БЦАА и кардио

BB

19.03.08
16:31

незнам точно дали е за тука темата щото става въпрос за кардио и за БЦАА в 1 ама както и да е :) Та въпроса ми е знам че не трябва да се прекалява с кардиото смисъл със продължителноста .Доколкото знам примерно за тичане 30 минути е нормално за да не губим ММ но при положение че тичам 50-55 минути и след това просто вместо да  взема 5 гр БЦАА + протеинов шеик , взема 10 гр БЦАА и протеинов шеик ще загубя ли ММ ? остава ми още съвсем малко да изкарам пресата и искам да успея в следващите 2 седмици обаче много бавно става на края а вече едвам издържам щотото съм от 7 седмици на НВД и се побърквам вече :)

По - добрия вариант е да вкараш малко въглехидрати сега. Така един вид ще починеш от яката диета и ще ускориш после новото и начало.
Иначе на това ниво 1 час тичане е много. Протеин + 5 гр. амино е достатъчно. Или си вземи някой бърнар който да ти помогне ако бързаш или направи това което казах по - горе - зареди с гориво(въглехидрат).

BB

19.03.08
19:11

еми аз след първите 4 седмици направих 2 седмици РБД и после продължих НВД-то със минимум въглехидрати приемам по 40-50 грама на ден иначе какво е максималното време кардио което мога да правя ?

19.03.08
19:15

30мин. велоергометър са предостатъчни.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1