23.02.08
14:11
Здравейте,
emzo предложи да направим раздел във форума, наречен “често задавани въпроси” (или нещо в тази насока), където да биват премествани темите, приети за “масови”, “повтарящи се” и т.н.. По този начин ще се запазят основните места за дискусия по-”чисти”, а в новосъздадения всеки начинаещ ще може да намира каквото го интересува.
Следващата стъпка ще е от екипа да изнесем най-търсената информация в раздела на изданието, както и във фики-то.
Разбира се, с това ще се появи може би и потребност от нови модератори или поне обособено място, където да се пускат заявки за “местене”.
Какво мислите? :)
Идеята е хубава ,но не мисля че повечето които пишат повтарящите се теми ще престанат защото също толко лесно е и да цъкнеш бутона “Търси” но и това не правят .
23.02.08
16:04
Длъжни сме да пробваме. Ама да не останат другите раздели празни тотално? :) Че тогава резил.
23.02.08
17:25
Идеята е добра.И според мен в другите раздели винаги ще има какво да се дискутира. :)
Мнението беше редактирано от ___ZOB___MACHINE___ на 23.02.08 17:26.
Има смисъл от подобен раздел, а за да не се претрупва, защото съм сигурен, че ще се претрупа с еднотипни въпроси смятам, че може и да се трият постоянно повтарящите се въпроси или да се пуска препратка към съответните вече дискутирани.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 24.02.08 10:46.
24.02.08
10:55
Стоянчо,
Както виждам аз работата в този раздел може да не може да се публикуват нови теми от потребителите, а само да се пише в съществуващите. “Нови теми” ще пускат само модераторите, премествайки интересна тема от друг раздел там.
Не зная технически дали е осъществимо така, Митко ще каже, но със скромните си познания по форумно управление мисля, че няма да е особено трудно. Естествено, това е мое предположение и предложение, може идеята за раздела да е друга.
Остава проблема със същите теми, публикувани в други раздели, но мисля, че няма да е проблем те да бъдат затваряни или да остава линк от стария раздел на темата към новия.
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 24.02.08 11:00.
24.02.08
13:27
Относно реализацията и това, което предложи D3BEP - да, става така. :)
Идеята е супер.
Дори и да не можем да спрем задаването на едни и същи въпроси, поне по-лесно ще даваме насока за мястото, където са изчерпателните отговори.
Това би поуспокоило доста потребители.
Ще е полезно за всеки от нас. :)
Отсега вече се оглеждам за тема за смаляване на шкембе с тренировки на ‘коремната’ мускулатура. :P
24.02.08
14:30
казано от Димитър Михайлов на 23.02.08, 14:11:
Здравейте,
emzo предложи да направим раздел във форума, наречен “често задавани въпроси” (или нещо в тази насока), където да биват премествани темите, приети за “масови”, “повтарящи се” и т.н.. По този начин ще се запазят основните места за дискусия по-”чисти”, а в новосъздадения всеки начинаещ ще може да намира каквото го интересува.
Следващата стъпка ще е от екипа да изнесем най-търсената информация в раздела на изданието, както и във фики-то.
Разбира се, с това ще се появи може би и потребност от нови модератори или поне обособено място, където да се пускат заявки за “местене”.
Какво мислите? :)
Смятам, че идеята е доста добра. Така много от посещаващите форума ще могат да намират отговори на свои въпроси, които вече са задавани и няма да се получава дублиране.
А за нови модератори... има достатъчно знаещи момчета във форума, мисля, че с това няма да се затрудните!
Успех!
24.02.08
14:46
С такава подкрепа няма как да не го създадем. Да ни е честит новият раздел във форума. :) Моля модератори и администратори да се активизираме с местенето занапред, а потребителите да сигнализират за такива теми на съответното място.
24.02.08
19:20
По предложение на D3BEP преместих раздела най-отгоре.
24.02.08
22:00
Утре се хващам сериозно. Дано вече не се вижда само НВД НВД НВД НВД нисковъглехидратна диета НВД НВД НВД в раздела за хранене.
Между другото точно затова и там съм най - слабо активен. Но вече няма прошка.
Идеята е добра, но е за разискване между администраторите защото може да им се струпа повече работа
18.03.08
13:52
cheFo``, за протокола - разделът вече съществува. :)