Истината За КЛЕНБУТЕРОЛА

Темата е заключена.

20.11.04
19:41

Прочетох какви ли не мнения и какви ли не страничи ефекти. Че вие направихте Кленбутерола едва ли не Отрова при това доста страшна.
Нека ви кажа това което аз смятам за правилно и страничните ефекти които могат да настъпят при употребата на Кленбутерол. Вярвам че и след тази статия ще има много хора които ще ме опровергаят.

Кленбутерола се употребява от астматиците. Има го в техните инхалатори, служещи за впръскване и впоследствие увеличава обема на кислорода в кръвта. От това се получават следните явления: Обеснявам го най-просто. Когато бягате или изваршвате каквато и да е физическа дейност вие поемате повече кислород. Дишате учестено. Е това е сходно с употребата на Кленбутерол.
Действията от повишеното количество на кислород в кръвта са следнте: Повишава се телесната температура, състояние на неспокоиство, превъзбуденост. След няколко дни се появяват спазми в мускулите. Така нареченото треперене. Ето тук искам да поясня че това се появява само за няколко дена. От 3 - 5 дена. След това липсва. Другото което е че можете да получите гадене и световъртеж. Това става ако сте на нисковъблехидратна диета и ви пада кръвната захар. Така че нивото на инсулина също трябва да се поддържа. Схемите са всякакви, но тези “ефекти” са най-често срещани. Говоря за кленбутерола на таблетки а не на сироп.
Всички странични ефекти могат да бъдат преодолени много лесно.
При липса на сън ще трябва да вземате втората доза по-рано(следобед). За треперенето нетрябва да се притеснявате след 3-5 дена то спира. За кръвната захар - никога неоставайте без въглехидрати, на каквато и диета да сте. При повишаване на температурата на тялото се губи доста мастна тъкън. Като мощен антикатаболик Кленбутерола непозвлява загуба на мускулна тъкан. Така и неможах да разбера кое му е страшното. В сравнение с ефедрина, които натоварва сърцето, кленбутерола си е едва ли не мишка пред слон. Та това е от мен

SH

20.11.04
21:19

Съгласна съм донякъде с теб,само мога да кажа,че и при НВД не е толкова страшно.Разбира се,трябва да се знае как ,кога и по колко да се взима.Схващанията в мускулите могат да се избегнат,ако успоредно с Клена се приемат магнезий и цинк.Също е важно да се пие много-много вода,понеже доста дехидратира тялото препарата.Определено действието му е много по меко,в сравнение с ефедрина ,но е важно да не се прекалява.Да-клена работи за горене на мазнините доста ефективно .Да, с Клен може да се повиши и мускулната маса и сила .Има обаче и нещо друго-доста е индивидулано действието му върху различните хора,така че -умната ,все пак чудеса не е редно да се очакват .

20.11.04
21:46

Ще кажа своето мнение като човек използващ кленбутерола от 9 - 10 годишен . Значи да започна с това , че както всичко в този спорт и кленботерола действа на всеки различно . Употребявал съм многократно - отначало заради тежките асматични пристъпи , които получавах , след това като средство за релеф. Та какво сам усетил на свой гръб след употребата му :
1. За релефа  - препарат сам по себе си не може да направи нищо
2. Мускулна маса и сила не дава никаква
3. Крампите (поне при мен) са ужасни . Попучавах крампи на лицето и като се ухилех по 2мин. неможех да отпусна лицето - схващаха ми се мускулите о/ло скулите. Получавах схващания независимо колко вода или какви минерали приемах
4. Трепере на пръстите усещах като надвиша 4 таб.
5. Безсъние никога не съм имал
Единствения положителен ефект , който съм усетл след употребатана клен е повишена издаржливост т.е. почивките меду сериите намаляват значително .
В крайна сметка както всички знаем всичко е индивидуални , така че доката не се пробва няма как да се разбере. :wink:

AR

22.11.04
04:42

така е изглежда при всеки е различно аз от клена повишавам издържливост и незначително сила.за релеф не ми помогна по едно време го ползвах с тази цел.треперене на пръстите получавам за около 1-2 часа след прием след това спира.схващания не съм получавал а аз дори не взимах някакви минерали или витамини тогава.не се наблюдаваха и някакви изменения в психиката ми само бях по енергичен и винаги готов за деиствие.

18.12.04
18:34

Искам да ви питам.....при симптомите на схваштане,дали се схащат краката,ръцете,тялото.Шот аз сам плувец и искам да пробвам този продукт а при мен е важано цялото тяло таи като при плуването работи цялото тяло :o

18.12.04
18:58

За схаващането и питаш,аз мн. се схващам от кленбутерола,но ако се взима магнерич заедно с него е доста по-добре.

24.12.04
16:59

Ще си кажа и моето мнение. Току що завърших курс с клен - общо 119 хапа по схема. 4 дни пиеш , 2 почиваш, като бройката се увеличава постепенно. Но да кажа за ефекта и това как се чувствам:
1. Никога до сега не съм имал такъв релеф - тренирам от 12-13 години.
2. Мускулната маса не ми спадна със сигурност, но според мен не се е и увеличила - просто поради орелефяването изглежда, че са ми нарастнали мускулите. Забравих да ги премеря преди курса - просто никога не съм имал този навик.
3. От началото, когато взимах по 1 хапче, та чак до края, когато взимах по 4 на ден, не съм спирал да треперя, но СХВАЩАНИЯ никога не съм получавал.
4. Когато правя двудневните почивки, всякакви трепереници изчезват.
5. Станах по изнервен - ядосвам се бързо, но мога да се владея. Просто ми направи впечатление. Приятели ми казаха, че това ще премине като спра клена.
6. Силата и издръжливостта ми падна малко. Аз правя най-малко по 10 повторения, а сега почнах със същите килограми да правя по 8-9.
7. Проблеми със съня не съм имал.

Като съвет мога само да кажа, че е хубаво да се хапват повечко въглехидрати в първата половина от деня ( поне за мен тогава е най-удачно)- аз си прасках по 1 шоколад след тренировка и си се чувствах перфектно. Пиех и АК, като се съобразявах единствено с мазнотиите - тотално ги избягвах, доколкото е възможно това. При мен тренировката протича главно по обяд, рядко следобед и въглехидратите обикновено ги приемах до 15-16 часа, след това главно белтъчна диета.
Мисля, че не може да се изкаже твърдо мнение за клена - на всеки ще подейства индивидуално и различно. Аз съм много, много доволен - За някакви си 7-8 лв, а такива резултати. Приятел, който ми даде графика на пиене на хаповете, беше постигнал също много добър релеф.
Сега ще изчакам да видя треперенето кога ще отшуми напълно, а също тази лека изнервеност и раздразнителност и ще пиша.
Ако всичко си премине, както ме уверяват, че ще стане, със сигурност от  май месец ще направя пак един курс, та лятото да си броя плочките :D
Аааа, забравих да кажа, че си правех кросове 2-3 пъти седмично, но аз винаги съм тичал, така че не знам това дали е допринесло за орелефяването.

24.12.04
19:43

Ако имаш в бъдеще неврологични (и от друга страна - нервни) проблеми, ще те помоля да споделиш.

24.12.04
23:19

Аз имах проблеми само първите 10 дена,ужастно главоболие,треперене,и схващане,само схващането остана и след първите 10 дена.Аз също сам мн. доволен от клена особенно при приема му с трибестан.

28.12.04
18:46

plamenti, ако може да кажеш нещо повече за схемата на прием, имам придвид дозировката, ще ти бъда много благодарен.

06.01.05
19:35

Извинявам се за закъснелия отговор, но имах малко проблеми с PC-то, а по празниците ебалниците в магазините за чаркалъци все гледат да те натоварят. Както и да е:
На Leo да кажа ,че абсолютно всичко отшумя на 3-тия ден - треперене, изнервеност, все едно не съм пил нищо.
Та схемата на пиене е:
1111001112001122002223002233002333003334003344003444004444004444 - край. Малко я преправих, но в общи линии е това.
В началото особено пийте клен-а след ядене. Не веднага, но в никакъв случай на гладно- просто го споделям от опит :wink:
Не съм пил наведнъж повече от 2 хапа - когато стигнах фазата от по 3 и 4 броя пиех към 8.30 ( 30 мин горе-долу след закуска) 2 хапа, към обед - 11.30 -12.00 тренирах, след това 1 шоколад. Към 15.00-15.30 хапвах главно белтъчна храна, малко след това другия хап или другите два хапа ( зависи в коя фаза сте ).
Един приятел беше праснал 4 броя наведнъж сутринта и после беше полудял :) - треперене, нервност... Та за това не на веднъж!
Това е от мен, не карам никого и не казвам на никого да пие клен или как да го пие - просто споделям. Предполагам, че всеки си има система на хранене, трениране, режими и т.н., клена ще подейства на всеки различно може би. Но всеки би трябвало най-късно на 3-та седмица да усети сам как е най-добре да го приема. Успех...

M

26.09.05
13:59

За кръвната захар - никога неоставайте без въглехидрати, на каквато и диета да сте.
а какво ще стане ако не приемам въглехирати.4етох 4е си полу4авало конвулсии ама не знам какво озна4ава тая дума.
мерси

26.09.05
16:52

ако използвам клена за задържане след цикъл с омнадрен, по каква схема трябва да го пия. и само с него ще стане ли или си трябва креатин поне.

27.09.05
01:04

Кленбутеролът е любимият ми препарат. Пия го само в дните с тренировка, което ще рече 2: 1. Резултатът винаги е бил рязко увеличена издържливост, като почти махнах почивките между сериите; леко нарастване на силата; след стероиден цикъл с клен съм запазвал качените килограми, но се е увеличавала мускулната маса за сметка на мазнините. Страничните ефекти не са били значителни-леко треперене на пръстите, понякога нервност. Единствено при последния цикъл това лято получих много болезнени и продължителни схващания на краката, които минаха след добро разтягане и повече вода. Друг проблем беше, че след като спрях клена, два-три дни получавах задух през нощта. Максималните дози, които съм стигал са 3 таблетки дневно. Взимал съм по две наведнъж, като резултатът, освен сила и издържливост беше сърцебиене. Пробвал съм клен с енергийна напитка, но мисля, че не е добра идея, защото освен сърцебиенето, не можах да спя. Като цяло мисля, че това е чудесен препарат, с който ако не се прекалява, няма проблеми.

ZZ

27.09.05
16:54

[quote author=“Skretch”]Прочетох какви ли не мнения и какви ли не страничи ефекти. Че вие направихте Кленбутерола едва ли не Отрова при това доста страшна.
Нека ви кажа това което аз смятам за правилно и страничните ефекти които могат да настъпят при употребата на Кленбутерол. Вярвам че и след тази статия ще има много хора които ще ме опровергаят.

Кленбутерола се употребява от астматиците. Има го в техните инхалатори, служещи за впръскване и впоследствие увеличава обема на кислорода в кръвта. От това се получават следните явления: Обеснявам го най-просто. Когато бягате или изваршвате каквато и да е физическа дейност вие поемате повече кислород. Дишате учестено. Е това е сходно с употребата на Кленбутерол.
Действията от повишеното количество на кислород в кръвта са следнте: Повишава се телесната температура, състояние на неспокоиство, превъзбуденост. След няколко дни се появяват спазми в мускулите. Така нареченото треперене. Ето тук искам да поясня че това се появява само за няколко дена. От 3 - 5 дена. След това липсва. Другото което е че можете да получите гадене и световъртеж. Това става ако сте на нисковъблехидратна диета и ви пада кръвната захар. Така че нивото на инсулина също трябва да се поддържа. Схемите са всякакви, но тези “ефекти” са най-често срещани. Говоря за кленбутерола на таблетки а не на сироп.
При липса на сън ще трябва да вземате втората доза по-рано(следобед). За треперенето нетрябва да се притеснявате след 3-5 дена то спира. За кръвната захар - никога неоставайте без въглехидрати, на каквато и диета да сте. При повишаване на температурата на тялото се губи доста мастна тъкън. Като мощен антикатаболик Кленбутерола непозвлява загуба на мускулна тъкан. Така и неможах да разбера кое му е страшното. В сравнение с ефедрина, които натоварва сърцето, кленбутерола си е едва ли не мишка пред слон. Та това е от мен

Кленбутерола не е СТЕРОИД!Кленбутерол е бронхоразширяващо лекарство!Премахва бронхиалния спазъм,втечнява високозните секрети и подпомага тяхното отделяне!Резорбира се в стомашно-чревния тракт.Действието му настъпва постепенно 2-3 часа след приемане и продължава от 6 до 8 часа.Продължителното използване на този продукт предизвиква увеличаване на мускулната маса поради анаболния ефект!
Кленбутерол мове да се използва за
-Чистене-първите 14 се взима съответно 2 дни с ,2 дни без и постепенно дозата се увеличава до 10 таблетки
-Маса-първите 14 се взима съответно 2 дни с ,2 дни без.След това дозата се увеличава постепенно до 4-5 таблетки на ден

спира се приемането след 2 МЕСЕЦА!!!

!!!!не е препоръчително приемането ако имате сърдечни проблеми и високо кръвно налягане или увеличение на простата!!!

27.09.05
19:05

Не съм пил клен, и не говоря от личен опит. Един пич от моя клас го пие обаче и ми е споделял как му действа. Издръжливостта му я качва много, значи цял мач 90 минути тича без да се изморява и му остава още енергия. Сила не му качвало. Анаболен ефект обаче има и то голям. От лятото до сега е качил поне 3 см ръка, като преди беше мазен, а сега е чист релеф, като не ходи да дига редовно.
Ще кажа само, че освен, че трепери постоянно и често избеснява и прави циркове е на 18 години и досега изкара 2 бъбречни кризи, като втората лежа 1 седмица!

BA

28.09.05
07:40

Ъъъ... само да попитам тия бъбречни кризи не са от клена, нали  :wink:

28.09.05
12:47

Според мен не е нормално момче на 18 години да изкара 2 кризи без да приема нещо което да му “помогне”. Не съм лекар и не съм му правил преглед, още повече не знам точно как го е пил. Освен клен, твърди, че не е пил нищо друго. И доколкото знам от хора, дето са се тровили със сякви глупости, кленбутарола вреди на бъбреците.
“Разбирачите” ще кажат дали това е така.

28.09.05
16:34

И кога го пиете това чудо по време на основен период ли или по време на чистенето (диета , отрицателен калориен баланс)

29.09.05
14:20

До колкото ми е известно, кленбутеролът вреди на бъбреците. И наистина не е нормално на 18 да си изкарал две бъбречни кризи. Вероятно момчето е взимало високи дози или е имало някакви проблеми от преди това. Колкото и да е безвреден, кленбутеролът е лекарство и трябва да се внимава. Не големите дози правят релеф, а диетата. Кленът само помага.

MJ

02.10.05
12:39

ВРЕДИ НА БАБРЕЦИТЕ?! :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:
МОЛЯ ЗА ПОВЕЧЕ ИНФО!
НЯКОЙ ЗАПОЗНАТ ЛИ Е С ТОЗИ ЕФЕКТ????
ТОВА ВЯРНО ЛИ Е? :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

BA

02.10.05
15:20

съмнявам се да вреди на бъбреците - дори и въобще да вреди... може би на сърцето и белите дробове, но и за тях се съмнявам

02.10.05
23:27

Съмнявам се да има лекарство, което да не вреди поне малко. Колкото и да обичам клена, наивно е да се мисли, че един медикамент, забранен като допинг при това, може да е напълно безвреден. Ако нямаше странични ефекти, нямаше да е забранен.

03.10.05
00:53

[quote author=“ZzoOoMeR”][quote author=“Skretch”]Прочетох какви ли не мнения и какви ли не страничи ефекти. Че вие направихте Кленбутерола едва ли не Отрова при това доста страшна.

Кленбутерола не е СТЕРОИД!Кленбутерол е бронхоразширяващо лекарство!Премахва бронхиалния спазъм,втечнява високозните секрети и подпомага тяхното отделяне!Резорбира се в стомашно-чревния тракт.Действието му настъпва постепенно 2-3 часа след приемане и продължава от 6 до 8 часа.Продължителното използване на този продукт предизвиква увеличаване на мускулната маса поради анаболния ефект!
-Чистене-първите 14 се взима съответно 2 дни с ,2 дни без и постепенно дозата се увеличава до 10 таблетки
-Маса-първите 14 се взима съответно 2 дни с ,2 дни без.След това дозата се увеличава постепенно до 4-5 таблетки на ден

!!!!не е препоръчително приемането ако имате сърдечни проблеми и високо кръвно налягане или увеличение на простата!!!

Стига с тоз анаболен ефект! Има антикатаболен ефект, а не анаболен. Не е едно и също. И к’ви са тез 10 таблетки при положение, че нормално се приемат 2-6 таблетки т.е. 40-120mcg (10 таблетки X 20mcg = 200mcg)?! Има правилни неща в т’ва, коет си писал обаче тез двете ма вкараха във филма.

ZZ

05.10.05
15:25

[quote author=“rewave”][quote author=“ZzoOoMeR”][quote author=“Skretch”]Прочетох какви ли не мнения и какви ли не страничи ефекти. Че вие направихте Кленбутерола едва ли не Отрова при това доста страшна.

Стига с тоз анаболен ефект! Има антикатаболен ефект, а не анаболен. Не е едно и също. И к’ви са тез 10 таблетки при положение, че нормално се приемат 2-6 таблетки т.е. 40-120mcg (10 таблетки X 20mcg = 200mcg)?! Има правилни неща в т’ва, коет си писал обаче тез двете ма вкараха във филма.

xaxaxa ne se pravi na razbira4 konsultiral sum se s spisanie olimp i te preporu4aha tova priemane i sum siguren 4e te razbirat pove4e ot teb! i ako iska6 da znae6 daje receptata na klena pi6e 4e ima anabolen efekt ! cccc taka 4e ako se zamisli6 si4ko e pravilno det sum napisal!aiii! 8)

05.10.05
17:43

И как точно са правя на разбирач? Като ти казвам, че не си прав ли? Само като гледам к’ви глупости пишеш ми става смешно. Не е няа проблем взимай си по 10 таблетки клен. Добре, нека има и анаболен ефект клена. Не знам как няма да съм го усетил ама...

Studies on livestock suggest that clenbuterol also has anabolic properties. However, this seems not to be the case in humans, thought to be due to the fact that humans lack the abundance of beta 3 receptors which increase insulin production and sensitivity.

Аи ся си го преведи и проучи малко преди да пишеш простотии и да са правиш на интересен :evil:

06.10.05
10:24

Аве ZzoOoMeR не знам кой ти е казал как да се пие клена но сега аз ще ти кажа как се взима защото съм взимал и знам за какво става въпрос и с-мата ми е даде Митко Славов.
Значи!
1 ден: 1 хапче.
2 ден: 2 хапчета(може да си ги разделите 1 сутрин на гладно и следобят до 17:00 най-късно трябва да сте испиите и 2-ротоІ
3 ден: 3 хапчета(пак така,може да си ги разделяте на 1 и половина)
4 ден: 4 хапчета(пак същата работа)
И АКО ПРИМЕРНО СТЕ ВДИГНАЛИ ТЕМПЕРАТУРА НА 37 ИЛИ 37,1 СПИРАТЕ НА ТАЗИ ДОЗА.ПРИМЕРНО ВДИГНАЛИСТЕ ТЕМПЕРАТУРА НА 37,1 НА 4 ХАПА ПОЧВАТЕ ТАКА: 2 дена пиете 4 хапа и 2 дена почивате.А ако не сте вдигнали от 4-ри хапа продължавате по старо му.Овеличавате дозата с 1 хап.
Трябва да си мерете температурата на всеки 3 часа.И също максималната доза е 8 хапчета(но не е предпоръчително да се стига до 8 ).Желателно е да не пиете алкохол докато пиете клена(без да искам аз го направих).И също така с-мата продължата 2 месеца.

06.10.05
10:29

честно казано мнението ми за клена е малко противоречиво. когато преди доста години нашумя и се спекулираше , че има чудесен анаболен ефект , си мислехме , че колкото повече се пие , толкова по - добре ще е. аз лично съм стигал до 30 таблетки клен дневно и мога да кажа , че голямо треперене падаше:):):):) яденето на супа и боцкането на маслинка с виличката бяха просто изключени:):):) весели години. между 5 и десет таблетки дневно е максимума , но лично аз смятам 2-4 за оптимална доза. друго на ръка клена много ме изсушава и почват да ме болят стави и сухожилия.просто ставам много сух от него. аиде казах си и аз мнението по тая дълга тема.

06.10.05
13:22

:shock: Е т’ва се вика доза!  :shock:
joropower то при половината на тез таблетки най-вероятно са ти се задръстили рецепторите. Тъй че и 300 да беше взел нямаше да има значение :) Аз съм стигал до 7 таблетки и не мога да се оплача от странични ефекти. Дори почти не съм треперел. А за крампите си е точно така. На ден поне 2-3 пъти ми се схващаха прасец и бедра. Гадничко е :( Аз за т’ва уж пиех доста вода и може т’ва да ми е помогнало малко ама...

Едит: Ся забелязах, че си писал стави и сухужилия, че те болят. А аз съм писал за мускулни крампи, които са си страничен ефект. Сигурен ли си, че се дължат тези болки на клена?

06.10.05
13:27

абе кой тогава беше чувал за рецептори и тн:)говоря за средата на 90-те години. а иначе нали ти казвам , че мен клена ме прави много сух.като няма задържана вода и почват да скърцат всички стави и тн.

MJ

07.10.05
19:37

добре,ама сега не стана ясно дали някой знае действа ли на бъбреците това нещо?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1