Explode Mass Gainer

NA

18.03.08
17:48

Какво ви е мнението за този продукт,ако някой го е ползвал ? Аз съм 1,87 и съм 72 килограма и трябва да кача килограми и съм се спрял на него.Ще се радвам ако някой даде отзиви.

18.03.08
19:10

Един приятел си беше взел и като му свърши ми каза че повече нямало да се излъжи с Бг добавки но пък то опира и до финанси така че ако располагаш с повече пари си вземи на някоя др фирма , чуждестранна

18.03.08
20:16

Не си хвърляй парите на вятъра за тва нещо.

18.03.08
20:35

Това че твоя приятел повече няма да си купува БГ продукти кфо общо има с темата на момчето ???? Ми виж nakafevo като цяло БГ продукти според мен са каша ,а и според мн други тъй че и аз ще те посъветвам земи нещо чуждестранно ;)

Мнението беше редактирано от Rumen Kamenov на 18.03.08 20:38.

19.03.08
06:21

Не се занимавай с глупости - купи си нещо смислено, като това:
http://www.power-beauty.com/index.php?page=catalog&do=more&p_id=18
Ако забелязваш е БЕЗ ЗАХАР. Но ако държиш на “българското” може да си закупиш кутия захар омешана с още нещо на подобна цена.
От години препоръчвам този гейнер на своите клиенти и няма недоволен от него.
Сигурно има и други качествени продукти на пазара, но за мен това е най-добрия избор.
Успех!

Това -> nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=37&Itemid=36 + един креатин и/или аминокиселини и си перфектен.
Варианта на митака също става. Зарежи българските работи! Все още не може да им се вярва.

NA

19.03.08
13:14

Благодаря за съветите,но поради оскъдни средства си взех този гейнер  http://www.4fitnessbg.com/profile/super-mass-gain/.Опаковката от 1 кг.Това са към 12 дози,ще го пробвам,понеже преди също взимах продукт на Nutrim-Creaforce Tau и останах доста доволен.Ако не остана доволен,ще се насоча към някоя чуждестранна фирма.

Един съвет от мен - от 12 дози няма да “изригнеш” с формата, ако ще гейнерът да е от най-най-западната фирма. Това е мое мнение, което всячески се опитвам да оборя с факти, но засега е без успех.

Все пак е добро начало де, аз да не те откажа съвсем. :)

19.03.08
16:50

казано от mitaka101 на 19.03.08, 06:21:

Не се занимавай с глупости - купи си нещо смислено, като това:
http://www.power-beauty.com/index.php?page=catalog&do=more&p_id=18
Ако забелязваш е БЕЗ ЗАХАР. Но ако държиш на “българското” може да си закупиш кутия захар омешана с още нещо на подобна цена.
От години препоръчвам този гейнер на своите клиенти и няма недоволен от него.
Сигурно има и други качествени продукти на пазара, но за мен това е най-добрия избор.
Успех!

5600 гр. от това за колко дози ще ми стигне ?

19.03.08
20:03

казано от rumito на 18.03.08, 20:35:

Това че твоя приятел повече няма да си купува БГ продукти кфо общо има с темата на момчето ???? Ми виж nakafevo като цяло БГ продукти според мен са каша ,а и според мн други тъй че и аз ще те посъветвам земи нещо чуждестранно ;)

Moмчето пита какво ни е мнението за гейнъра и аз му казвам мойто мнение , к`во не си разбрал?

здравейте значи зимал съм си гайнер MUSCLE JUICE 2544 и искам да ви попитам значи искам кача мускулна маса как да го смешам да си зема креатин или аминокиселини :?  .... 1.74 сам 74 кг на 16 години :)

29.04.11
14:07

Като съдя по въпросът ти, както и да го “смешаш” и с каквото и да го “смешаш” ще е все тая. А преди да почнеш да мешаш ще ти дам един съвет: ЧЕТИ!

ПП И ако искаш поне малко да те вземат на сериозно, поне името си напиши правилно.

Мнението беше редактирано от Valdis на 29.04.11 14:11.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1