. Също така и да правиш в 1 та рака взимашш дъмбел и се накланяш за паласки.
Дано да не отнеса много ругатни, но мисля че това което написах е правилно.

Мнението беше редактирано от efir на 19.03.08 17:46.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1