25.02.08
19:26
Ще ви помоля за съвет относно приема на горепосочените добавки и дали са подходящи за човек на 5 месеца стаж . Годините ми са ~18 , ръст 179 ~ 180 , тегло 68кг. Посъветвах се с трениор и ми препоръча амино киселини , витамините аз ги избрах (Нау Адам) . Въпроса ми е относно избора ми на производител , доста се поразрових и ми се зави свят от разнообразие на цени и стоки . Тъй като нямам опит в марки / качество / цена - комбинацията от Amino Tech / Universal Nutrition + Now Adam удачна ли е ? Какво друго бихте ме посъветвали ??
Благодаря предварително :)
p.s май съм го постнал в грешен раздел , за което се извинявам :/
Темата беше редактирана от DeMoN на 25.02.08 19:30.
И витамините и аминокиселините са на добри фирми с утвърдено име на пазара за добавки!Изборът ти е удачен!
25.02.08
21:20
Екстра са и двете. Гълтай смело.
Вместо да пускам нова тема реших да пиша тук , тъй като се отнася за мен .. Достигнах 70 кг и от седмица и половина везната седи на същите цифри. За въпросните добавки реших да добавя креатин на нау + декстроза .. Тъй като вече съм ги поръчал и би трябвало да пристигнат след няколко дена ме заинтригуваха 2-3 въпроса за техния прием:
1- Аминокиселините по 12 Tablets ли да ги приемам както си му е писано в сайта ?
1.1 През кои части на деня / преди / след хранене ?
1.2 През почивните дни да приемам ли и по колко ?
2- За креатин разбрах за зареждащ период и поддържащ период , там нямам въпроси относно приема ; зареждащ - 4x5gr ; поддържащ 5 gr ; и декстрозата 0.5 за кг тегло след тренировка .. След поддържащия период 30 дена , почивката що годе колко време трябва да е и след нея пак прави ли се отново зареждащ период ?
Благодаря !
19.03.08
13:52
1 10 - 12
1.1 преди и след тренировка
1.2 сутрин след хранене, вечер след хранене
2 7 дни по 20 грама - 4 по 5. След това по 10 на ден - преди и след тренировка като тренираш и сутрин и следобед като почиваш. Декстрозата - по 4- грама след тренировка веднага. Поддържащия може и 45 дни да е. После се прави почивка от 3-4 седмици минимум и тогава пак се взима.