18.03.08
22:34
Здравейте фитнес маняци, преди няколко дни с отчаян опит се опитах да говоря с един човек от лайф чата на бб.ком защото видях, че те предлагат изпращане на поръчки до България, а до скоро я нямаше тази опция. Той ми каза, че не се приемат кредитни/дебитни карти от българия също така не се приема и PayPal, но аз докато разглеждах методите на плащане видях и опцията Google Checkout за която бях чул на скоро. И го питам аз на този човечец добър дали може да се пазарува през google checkout и той каза, че е възможно. И аз влезнах във сайта на гоогъл : http://checkout.google.com , направих една от възможно най елементарните регистраций и всичко стана за някаде 2 минути. Просто се нуждаете от кредитна или дебитна карта с възможност за Интернет разплащания (лично аз ви поръчвам тази на ЦКБ). Тъй като бях нетърпелив и често разпитвах хората от лайф чата .. какво става с моята поръчка и те ми казаха че тя е отказана но днес получих писмо в което беше написана благословията - те одобриха плащането и изпратиха колетчето. Видях в сайта им, че поръчката е опакована и изпратена.. даже пишеше кой ми я е опаковал със снимка и с всичките му там изгъзици. И аз пак със съмнения се обърнах към поддръжката на бб.ком. Ето част от последния ми разговор със служител на бб.ком :
Chat InformationPlease wait for a site operator to respond.
Chat InformationYou are now chatting with ‘Bodacious Brandy’
Nikola Dichev: Hello Brandy
Nikola Dichev: can you check something for me
Bodacious Brandy: Thanks for visiting Bodybuilding.com. My name is Bodacious Brandy. How can I help you today?
Bodacious Brandy: sure
Nikola Dichev: before several days i’ve asked one of your colleagues to check my order for me
Nikola Dichev: and she said
Nikola Dichev: that bb.com does not accept paypal credit/debit cards and google checkout from bulgaria
Nikola Dichev: but today when i was checking my email
Nikola Dichev: i’ve got a messege
Nikola Dichev: and in the message was saying that you’ve accepted my order
Nikola Dichev: and then i’ve got a tracking number
Nikola Dichev: and i’ve checked it in your site
Bodacious Brandy: Let me check on it for you
Nikola Dichev: and it says that it was shiped..
Nikola Dichev: so i want to know that will i have the product..
Bodacious Brandy: I show that it was restored because google is a secure payment and the order has shipped
Nikola Dichev: so i’ll have the package in about 10 days..
Nikola Dichev: or something like that..
Bodacious Brandy: You should be seeing it in about the next 10 to 14 yes
Nikola Dichev: that was all
Nikola Dichev: have a great day..
Nikola Dichev: bye bye :)
Bodacious Brandy: ok have a great day Nikola!
Така, че вече можем да пазаруваме и ние на по нормални цени от интернет. ДА НИ Е ЧЕСТИТО. Като пристигне поръчката ще ви оведомя за времето на изпращане.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 19.03.08 16:18.
Никога не съм имал проблеми с тях.
Плащам си с US карта, но са големи задници и всеки път се разправям с часове по митници.
казано от emzo на 19.03.08, 05:48:
Никога не съм имал проблеми с тях.
Плащам си с US карта, но са големи задници и всеки път се разправям с часове по митници.
Защо се получава така с бб.ком?С нетришън няма такъв проблем...
19.03.08
16:08
Я обясни малко за митниците, че не съм запознат.. а скоро би трябвало да ми дойде поръчката и поне да знам какво да правя .. да съм подготвен .. и с колко пари ще ми се оскъпи поръчката
19.03.08
16:18
Оповавайки се на обяснението ми си позволявам да архивирам темата.